QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 05, 14:45)
gali gali...neįsivaizduoji kiek jie išsitempia...ir kiek susisukę stori gali būti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 14:46)
gali gali...neįsivaizduoji kiek jie išsitempia...ir kiek susisukę stori gali būti
maniskis pats duris atsidaro nepasisokdamas
Man tie katinai kitą kart siaubą kelia ,kai pagalvoji,kiek jie visko sugeba ,baisu būt ir laikyti tokį ,kur šaldytuvą atsidaryti gali ar duris
Dar prisiminiau ,kad kažkada anksčiau įšokęs kaimynų katinas,mūsų vištą patvarkė Nusimetė nuo duinės ant grindų ir apkramtė visus šonus,veiksmas vyko naktį ... Stebėjomės,kaip gali katinas taip aukštai pašokti
Dar prisiminiau ,kad kažkada anksčiau įšokęs kaimynų katinas,mūsų vištą patvarkė Nusimetė nuo duinės ant grindų ir apkramtė visus šonus,veiksmas vyko naktį ... Stebėjomės,kaip gali katinas taip aukštai pašokti
na, kuri čia egzotikos norėjo
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 05, 15:01)
Man tie katinai kitą kart siaubą kelia ,kai pagalvoji,kiek jie visko sugeba ,baisu būt ir laikyti tokį ,kur šaldytuvą atsidaryti gali ar duris
o taip - auklejimas vyksta - katinai seimininkus aukleja, maniskis ne tik duris atsidaro, betir spintos duris bei drabuzius isknisa, jei ilgai namo negriztu - guoli susisuka, apie saldytuvo duru atsidaryma jau net nekalbu - ner nustatyta valanda seimininkes namie, est neidejo - saldytuva iskrausto
QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 15:09)
vajetau jetau, koks gyvunas negaleciau namie miegot jei toks butu - bet kai kurie ir tuos didziuosius tarakonus augina - kam, katineliai, kam tarakonai - keikvienam savo
QUOTE(ooo @ 2008 03 05, 14:29)
vajetau jetau, koks gyvunas negaleciau namie miegot jei toks butu
Aš ir bijau šitų gyvūnėlių Nepatinka tie mažiukai,o ką kalbėt apie tokius didelius
jau voru bijau baisiai, bet kad toks namie butu - visai nieko..
tik manau laaaabai ilgai tik per akvariuma ziureciau, tikrai sunkiai prisiversciau i rankas paimti..
o konkursas tikrai saunus
tik manau laaaabai ilgai tik per akvariuma ziureciau, tikrai sunkiai prisiversciau i rankas paimti..
o konkursas tikrai saunus
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 05, 13:52)
Rimtai,jei jau taip matau tai blogai visai su manim..
būna kartais bet man tas triušiukas,apie kurį kalbam toks
QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 15:09)
O ma gražus minštutėlis toks, pūkuotas, švelniom kojytem ir spalva kokia šokoladinė (ar čia tik nuotraukoj taip )
Ačiū tėčiui, neturiu jokių gyvūnų baimės, kaip kitiem neįtikėtinai skambėtų, man visi jie gražūs
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 05, 15:39)
O ma gražus minštutėlis toks, pūkuotas, švelniom kojytem ir spalva kokia šokoladinė (ar čia tik nuotraukoj taip )
Ačiū tėčiui, neturiu jokių gyvūnų baimės, kaip kitiem neįtikėtinai skambėtų, man visi jie gražūs
aš irgi šiap nebijau tokių visokių vorų ir pan, tik nemanau,kad jis švelnus
Pats fainiausias konkursas As taip myliu gyvunus, kad galeciau juos visus priglausti
O cia tokiu fainuoliu yra kad vaje vaje
O cia tokiu fainuoliu yra kad vaje vaje