Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(rds @ 2008 03 04, 14:51)
manau, kad tik savo  ax.gif

draugas juk gali būt ir svetimas gyvūnas smile.gif.
O šiaip tai manau, niekas per daug nesiaiškins, ar tas gyvūnas tavo, ar ne.
Jei nori sudalyvaut - lai dalyvauja. nemanyčiau, kad čia būtų didelis kriminalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2008 03 04, 14:58)
draugas juk gali būt ir svetimas gyvūnas smile.gif.
O šiaip tai manau, niekas per daug nesiaiškins, ar tas gyvūnas tavo, ar ne.
Jei nori sudalyvaut - lai dalyvauja. nemanyčiau, kad čia būtų didelis kriminalas
mirksiukas.gif

bet parašyta " Jūsų gyvūnėlio charakterį"
drinks_cheers.gif svarbu gera foto ir nesvarbu tavo gyvūnas ar tik tavo draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 04, 14:46)
tiesa sakant vaikas isejes i kiema nebutinai nevaiksto kaip princese, buna, kad ir baloj paguli ir purve pasivolioja jei tik randa  doh.gif ir kartais nebandyk kelt kol pats neatsikels biggrin.gif o su tuo buteliu gal jis zaidzia bigsmile.gif nepatiktu, kad suo sedi, tai rektu, tada mama net fotiko nespetu pasiimt. Nereik taip rimtai i viska ziureti  4u.gif
ai, turesi vaiku - suprasi irnesakyk.gif  biggrin.gif

99 proc galvojau kad atsiras panašus komentaras, nes ir pati mintyse permečiau, kad kogi vaikai nepadaro lauke, nu bet vistiek blush2.gif kol neturiu tik teoriškai galvoju.bet suprantu vistiek..... blush2.gif
gerai tada pasakysiu taip, man ta foto nemiela tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 kovo 2008 - 15:23
"Vistiek aš tave suviliosiu" thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
kokios gražios berniuko akys wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
o ši visada priverčia nusišypsoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.buz: 04 kovo 2008 - 19:08
QUOTE(bugyte @ 2008 03 04, 15:49)
Paskubėjau užregistruoti katytę, o juk namie turim tokį puikų gaidelį-žuvytę  doh.gif  ir nuotrauką be galo gražią  doh.gif  doh.gif

o gal pabandykit su Ruste pasikalbėti (per AŽ) ir gal įmanoma pakeisti dar nuotraukėlę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 04, 10:59)
as irgi pastebejau keleta foto labai prastos kokybes, toks vaizdas deda tik todel, kad dalyvaut  doh.gif bet nenoriu cia det ''negraziu''. idesiu man grazias ax.gif cia siandien taip atrodo  biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemanau kad sios foto padarytos eiliniu buitinuku ax.gif tada net sakyciau kyla konfliktas- profesonalu su megeju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 04 kovo 2008 - 19:47
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 04, 19:19)
o gal pabandykit su Ruste pasikalbėti (per AŽ) ir gal įmanoma pakeisti dar nuotraukėlę? g.gif

aišku, tegu parašo, pakeisim nuotrauką smile.gif
jau ne vieną ir ne dvi redagavom čia šitam konkurse smile.gif
vis randa gražesnių, įdomesnių smile.gif
nuotraukas pakeisti galima iki balsavimo pradžios smile.gif

o dėl savo gyvūno ar svetimo, tai netikrinu ar savo šuo, ar kaimuno gražus.

svarbu, kad tai būtų augintinis, auginamas namuose (tvarte, lauke, bet prie namų).
koks dramblys ar liūtas jau netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KiauneA2 @ 2008 03 04, 12:04)
user posted image
lai neisizeidzia autorius, bet sios foto as nedeciau i konkursa  blush2.gif

net pagalvojau, kad mano šuo doh.gif snukutis toks panašus į maniškio doh.gif doh.gif doh.gif ale gi ne mano... Gal iš tos pačios vados g.gif
Atsakyti
labai daug gražių nuotraukų bet tas ryžas triušiukas man pats pačiausias, vis nusišypsau į jį pažiūrėjus smile.gif
Atsakyti
user posted image
man patinka šitie šuniukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokiu graziu nuotrauku yra rolleyes.gif thumbup.gif bet tos buitines, kuriose matosi namu bardakas tai man nelabai g.gif bent as tai tokiu nedeciau blush2.gif
labai idomu ar bus dar kokiu idomesniu gyvunu... smile.gif
Atsakyti