Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 01, 16:52)
Nors mano namie šuo,bet šita foto tokia šilta,miela wub.gif

drinks_cheers.gif rūpestinga mamytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvasia @ 2008 03 01, 16:06)
idejau savo augintiniu foto, bet ja rodo tik prie ''neuzpildytu''... kaip suprasti??

tai, kad nepasiuntėt nuotraukos patvirtinimui g.gif , todėl ir netvirtinu, nes kai būna nuotraukos skyrelyje "neužpildytos" tai arba netiko, arbe nepasiųsta tvirtinimui.

aš matau, kad nuotrauka kabo prie "neužpildytų" ir netvirtinu iš ten, nes negaliu žinoti ar jau galutinai apsispręsta dėl tos nuotraukos dalyvavimo konkurse.
Atsakyti
user posted image
Man šita tokia nuostabi... Dievinu šiuos veislės šunelius, kaimynė tokį turi, tai aš visada kalbinu praeidama biggrin.gif
Balsas šitai foto garantuotas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Langučiai @ 2008 03 01, 17:34)
user posted image
Man šita tokia nuostabi... Dievinu šiuos veislės šunelius, kaimynė tokį turi, tai aš visada kalbinu praeidama biggrin.gif
Balsas šitai foto garantuotas wub.gif

Man irgi thumbup.gif Ir momentas fainas ir nuotraukos kokybe thumbup.gif

Atsakyti
user posted image

o i sita paziurejus taip ir norisi sakyt - as Keksas, as piktas biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pavadinimas, nors ir ilgas, ale thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14478
graži foto, bet neleisčiau taip katinui ant vaiko miegoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 01, 18:08)
tai, kad nepasiuntėt nuotraukos patvirtinimui g.gif , todėl ir netvirtinu, nes kai būna nuotraukos skyrelyje "neužpildytos" tai arba netiko, arbe nepasiųsta tvirtinimui.

aš matau, kad nuotrauka kabo prie "neužpildytų" ir netvirtinu iš ten, nes negaliu žinoti ar jau galutinai apsispręsta dėl tos nuotraukos dalyvavimo konkurse.

pasiunciau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvasia: 01 kovo 2008 - 18:44
ech, kokiu graziu nuotrauku yra... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pantofelis: 01 kovo 2008 - 18:51
4u.gif mergaites saunuoles, labai daug kataloginiu, atvirukiniu foto, super, pasigrozeti galima 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi sita kokia SUPER thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau konkursas bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Ech, neturiu augintinio, nedalyvausiu verysad.gif verysad.gif

man šitos pačios pačiausios kol kas
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

o man šita miela biggrin.gif
Atsakyti