Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

atriprašau, man gėda, truputį ne taip suformulavau postą blush2.gif Nors kai kurių (pvz., žuvyčių) išties nebuvau pastebėjusi blush2.gif Turėjau minty ne "beveik nėra", o neproporcingai mažai ar pan. (nežinau kokį čia žodį parinkti), ne dėl to, kad šuniukai/kačiukai nusibodę ar negražu, bet kai pats žmogus, tarkim, driežo ar drakono nelaikai, tai įdomu būtų pasižvalgyti į kitus... Nu žodžiu, vėl pripainiojau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, tik nepagalvokit, kad savo avatare už kažką agituoju... Čia sutapimas, neturiu jokio augintinio namie... Bet planuoju vėliau įsigyti smile.gif
Atsakyti
Vaje, kiek gražių augintinių yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 03 03, 23:16)
o man šita nepatinka schmoll.gif  katinas įkištas į šaldytuvą prievarta atrodo... nebent pas žmones šaldytuvas būna atidarytas unsure.gif  ir plius nehigieniška ax.gif

patikėkit, mūsų šaldyta žuvis dažnai nesulaukdavo, kol mes ją iškepsim - katė išssitraukus, kol mes darbe, dar spėdavo ir atsitirpinti, ir sukrimsti didelę dalį... kol neuždėjom geležinės plokštelės šone, kad neturėtų kaip letena durelių užkabint.

pikčiausia, kad atsidaryt atsidaro, o uždaryt pamiršta, po kelių kartų tenka dar ir šaldiklį valyt... mad.gif
Atsakyti
Katinėlis
man šita nuotrauka labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daug gražių gyvūnėlių, bet šitaaa rolleyes.gif Man pati pati wub.gif Neabejotinai gaus mano balsą. user posted image
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių. Tokis visiškas tarpusavio supratimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 23:07)
atriprašau, man gėda, truputį ne taip suformulavau postą blush2.gif Nors kai kurių (pvz., žuvyčių) išties nebuvau pastebėjusi blush2.gif Turėjau minty ne "beveik nėra", o neproporcingai mažai ar pan. (nežinau kokį čia žodį parinkti), ne dėl to, kad šuniukai/kačiukai nusibodę ar negražu, bet kai pats žmogus, tarkim, driežo ar drakono nelaikai, tai įdomu būtų pasižvalgyti į kitus... Nu žodžiu, vėl pripainiojau blush2.gif  doh.gif

irnesakyk.gif
aš tik pasinaudojau tavo postu kaip priemone, kad parodyčiau kiek visgi yra dalyvaujannčių ir kitokių gyvūnėlių thumbup.gif
Atsakyti
"Aš apakęs!! Dobilų ant kilimo radau!!"- super thumbup.gif pavadinimas, labai mane pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2008 03 04, 08:21)
"Aš apakęs!! Dobilų ant kilimo radau!!"- super thumbup.gif pavadinimas, labai mane pralinksmino biggrin.gif

bet deja nuotrauka nieko verta...
nors pavadinimas ir man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 04, 10:51)
bet deja nuotrauka nieko verta...

as irgi pastebejau keleta foto labai prastos kokybes, toks vaizdas deda tik todel, kad dalyvaut doh.gif bet nenoriu cia det ''negraziu''. idesiu man grazias ax.gif cia siandien taip atrodo biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 04, 11:59)
as irgi pastebejau keleta foto labai prastos kokybes, toks vaizdas deda tik todel, kad dalyvaut  doh.gif bet nenoriu cia det ''negraziu''. idesiu man grazias ax.gif cia siandien taip atrodo  biggrin.gif

aš irgi įdėjau buitinę nuotrauką. ir tik todėl, kad dalyvaut. negi negalima? čia juk esmė - augintiniai. pažiūrėkit, kiek čia jau pasisakė forumiečių, kad nuotraukos suteikė begalę malonių emocijų. ir nemanau, kad tik profesionalios foto tai padarė.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 03 04, 12:29)
aš irgi įdėjau buitinę nuotrauką. ir tik todėl, kad dalyvaut. negi negalima? čia juk esmė - augintiniai.

Nebūtinai -profesionaliai, tačiau, reikia nepamiršti, jog čia- konkursas. Ir nuotraukos turėtų būt bent jau estetiškos akiai. Sutinku, kad yra keletas nuotraukų į kurias nemalonu žiūrėti arba žiūri ir nieko nematai doh.gif
Štai tokios, mano galva, netinkamos konkursui

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 kovo 2008 - 11:49