Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 08, 22:11)
bigsmile.gif reklamytė hihihi.gif    nono.gif

schmoll.gif negalima
Be to, man ne prie širdies vaikai ir gyvūnai su butelkom, kaip juokingai jie beatrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 08, 21:32)
schmoll.gif negalima
Be to, man ne prie širdies vaikai ir gyvūnai su butelkom, kaip juokingai jie beatrodytų smile.gif

nu gal tu ir teisi...aš paderinsiu kaip čia geriau padarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 08, 22:39)
nu gal tu ir teisi...aš paderinsiu kaip čia geriau padarius smile.gif

ne, tai kad mano moraliniai įsitikinimai vienoki, tai nereiškia, kad autorė turėtų nedalyvauti su šia nuotrauka konkurse irnesakyk.gif Nei čia šokiruoja nei ką - vienam šaldytuve gyvūnas nepatinka, kitam - su bonka, trečiam - lovoj. Kiekvienam savo, taip sakant mirksiukas.gif
Bet tą reklamą tai reikėtų patušuot su fotošopu ar dar kaip nors ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 08, 23:13)
ne, tai kad mano moraliniai įsitikinimai vienoki, tai nereiškia, kad autorė turėtų nedalyvauti su šia nuotrauka konkurse irnesakyk.gif Nei čia šokiruoja nei ką - vienam šaldytuve gyvūnas nepatinka, kitam - su bonka, trečiam - lovoj. Kiekvienam savo, taip sakant mirksiukas.gif
Bet tą reklamą tai reikėtų patušuot su fotošopu ar dar kaip nors ir tiek smile.gif

Tada jau tikriausiai priestarautu konkurso taisyklems, nes su konkursineje nuotraukeleje negali buti panaudotas photoshop ir kt. panasios programos... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
norintys reklamą visur įžiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi daugumoje nuotrauku yra didesniu ar mazesniu pasaliniu daiktu, kur galima iskaityti pavadinima. Tai tuomet galime ivardinti irgi kaip REKLAMA unsure.gif doh.gif

Ko ne MAXIMOS reklama? g.gif
user posted image

Milupos cool.gif
user posted image

Rafaello, o tolumoje - Grant backute doh.gif
user posted image

Gefilus grietine cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 09 kovo 2008 - 09:40
Labas rytas,

dėl reklamos, tai klausiau kitų moderatorių (čia nebūtinai dėl kažkieno įsitikinimų, jei užkliuvo čia, tai reiškia reikia pasidomėti) ir atsakymas toks, kad nėra čia tiesioginė reklama, na įdėjo tai įdėjo.
Atsakyti
pats fainiausias kada nors cia matytas konkursas bigsmile.gif aciu uz gera nuotaika. jauciuosi lyg kokias "lalailos" sustabdytas akimirkas buciau paziurejus.
net negalesiu isskirti jokiu vietu, man visos foto, absoliuciai iki vienos first.gif
Atsakyti
aš dar balsuosiu už šį triušį. kadangi man patinka tamsūs fonai, aš jį net ant darbastalio užsidėjau. nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2008 03 09, 12:54)
pats fainiausias kada nors cia matytas konkursas bigsmile.gif aciu uz gera nuotaika. jauciuosi lyg kokias "lalailos" sustabdytas akimirkas buciau paziurejus.
net negalesiu isskirti jokiu vietu, man visos foto, absoliuciai iki vienos  first.gif

Is tikruju sunku nuspresti -kas laimes g.gif visos nuotraukos wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Daugybė gražių nuotraukų wub.gif

šita labai patiko tongue.gif ir pavadinimas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
šita dar thumbup.gif
Kai užaugsiu, būsiu dainininkas. Ką daryyyyyyyyyyt....
Atsakyti