Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

user posted image

Kas čia dabar ? unsure.gif

Ar gali būti toks ilgas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 05, 14:45)
user posted image

Kas čia dabar ?  unsure.gif 

Ar gali būti toks ilgas?  biggrin.gif

gali gali...neįsivaizduoji kiek jie išsitempia...ir kiek susisukę stori gali būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 14:46)
gali gali...neįsivaizduoji kiek jie išsitempia...ir kiek susisukę stori gali būti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif maniskis pats duris atsidaro nepasisokdamas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tie katinai kitą kart siaubą kelia hihihi.gif ,kai pagalvoji,kiek jie visko sugeba ,baisu būt ir laikyti tokį ,kur šaldytuvą atsidaryti gali ar duris hihihi.gif

Dar prisiminiau ,kad kažkada anksčiau įšokęs kaimynų katinas,mūsų vištą patvarkė aggressive.gif Nusimetė nuo duinės ant grindų ir apkramtė visus šonus,veiksmas vyko naktį biggrin.gif ... Stebėjomės,kaip gali katinas taip aukštai pašokti g.gif
Atsakyti
na, kuri čia egzotikos norėjo swoon.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 05, 15:01)
Man tie katinai kitą kart siaubą kelia hihihi.gif ,kai pagalvoji,kiek jie visko sugeba ,baisu būt ir laikyti tokį ,kur šaldytuvą atsidaryti gali ar duris hihihi.gif

Dar prisiminiau ,kad kažkada anksčiau  įšokęs kaimynų katinas,mūsų vištą patvarkė  aggressive.gif  Nusimetė nuo duinės ant grindų ir apkramtė visus šonus,veiksmas vyko naktį  biggrin.gif  ... Stebėjomės,kaip gali katinas taip aukštai pašokti  g.gif

o taip - auklejimas vyksta - katinai seimininkus aukleja, maniskis ne tik duris atsidaro, betir spintos duris bei drabuzius isknisa, jei ilgai namo negriztu - guoli susisuka, apie saldytuvo duru atsidaryma jau net nekalbu - ner nustatyta valanda seimininkes namie, est neidejo - saldytuva iskrausto doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 15:09)

bijau.gif vajetau jetau, koks gyvunas blink.gif negaleciau namie miegot jei toks butu - bet kai kurie ir tuos didziuosius tarakonus augina - kam, katineliai, kam tarakonai - keikvienam savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 03 05, 14:29)

bijau.gif  vajetau jetau, koks gyvunas  blink.gif  negaleciau namie miegot jei toks butu

Aš ir bijau šitų gyvūnėlių scare.gif Nepatinka tie mažiukai,o ką kalbėt apie tokius didelius biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
jau voru bijau baisiai, bet kad toks namie butu - visai nieko.. thumbup.gif
tik manau laaaabai ilgai tik per akvariuma ziureciau, tikrai sunkiai prisiversciau i rankas paimti.. blink.gif

o konkursas tikrai saunus drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 05, 13:52)
Rimtai,jei jau taip matau tai blogai visai su manim.. biggrin.gif  cool.gif

ax.gif būna kartais smile.gif bet man tas triušiukas,apie kurį kalbam toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 05, 15:09)
user posted image

O ma gražus smile.gif minštutėlis toks, pūkuotas, švelniom kojytem ir spalva kokia šokoladinė thumbup.gif (ar čia tik nuotraukoj taip g.gif )
Ačiū tėčiui, neturiu jokių gyvūnų baimės, kaip kitiem neįtikėtinai skambėtų, man visi jie gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 05, 15:39)
O ma gražus smile.gif minštutėlis toks, pūkuotas, švelniom kojytem ir spalva kokia šokoladinė  thumbup.gif (ar čia tik nuotraukoj taip g.gif )
Ačiū tėčiui, neturiu jokių gyvūnų baimės, kaip kitiem neįtikėtinai skambėtų, man visi jie gražūs smile.gif

aš irgi šiap nebijau tokių visokių vorų ir pan, tik nemanau,kad jis švelnus blush2.gif
Atsakyti
Pats fainiausias konkursas thumbup.gif As taip myliu gyvunus, kad galeciau juos visus priglausti bigsmile.gif ax.gif
O cia tokiu fainuoliu yra kad vaje vaje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti