Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02)
Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai?  unsure.gif

Supratau ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02)

user posted image

o man šiaip ta foto su kiauliuku ir labai patiko, kad būtų tos kur su dobilais kokybė geresnė dar rinkčiaus, bet dabar ir šioji gaus balsą, kai yra 5 smile.gif
Atsakyti
as savo suniui torto tikrai nekepciau schmoll.gif ,bet nematau cia nieko blogo.O tai kaip zmones darosi tortus su savo ar vaiko nuotrauka?Taigi irgi ,,save suvalgo'' biggrin.gif lotuliukas.gif Nors nezinau,ar Lietuvoj tu tortu buna g.gif
Atsakyti

i 
Šiandien nuotraukos bus tvirtinamos, tik kurios atsiųstos iki 17h, nes ryt jau balsavimas prasideda.

Paskubėkite, kas dar norite sudalyvauti :)
Atsakyti
user posted image

bet jau gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 10:48)
user posted image

bet jau gražu  wub.gif  wub.gif

aš jučiu balsuosiu TIK už katinus...nu labai jau jie man patinka wub.gif

nors...kiek šuniukų gražių tai akys išsibėgioja ohmy.gif
šiaip man šinšilos patinka dar...o vienas ir dalyvauja rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
graži foto smile.gif bet va man įdomu, kas čia per gėlės mastau.gif patys turėjom gerinoheiliusą wub.gif ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti blush2.gif ar čia jos dirbtinės rolleyes.gif g.gif būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 10, 11:10)
user posted image
graži foto smile.gif bet va man įdomu, kas čia per gėlės mastau.gif patys turėjom gerinoheiliusą wub.gif ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti blush2.gif ar čia jos dirbtinės rolleyes.gif  g.gif būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu blush2.gif

nekusink žmogaus, ims ir pasisakys...
po balsavimo nono.gif

pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 11:21)
nekusink žmogaus, ims ir pasisakys...
po balsavimo nono.gif

blush2.gif persiprašau, vat esu išsiblaškiusi šiandien, nes norėjau parašyti..., kad po balsavimo pasidalintų, nes pamačiusi net išsižiojau blush2.gif nesu mačiusi tokių natūralių ryškių spalvų paprastame akvariume ax.gif ale ir gerinoheiliusas labai gražus thumbup.gif reiks vyrui parodyt ax.gif
Atsakyti
o man du triušiai labiausiai patiko- cheese, ir pasiruošęs fotografuotis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daug nuotraukų doh.gif ir labai daug gražių. wub.gif gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2008 03 10, 14:01)
Daug nuotraukų  doh.gif ir labai daug gražių. wub.gif  gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man irgi galva susisuko nuo graziu foto wacko.gif
labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220 doh.gif
Atsakyti