Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

O šita kažkuo traukia, patinka ji man nors snukučio ir nematyt

user posted image
Atsakyti
As irgi daug graziu nuotrauku maciau, butinai prabalsuosiu. man dabar patinka ta su Zasinu. Zasiukas GOGA biggrin.gif

O kur Jorksyro terjeras su tokiio paties atvaizdo tortu gimtadienio proga, tai doh.gif blink.gif blink.gif seimininkai suskysteje visai jau..
Atsakyti
Aga, dėl to torto ir aš taip pagalvojau...... hihihi.gif hihihi.gif Bet jau čia kiekvienas savaip skystėjam ir ką čia pridursi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kos nepasididinau nuotarukos, tai galvojau, kad ten 2 tikri šuniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 23:51)
pagalvojau dar, o visgi paukštukų beveik nėra. Žuvyčių išvis nėra (bet jas gal ir nufotografuot sunkoka g.gif ) ar kokių nors egzotiškų augintinių g.gif Negi nieks tokių nelaiko? smile.gif

Na mes kadangi konkurese dalyvaujam su kitu gyvūnėliu, tai pasirodysim bent jau čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 07 kovo 2008 - 10:12
user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 07, 11:19)
O aš kos nepasididinau nuotraukos, tai galvojau, kad ten 2 tikri šuniukai biggrin.gif

as irgi taip galvojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beprotiškai fantastiškas tas konkursas, seniai tokio reikėjo. Neina akių atitraukti, nes jau augintinių grožis, na vienas už kitą gražesni, ir kaip reikės balsuoti. Minimum dešimt balsų norėčiau atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Slaugytoja thumbup.gif user posted image
biggrin.gif Šauniai prisiderino (spalvos)user posted image
Jau net girdžiu tą auuu... smile.gif user posted image
Šuo - vegetaras thumbup.gif user posted image
Ir taip baltas, o dar maudytis nori biggrin.gif user posted image
thumbup.gif user posted image
Na jau rakursas blink.gif lotuliukas.gif user posted image
Kokie mieli user posted image
smile.gif Va čia tai ūsai! user posted image

Nebetelpa, o tiek grožio čia pridėta thumbup.gif
Atsakyti

i 
NAUJIENA NAUJIENA NAUJIENA!

BALSUOSIME UŽ 5 PATINKANČIAS FOTO!
Atsakyti
oi koks fainas konkursėlis wub.gif kiek daug gražučių meilučių wub.gif wub.gif

ir aš savąją įdėjau.. tik nežinau ar sulauksiu patvirtinimo, dėl kokybės.. blush2.gif

bet šiaip labai labai gražių nuotraukyčių yra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 07, 13:04)
NAUJIENA NAUJIENA NAUJIENA!

BALSUOSIME UŽ 5 PATINKANČIAS FOTO!

Bet kad vistiek mažai balsų verysad.gif ,yra jau virš 200 nuotraukyčių,o penki balsai-tai lašas jūroj biggrin.gif .Gal kokius 7 bent jau reiktų? g.gif
Atsakyti