Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai?
as savo suniui torto tikrai nekepciau ,bet nematau cia nieko blogo.O tai kaip zmones darosi tortus su savo ar vaiko nuotrauka?Taigi irgi ,,save suvalgo'' Nors nezinau,ar Lietuvoj tu tortu buna
graži foto bet va man įdomu, kas čia per gėlės patys turėjom gerinoheiliusą ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti ar čia jos dirbtinės būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu
graži foto bet va man įdomu, kas čia per gėlės patys turėjom gerinoheiliusą ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti ar čia jos dirbtinės būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu
nekusink žmogaus, ims ir pasisakys... po balsavimo
persiprašau, vat esu išsiblaškiusi šiandien, nes norėjau parašyti..., kad po balsavimo pasidalintų, nes pamačiusi net išsižiojau nesu mačiusi tokių natūralių ryškių spalvų paprastame akvariume ale ir gerinoheiliusas labai gražus reiks vyrui parodyt
Daug nuotraukų ir labai daug gražių. gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t....
Kai man bloga, atvažiuoja greitoji, o kai gera - policija. Atrodo, kad vokiečių ir rusų kalbos yra giminingos, nes kaip kitaip paaiškinti, kad vokiečių kalboje judėjimo kryptį nurodo prielinksnis "nach"? ツ
Daug nuotraukų ir labai daug gražių. gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t....