kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu
QUOTE(katalike @ 2008 03 10, 20:21)
kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu
pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė.
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų
balsuosiu uz sitas, jei nepersigalvosiu:)
Papildyta:
aa, aisku:)
sitas kasaras koks juokingas ))
siaip visi gyvuneliai grazus, tikrai nelengva issirinkti
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 20:24)
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų
aa, aisku:)
sitas kasaras koks juokingas ))
siaip visi gyvuneliai grazus, tikrai nelengva issirinkti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 21:24)
kaip gaila, ir as norejau už ja prabalsoti
labas tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ???????
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:03)
labas tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ???????
nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 23:10)
nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso
jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:30)
As balsuosiu uz sias. bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera.
ir dar dvi rinkis
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:20)
kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso
jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau
moderatorė ištrynė
aš jau 3 ir išsirinkau dar dvi reikia
aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų
nugis darbas tokis
balsuojam už 5 nuotraukas
nugis darbas tokis
balsuojam už 5 nuotraukas
na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma. nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti
ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks.
ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks.