Chebra.. sorry, kad jaučiu su tuo pačiu klausimu.. užpildiau anketėlę ir paspaudžiau "Išsaugoti pakeitimus"... tai čia kaip ir visas mano darbas, ane?
Ar dar kažkur kažką paspausti reikėtų?
Va kokį vaizdzialį rodo man dabar.. Ten kairėj mano ta fotkė.. tai ją nukirpau.. bet visa kita čia normaliai???
Va kokį vaizdzialį rodo man dabar.. Ten kairėj mano ta fotkė.. tai ją nukirpau.. bet visa kita čia normaliai???
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 03, 16:35)
Kur tavo postas su nuotrauka, dešiniame kamputyje kur cituoti, atsakyti, būna ir ištrinti.
ištrinti nebūna, būna redaguoti.
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 03, 18:01)
man rodo, nors nebuvau mačius. man atrodo kažkaip neištrinta ji dar iš ten, nes ir parefrešinus puslapį matosi.
nu nieko nuo zioplumo vaistu nera
QUOTE(Vasaroti @ 2008 03 03, 17:05)
Chebra.. sorry, kad jaučiu su tuo pačiu klausimu.. užpildiau anketėlę ir paspaudžiau "Išsaugoti pakeitimus"... tai čia kaip ir visas mano darbas, ane?
dar išsiųsti patvirtinimui reikia
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 03, 18:06)
ištrinti nebūna, būna redaguoti.
buna tol kol kita zinute nepasirodo po to lieka tik cituoti ir atsakyti
Papildyta:
gal gera moderatore pasitaikys ir atleis man zioplai
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 03, 16:06)
dar išsiųsti patvirtinimui reikia
A kurį čia spaaaaust??? Ant tų įkonėlių kažkur? Man nerodo užrašų jokių ant jų užėjus.. Bijau ką ne taip prispaust..
QUOTE(Vasaroti @ 2008 03 03, 17:09)
A kurį čia spaaaaust??? Ant tų įkonėlių kažkur? Man nerodo užrašų jokių ant jų užėjus.. Bijau ką ne taip prispaust..
geltonam lygtai rutuliuky šauktuką
Aaaaa.... jau lyg nusisiuntė... Tai TIKIUOSI, kad nusiunčiau ir su pavadinimu ir su nuotrauka bespaudinėdama..
QUOTE(Kukuruku @ 2008 03 03, 18:10)
geltonam lygtai rutuliuky šauktuką
aha geltona sauktuka
oi kokios nuotraukos fainutės jau tokiu momentu pagauta