Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 13:45)
Nebūtinai -profesionaliai, tačiau, reikia nepamiršti, jog čia- konkursas.

drinks_cheers.gif cia konkursas. Galimybe pasirodyti ir laimeti ax.gif bet vel... kas kaip supranta ta pasirodyma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 12:45)
Nebūtinai -profesionaliai, tačiau, reikia nepamiršti, jog čia- konkursas. Ir nuotraukos turėtų būt bent jau estetiškos akiai. Sutinku, kad yra keletas nuotraukų į kurias nemalonu žiūrėti arba žiūri ir nieko nematai doh.gif

na, kad nekokybiškos kai kurios tai taip, bet kad būtų nemalonu žiūrėt nematau nei vienos.
mano favoritė šita. jau tooooks žvilgsnis:
Atsakyti
user posted image
lai neisizeidzia autorius, bet sios foto as nedeciau i konkursa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 04, 11:45)
Nebūtinai -profesionaliai, tačiau, reikia nepamiršti, jog čia- konkursas. Ir nuotraukos turėtų būt bent jau estetiškos akiai. Sutinku, kad yra keletas nuotraukų į kurias nemalonu žiūrėti arba žiūri ir nieko nematai doh.gif
Štai tokios, mano galva, netinkamos konkursui

user posted image

man tai tiesą pasakius šitoj pagailo vaiko unsure.gif jau negana to, kad ant tokios žemės guli, dar butelis kažkoks po ranka, šuo atsisėda, ir dar mama ima fotografuot o ne kelt nuo žemės.....
Atsakyti
Man ši patinka

user posted image

ir šios papūgėlės gražios bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano favourite kol kas bebras lotuliukas.gif

O butinai reikia savo augintini deti ax.gif ? As neturiu bet labai juos myliu ir progai pasitaikius fotografuoju...
Atsakyti
user posted image

šita kokia faina bigsmile.gif

tas baltas katinukas kriauklėj tai atrodo kad pasodino kažkas, ir dar, foto tai iš kairės tikrai apkirpčiau konkursui...
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 03, 23:11)
Daug gražių gyvūnėlių, bet šitaaa rolleyes.gif Man pati pati  wub.gif Neabejotinai gaus mano balsą. user posted image
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių.  Tokis visiškas tarpusavio supratimas thumbup.gif

aha, sita laaabai faina. man mano vaikyste primena... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 04, 12:32)
man tai tiesą pasakius šitoj pagailo vaiko  unsure.gif  jau negana to, kad ant tokios žemės guli, dar butelis kažkoks po ranka, šuo atsisėda , ir dar mama ima fotografuot o ne kelt nuo žemės.....

tiesa sakant vaikas isejes i kiema nebutinai nevaiksto kaip princese, buna, kad ir baloj paguli ir purve pasivolioja jei tik randa doh.gif ir kartais nebandyk kelt kol pats neatsikels biggrin.gif o su tuo buteliu gal jis zaidzia bigsmile.gif nepatiktu, kad suo sedi, tai rektu, tada mama net fotiko nespetu pasiimt. Nereik taip rimtai i viska ziureti 4u.gif
ai, turesi vaiku - suprasi irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 04 kovo 2008 - 14:47
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 23:51)
pagalvojau dar, o visgi paukštukų beveik nėra. Žuvyčių išvis nėra (bet jas gal ir nufotografuot sunkoka g.gif ) ar kokių nors egzotiškų augintinių g.gif Negi nieks tokių nelaiko? smile.gif

Paskubėjau užregistruoti katytę, o juk namie turim tokį puikų gaidelį-žuvytę doh.gif ir nuotrauką be galo gražią doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 04, 15:46)
tiesa sakant vaikas isejes i kiema nebutinai nevaiksto kaip princese, buna, kad ir baloj paguli ir purve pasivolioja jei tik randa  doh.gif ir kartais nebandyk kelt kol pats neatsikels biggrin.gif o su tuo buteliu gal jis zaidzia bigsmile.gif nepatiktu, kad suo sedi, tai rektu, tada mama net fotiko nespetu pasiimt. Nereik taip rimtai i viska ziureti  4u.gif
ai, turesi vaiku - suprasi irnesakyk.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 02 29, 08:23)
Stebėkite savo gyvūną- draugą ir šeimos narį, čiupkite fotoaparatą, pagaukite žavingą akimirką ir dalyvaukite fotografijų konkurse

Atsiųskite mums nuotrauką, kuri atskleistų Jūsų gyvūnėlio charakterį, pomėgius ar meilę Jums... Nufotografuokite jį žaidžiantį, valgantį, miegantį, draugaujantį su jumis ar jūsų atžalomis...

QUOTE(peppi @ 2008 03 04, 13:32)
O butinai reikia savo augintini deti ax.gif ? As neturiu bet labai juos myliu ir progai pasitaikius fotografuoju...

manau, kad tik savo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 04 kovo 2008 - 14:52