Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Virdzinija @ 2008 03 09, 21:28)
Nepriimtinas man toks gyvūnėlių tąsymas  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir man vėžliuko pagailo verysad.gif toks bejėgis unsure.gif
Atsakyti
Šiurpas per kūną perėjo tą nuotrauką pamačius. Tėvai ne tik nemato nieko blogo, bet dar ir fotoparatą griebia, kad kuo greičiau tokią "įspūdingą" akimirką įamžintų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 09 kovo 2008 - 21:37
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 09, 22:33)
drinks_cheers.gif  ir man vėžliuko pagailo verysad.gif 

sutinku, kad vezliukas nera zaisliukas kaip ir bet kuris gyvas padarelis
ech, kur mums vezliuka gauti mazylio 6 metuku gimtadienio proga ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 03 09, 21:40)
ech,  kur mums vezliuka gauti mazylio 6 metuku gimtadienio proga ... unsure.gif

o tai zoo parduotuvėse nėra? unsure.gif

nemačiau dar tos foto, man patiko, linksma

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 kovo 2008 - 21:49
QUOTE(grange @ 2008 03 09, 21:09)
ne tai aišku... bet tik įdomu, kaip kyla mintis va katinui įkišt butelį, kodėl ne kokį telelfoną, ar distancinį ir įdomų pavadinimą  rolleyes.gif

tai čia toks dalies LT piliečių humoras - juokinga muštynės, alkoholis, šiaip kokios nors visai nejuokingos nesąmonės irnesakyk.gif

QUOTE(Justelė @ 2008 03 09, 22:37)
Šiurpas per kūną perėjo tą nuotrauką pamačius. Tėvai ne tik nemato nieko blogo, bet dar ir fotoparatą griebia, kad kuo greičiau tokią "įspūdingą" akimirką įamžintų  doh.gif

taigi ne tėvams skauda irnesakyk.gif O vėžliukas (kaip ir bet kuris kitas gyvūnėlis) gerai tuo, kad tyliai iškentės, nieko juk nesakys cool.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu tik, kaip tą paraišką pildyt, nelabai randu aš ją g.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 03 09, 22:04)
Nelabai suprantu tik, kaip tą paraišką pildyt, nelabai randu aš ją g.gif sad.gif

1. Kur rasti foto konkursus?

Foto konkursai yra štai čia. Adresas: www.supermama.lt/foto arba pažvelkite į viršų - dešiniajame forumo lango kampe yra eilutė .......Paieška Nariai Kalendorius ir Fotokonkursai Spauskite "Fotokonkursai".

2. Noriu užpildyti paraišką konkursui, bet nerandu jos.

Atsiverskite Fotokonkursų puslapį (supermama.lt/foto) Pamatysite visą eilę foto konkursų aprašymų. Spauskite konkurso pavadinimą, į kurį norite siųsti nuotrauką. Paspaudus pavadinimą, atsivers nuotraukų galerija. Kairėje viršuje pamatysite užrašą "Dalyvavimo konkurse paraiška"Spauskite šią nuorodą ir pildykite.

3. Kaip užpildyti paraišką konkursui?

Spaudžiate nuorodą "Dalyvavimo konkurse paraiška" atsidaro paraiškos langas, kuriame matote tuščią laukelį "Pavadinimas" Įrašykite į jį nuotraukos pavadinimą, tik naudokite lietuviškus simbolius: č,ž,ū,š,į ir kt. Žemiau matote baltą laukelį Nauja nuotrauka: spauskite mygtuką Browse... ir prikabinkite nuotrauką. Dabar spauskite apačioje esantį mygtuką "Išsaugoti pakeitimus".

4. Kodėl užpildžius paraišką ir paspaudus "išsiųsti", užsideda raudonas rutuliukas su kryžiuku ir paraiška atsiduria skyrelyje "Neužpildytos"?
Reiškia, nuotrauka buvo per didelė. Sumažinkite nuotrauką ir redaguokite savo paraišką skyrelyje "Neužpildytos": prikabinkite sumažintą nuotrauką per Browse.. ir vėl siųskite patvirtinimui. Jei ji bus iki 500 Kb, paraiška išsisiųs sėkmingai ir atsidur skyrelyje "Nepatvirtintos", ten ji bus tol, kol administratoriai patvirtins nuotrauką konkursui.

Atsakyti
Dėkui, Ruste, bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 03 09, 22:37)
Šiurpas per kūną perėjo tą nuotrauką pamačius. Tėvai ne tik nemato nieko blogo, bet dar ir fotoparatą griebia, kad kuo greičiau tokią "įspūdingą" akimirką įamžintų  doh.gif

Aš irgi kai pamačiau šitą nuotrauką, iškart pagalvojau tą patį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 09, 20:00)
bet žiūriu buvo šuo su buteliu, paskiau dar vienas su alum, dabar jau ir katinas su keglevičium  biggrin.gif 

man tai ta nuotrauka schmoll.gif neaišku ką čia autorė nori parodyti: įdėjo miegančiam katinukui tuščią butelį ir atseit čia labai gražu new_russian.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 03 09, 21:40)
sutinku, kad vezliukas nera zaisliukas kaip ir bet kuris gyvas padarelis
ech,  kur mums vezliuka gauti mazylio 6 metuku gimtadienio proga ... unsure.gif

Et, prisiminimai iškilo, nes pačiai per šeštąjį gimtadienį tėveliai vėžliuką suorganizavo wub.gif

O kokio norit? Vandens ar sausumos?
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 03 09, 23:52)
Et, prisiminimai iškilo, nes pačiai per šeštąjį gimtadienį tėveliai vėžliuką suorganizavo  wub.gif

O kokio norit? Vandens ar sausumos?

sausumos, bet ju niekur nebera ir nebebus pirkti sad.gif

jau nusprendziau kam atiduoti balsus biggrin.gif mano akiratyje 3 suniukai vienas kaciukas ir vienas ilgaausis biggrin.gif
Atsakyti