Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Justelė @ 2008 03 09, 23:52)
Et, prisiminimai iškilo, nes pačiai per šeštąjį gimtadienį tėveliai vėžliuką suorganizavo  wub.gif

O kokio norit? Vandens ar sausumos?

blush2.gif kalvariju turguj,nepamenu kiek kainavo,bet buvo sausumos ir vandens.Man asmeniskai vandens be galo patiko,bet akvariumo reik doh.gif ir siaip-zuvytes pas mus tik savaite isgyveno,tai neorejau taip ir vezliuko numarinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 03 09, 23:07)
blush2.gif  kalvariju turguj,nepamenu kiek kainavo,bet buvo sausumos ir vandens.Man asmeniskai vandens be galo patiko,bet akvariumo reik  doh.gif  ir siaip-zuvytes pas mus tik savaite isgyveno,tai neorejau taip ir vezliuko numarinti  blush2.gif

! 
šita tema skirta nuotraukų aptarimui, dėl vėžliukų prašom eiti diskutuoti į faunos skyrelį :)
štai čia  :)
Atsakyti
man gražiausios dabar:

Pavasarinė puokštė
user posted image

Ramybės akimirka
user posted image

Broliai, leiskite ir man prisijungti prie jūsų
user posted image

Cheeeeese
user posted image

Tiesiog akių kontaktas:)
user posted image

ech, kazkaip patogiau parodyt, kai ikelia su paveiksliuku, o ne nuoroda, gal kas galit patart,kaip tai padaryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 09 kovo 2008 - 23:44
Ironge, kelk nuorodas ne per URL o per IMG mygtuką smile.gif
ir rodys nuotraukas.

pataisiau tavo postą cool.gif
Atsakyti
įkėliau vieną foto, bet noriu įkelti daugiau, nes mačiau kiti dalyviai ir po penkias įkėlę. Kaip tai padaryti galėčiau aš?
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 03 10, 00:28)
įkėliau vieną foto, bet noriu įkelti daugiau, nes mačiau kiti dalyviai ir po penkias įkėlę. Kaip tai padaryti galėčiau aš?

lotuliukas.gif kur tu taip matei, kad po penkias? kad visi po vieną įdėję
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 09, 19:34)
BEt jau kačiukai fainuoliai  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

pavadinimas - Pavasarinė puokštė hihihi.gif hihihi.gif

Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs verysad.gif

Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt.

O čia va, kitas, internetinis bandymas nukopijuot tą tikrai įspūdingą originalą, tik jau pavadinimas ,,rudeninė puokštė" .

Nepatinka man toks tiesmukas idėjų plagijavimas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 10 kovo 2008 - 00:51
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 03 10, 00:28)

Labai gi panašių foto yra,tai gal tau atrodo,kad ten tokios pačios bigsmile.gif bigsmile.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis? biggrin.gif

user posted image user posted image

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52)
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis?  biggrin.gif

user posted image user posted image

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui  4u.gif

Balsuok už abi bigsmile.gif bigsmile.gif ,nereiks rinktis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 10, 00:40)
Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs verysad.gif 

Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt.

aha aš kai pamačiau tą foto man ir prieš akis atgijo anas vaizdas matytas intike kur krūva kačiukų...

QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52)
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis?  biggrin.gif

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui 4u.gif

nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto? rolleyes.gif
nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 00:58)
Balsuok už abi  bigsmile.gif  bigsmile.gif ,nereiks rinktis hihihi.gif

Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 03 10, 00:59)
nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto?  rolleyes.gif
nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti