Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 03 07, 20:16)
paprasciausio fokusavimo deka isgaunamas toks fonas. doh.gif daznai vadinamas boketh

........ nu, jooo mastau.gif
Atsakyti
user posted image
nu jau šita kokia prikolna man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 07, 19:13)
o čia su programa tas fonas toks padaryta mastau.gif

man tai labiau panašu fone koja su šortais biggrin.gif gal vyro? biggrin.gif nemanau kad čia suprogramuota schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ojeeiiij, kokia nuvargusi mylinti mama wub.gif Tarp šimto katyčių ir šimto šunyčių pastebėjau ir šią biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 07, 18:02)
Šita tai super. thumbup.gif  Dar pagauti tokį kadrą reikia... bigsmile.gif
user posted image

O šiaip tai neįsivaizduoju, kaip prabalsuot reiks. unsure.gif Nors gerai, kad už penkias bus galima balsuot. thumbup.gif

man si moteris labai panasi i viena laidu vedeja, deja nepamenu pavardes, ji azkada vesdavo laidas apie gyvunus
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 07, 22:03)
Ojeeiiij, kokia nuvargusi mylinti mama wub.gif Tarp šimto katyčių ir šimto šunyčių pastebėjau ir šią biggrin.gif user posted image

jetau, net ašara ištryško cray.gif Jau toks šventumas, toks švelnumas wub.gif Vienas mano balsas tikrai garantuotas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 07, 21:03)
Ojeeiiij, kokia nuvargusi mylinti mama wub.gif [color=gray]Tarp šimto katyčių ir šimto šunyčių pastebėjau ir šią biggrin.gif

labai gražu wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 03 08, 10:32)

stalas tai ne tuo paciu nukrautas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

itariu pirmiau daryta desinine fotke, o po to jau kairine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 08 kovo 2008 - 10:34
Sveikutės smile.gif Norėjau paklaust, gal kas žinot, kodėl man neleidžia ikelt nuotraukos i fotokonkursą? Nuotrauka yra 26KB JPEG 640x480. Gal per didelė nuotraukytė g.gif Neprisimenu, kaip ją sumažinti verysad.gif
Atsakyti
Paraiškos neužmiršai? bigsmile.gif
Atsakyti
Ten vis man rašo "Bandymo atidaryti gauto failo klaida" verysad.gif

Papildyta:
Ir paskiau kur paspaudi "neužpildytos" tai kryžius kažkoks matosi unsure.gif
Papildyta:
Pabandysiu, kažin čia ar įsikels g.gif
Papildyta:
Va čia matosi, o konkurse, vis KLAIDĄ meta cray.gif Ką daryti verysad.gif
Atsakyti