atriprašau, man gėda, truputį ne taip suformulavau postą Nors kai kurių (pvz., žuvyčių) išties nebuvau pastebėjusi Turėjau minty ne "beveik nėra", o neproporcingai mažai ar pan. (nežinau kokį čia žodį parinkti), ne dėl to, kad šuniukai/kačiukai nusibodę ar negražu, bet kai pats žmogus, tarkim, driežo ar drakono nelaikai, tai įdomu būtų pasižvalgyti į kitus... Nu žodžiu, vėl pripainiojau
Vaje, kiek gražių augintinių yra
QUOTE(l.buz @ 2008 03 03, 23:16)
o man šita nepatinka katinas įkištas į šaldytuvą prievarta atrodo... nebent pas žmones šaldytuvas būna atidarytas ir plius nehigieniška
patikėkit, mūsų šaldyta žuvis dažnai nesulaukdavo, kol mes ją iškepsim - katė išssitraukus, kol mes darbe, dar spėdavo ir atsitirpinti, ir sukrimsti didelę dalį... kol neuždėjom geležinės plokštelės šone, kad neturėtų kaip letena durelių užkabint.
pikčiausia, kad atsidaryt atsidaro, o uždaryt pamiršta, po kelių kartų tenka dar ir šaldiklį valyt...
Daug gražių gyvūnėlių, bet šitaaa Man pati pati Neabejotinai gaus mano balsą.
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių. Tokis visiškas tarpusavio supratimas
Kaip kadras iš filmo vaikams. Taip ir matau juos ankstyvą rytą pakirdusius iš miego, draugiškai nekantraujant pasitinkančius saulėtą dieną, kupiną daug žadančių nuotykių. Tokis visiškas tarpusavio supratimas
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 23:07)
atriprašau, man gėda, truputį ne taip suformulavau postą Nors kai kurių (pvz., žuvyčių) išties nebuvau pastebėjusi Turėjau minty ne "beveik nėra", o neproporcingai mažai ar pan. (nežinau kokį čia žodį parinkti), ne dėl to, kad šuniukai/kačiukai nusibodę ar negražu, bet kai pats žmogus, tarkim, driežo ar drakono nelaikai, tai įdomu būtų pasižvalgyti į kitus... Nu žodžiu, vėl pripainiojau
aš tik pasinaudojau tavo postu kaip priemone, kad parodyčiau kiek visgi yra dalyvaujannčių ir kitokių gyvūnėlių
"Aš apakęs!! Dobilų ant kilimo radau!!"- super pavadinimas, labai mane pralinksmino
QUOTE(Veitė @ 2008 03 04, 08:21)
"Aš apakęs!! Dobilų ant kilimo radau!!"- super pavadinimas, labai mane pralinksmino
bet deja nuotrauka nieko verta...
nors pavadinimas ir man patiko
QUOTE(peppi @ 2008 03 04, 10:51)
as irgi pastebejau keleta foto labai prastos kokybes, toks vaizdas deda tik todel, kad dalyvaut bet nenoriu cia det ''negraziu''. idesiu man grazias cia siandien taip atrodo
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 04, 11:59)
as irgi pastebejau keleta foto labai prastos kokybes, toks vaizdas deda tik todel, kad dalyvaut bet nenoriu cia det ''negraziu''. idesiu man grazias cia siandien taip atrodo
aš irgi įdėjau buitinę nuotrauką. ir tik todėl, kad dalyvaut. negi negalima? čia juk esmė - augintiniai. pažiūrėkit, kiek čia jau pasisakė forumiečių, kad nuotraukos suteikė begalę malonių emocijų. ir nemanau, kad tik profesionalios foto tai padarė.
QUOTE(Irėja @ 2008 03 04, 12:29)
aš irgi įdėjau buitinę nuotrauką. ir tik todėl, kad dalyvaut. negi negalima? čia juk esmė - augintiniai.
Nebūtinai -profesionaliai, tačiau, reikia nepamiršti, jog čia- konkursas. Ir nuotraukos turėtų būt bent jau estetiškos akiai. Sutinku, kad yra keletas nuotraukų į kurias nemalonu žiūrėti arba žiūri ir nieko nematai
Štai tokios, mano galva, netinkamos konkursui