Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

O jau nuotraukeliu grazumelis thumbup.gif wub.gif , jei bus galima tik uz 3 nuotraukas atiduot balsa bus labai sunku unsure.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

fainas pūkiukas bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

gražu wub.gif wub.gif

ir daug kitų gražių foto wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Niu negaliu, kokia man sita nuotrauka juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.supermama...p...&phid=14501
Ir pavadinimas thumbup.gif

Ir sita http://www.supermama...p...&phid=14435 laaaabai thumbup.gif
Noreciau ismokti taip fotografuot blush2.gif

Atsakyti
Man ši užkliuvo wub.gif taiiiip jaučiamas bendravimo ryšys biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 03, 22:42)
Man ši užkliuvo wub.gif taiiiip jaučiamas bendravimo ryšys biggrin.gif
user posted image

Pasakiška šita nuotrauka wub.gif ir nuotaika, ir kontaktas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiškos nuotraukytės 4u.gif Jaučiu 5 balsus tikrai turėsim, nes jų turėtų būt tikrai daugiau, nei 200 biggrin.gif
Man labai labai patiko, kur 2 šuniukai žindo mamytę-kalytę wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
o man šita nepatinka schmoll.gif katinas įkištas į šaldytuvą prievarta atrodo... nebent pas žmones šaldytuvas būna atidarytas unsure.gif ir plius nehigieniška ax.gif
Atsakyti
Oi negaliu lotuliukas.gif prajuokino sita nerealiai... ir pavadinimas ir nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 03 03, 23:16)
o man šita nepatinka schmoll.gif  katinas įkištas į šaldytuvą prievarta atrodo... nebent pas žmones šaldytuvas būna atidarytas unsure.gif  ir plius nehigieniška ax.gif

na, mano katinas tai moka šaldytuvą atsidaryt, tad... mirksiukas.gif
Dėl higieniškumo - žinoma, bet reikia gi į tokius pokštus žiūrėti paprasčiau, atlaidžiau bigsmile.gif
Papildyta:
pagalvojau dar, o visgi paukštukų beveik nėra. Žuvyčių išvis nėra (bet jas gal ir nufotografuot sunkoka g.gif ) ar kokių nors egzotiškų augintinių g.gif Negi nieks tokių nelaiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 23:37)
na, mano katinas tai moka šaldytuvą atsidaryt, tad...  mirksiukas.gif
Dėl higieniškumo - žinoma, bet reikia gi į tokius pokštus žiūrėti paprasčiau, atlaidžiau bigsmile.gif

bigsmile.gif nu geras, net nepagalvočiau biggrin.gif Jei jis pats ten įlindo, tada juokinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 03 03, 23:52)
bigsmile.gif  nu geras, net nepagalvočiau biggrin.gif  Jei jis pats ten įlindo, tada juokinga drinks_cheers.gif

nu ne, nesakau, kad jis ten įlindo, gal ir pasodino g.gif Autorė pasakys po konkurso tubūt. Bet savo pavyzdžiu norėjau pasakyti, kad kartais tie gyvūnai padaro neįtikėčiausių zbitkių. Štai, maniškiui šaldytuvą atsidaryt - vieni juokai, tik baimės akys didelės, tai atidarinėja tik kai ypatingai bjaurus ir kerštingas pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 03, 22:51)
na, mano katinas tai moka šaldytuvą atsidaryt, tad...  mirksiukas.gif
Papildyta:
pagalvojau dar, o visgi paukštukų beveik nėra. Žuvyčių išvis nėra (bet jas gal ir nufotografuot sunkoka g.gif ) ar kokių nors egzotiškų augintinių g.gif Negi nieks tokių nelaiko? smile.gif

yra žuvytės smile.gif
user posted image
papūgėlės
user posted imageuser posted imageuser posted image

Papildyta:
žąsiukai
user posted image
viščiukai
user posted image
vėžliukas
user posted image
šinšilas