o mane "veža" miegantys katukai, na ko tik neprisigalvoja
ir va šita miela, jau toks mažumas to žiurkėniuko, kad labai jau meilutis toks
QUOTE(Rustė @ 2008 03 04, 21:58)
o mane "veža" miegantys katukai, na ko tik neprisigalvoja
man irgi taip grazu kaciukai, triusiukai, zuvytes ir t.t.. kazkaip jau suniukai nuobodu, gal del to kad pasonej guli vienas o dar as vargsiuka ikisau i konkursa
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 04, 22:17)
Koks nuostabus paukštis Tikras gražuolis. Gaila ,kad nuotrauka nelabai kokybiška
gražus ištiesų
QUOTE(Kristin @ 2008 03 03, 18:59)
O jau nuotraukeliu grazumelis , jei bus galima tik uz 3 nuotraukas atiduot balsa bus labai sunku
Manau,kad duos balsuot už penkias,nes kažkur girdėjau,kad jei nuotraukų daugiau nei 100,tada jau už 5 galima balsuoti.
QUOTE(Isila @ 2008 03 04, 19:58)
net pagalvojau, kad mano šuo snukutis toks panašus į maniškio ale gi ne mano... Gal iš tos pačios vados
Ir man šis šuniukas kopija maniškio,net pagalvojau,kad mano
Gerai sakai,turbūt iš tos pačios vados bus
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 04, 02:11)
Daug gražių gyvūnėlių, bet šitaaa Man pati pati Neabejotinai gaus mano balsą.
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių. Tokis visiškas tarpusavio supratimas
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių. Tokis visiškas tarpusavio supratimas
Man ir sita foto laaabai patiko, gal techninis atlikimas ir nekoks, galetu buti kokybishkesne ir t.t ir pan. bet atrodo tikrai nerealiai smagiai
shiaip yra nuotrauku tikrai fainu, net nzn uz ka balsuot reiks, bet sita mano balsa gaus tikrai
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 04, 20:19)
o gal pabandykit su Ruste pasikalbėti (per AŽ) ir gal įmanoma pakeisti dar nuotraukėlę?
QUOTE(Rustė @ 2008 03 04, 20:53)
aišku, tegu parašo, pakeisim nuotrauką
Su MB tikriausiai sunkiau bus susitarti nei su Ruste dėl nuotraukos keitimo, juk murklencija jo numylėtinė, jokiais būdais neleis iškeist į gaidelį (žuvytę)
man šita miela