Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 03 10, 20:21)
kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu verysad.gif

pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė.
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų sad.gif
Atsakyti
balsuosiu uz sitas, jei nepersigalvosiu:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 20:24)
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų sad.gif

aa, aisku:)

sitas kasaras koks juokingas smile.gif))
user posted image
siaip visi gyvuneliai grazus, tikrai nelengva issirinkti
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 21:24)

verysad.gif kaip gaila, ir as norejau už ja prabalsoti
Atsakyti
labas verysad.gif tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ??????? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:03)
labas verysad.gif tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ??????? blink.gif  g.gif

nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 23:10)
nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos smile.gif

verysad.gif verysad.gif kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso

blink.gif doh.gif jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUPER HERA: 10 kovo 2008 - 22:35
As balsuosiu uz sias. smile.gif bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbsti: 10 kovo 2008 - 22:30
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:30)
As balsuosiu uz sias. smile.gif bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera. tongue.gif

ir dar dvi rinkis bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:20)
verysad.gif  verysad.gif kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso
blink.gif  doh.gif jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau g.gif

moderatorė ištrynė cool.gif

aš jau 3 ir išsirinkau dar dvi reikia bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 kovo 2008 - 22:40
aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų triniti.gif

nugis darbas tokis tongue.gif

balsuojam už 5 nuotraukas thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų biggrin.gif -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma. blush2.gif nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti
ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUPER HERA: 10 kovo 2008 - 22:40