Tikrai, aila pritariu tau.....To šuniuko tai net gaila....
o kodėl jums gaila šuns? gi negėrė jis to šampano nu įdėjo butelį tarp kojų, o gal ir šuo užsinešė (mūsų didžioji pvz. nešioja butelius, vos paneša bet vistiek neša, jei kur randa, tai toks vaizdelis nestebintų.... ) bet va vaizdas už šuns..................... nu suprantu pas mus visus panašūs vaizdai būna, gi natūralu, bet tokių foto viešai ir dar kitų vertinimui nedėčiau o šuo tai šiaip labai gražutis
O man nuotraukos su vaikų, mamų bučinukais augintiniams, kad ir gražios, bet jau tokios dirbtinos, grynai pozavimas ... bet bent jau šita nuotrauka tikrai miela ir nuoširdi
tūrbūt neesu mačius tokio meilaus katino Ir šiaip labai daug nuotraukų dirbtinų, kur gyvunas pasodintas, paguldytas ir nufotkintas be jokios emocijos:ax:
O čia keletas man labai gražių ir įdomių, tokių kadrų pats nesurežisuosi Veiksmas
Stop kadras
Tikras nenuorama foxas
Tik bultikai sugeba užimti tokias nepatogias pozas
O čia toooks jau gražus kontaktas vaiko ir katino prigautas
Ir dar daaaug gražiūų nuotraukų miegančių kačiukų ir šuniukų ir žiurkėnų Jau susimaišiau, neberandu nieko
Aš vis tramdau save, kad neparodyčiau man nepatinkančių nuotraukų, bet mano bjaurumas ima viršų ir vistik įkelsiu 2 fotkes, į kurias man nemalonu žiūrėti: