o tai sakykit dabar jau negalima pradeti gerti RB? mums gydytojas sake kad galima ir butinai reikia nes manasis tik pasveiksta ir vel serga po keliu savaiciu.........
QUOTE(simona24 @ 2008 03 17, 18:25)
o tai sakykit dabar jau negalima pradeti gerti RB? mums gydytojas sake kad galima ir butinai reikia nes manasis tik pasveiksta ir vel serga po keliu savaiciu.........
Manau, reikia klausyt gydytojos
Nes mums tiesiog supuole, kad butent rudeni pradejo sirgti, dar tas darzelis Tai taip naturaliai ir gavosi, kad RB vartojom nuo rugsejo.
Nes dazniausiai pataria pries ligu sezona, o tai yra ziema-pavasaris, tai daugelis nuo rudens ar vasaros pabaigos geria.
Bet gal jums butent dabar aktualu butu Sunku, ka patart Seip vasara "ant nosies" ir gert RB tikiu, kad nesinori, bet ka zinai...
O tai jus i darzeli einat? T.y. tikimybe tu ligu pagaut didele? Nes man asmeniskai, darzelis - svarbiausias argumentas del RB vartojimo, nes kol neeijo - nesirgo. Bet yra vaikuciu, kurie ir i neeidami i darzeli - serga
na maniskis pradejo eiti i darzeli ir prasidejo sirgimu maratonas, gal ir neleisciau bet dirbti reikia o be to pats verziasi pas vaikucius ir aukletojos ji labai myli... na manau jei gydytojas paskyre vadinasi reikia gerti bandysim nes vaistais ir antib. nesinori prifarsiruoti vaika nuo mazens nes buvo toks atvejis musu ligonineje kad vaikui paskui ne antib. nepadejo.. tik nzn kaip ten jiems pavyko ji isgydyti
Niu mamkos,tik isejau i darba o jus jau kad priskelet kalbos
Smagu,kad Lavaza dar viena puslapi memuaru i musu temele parase jau seniai pastebejau,kad nesirodo kuri laika,paskui kad priskels tai tik spek skaityt
tai va,kas del tos alergijos,tai geriam AERIUS toki sirupeli,tris vakarus padaviau ir baigesi visi kosuliai siandien jau nedaviau (nes pamirsau ) kazkaip kol kas nesureiksminu as viso sito reikalo,netgi nemanau,kad tai alergija,tiesiog gal per sausas musu namie oras vat ir dirgina vaikui gerkle,gal siaip kas,niu ziuresim tiesiog,jei matysiu,kad ims daznai kartotis,tai eisim tirtis,o kol kas manau nieko cia baisaus
Oj Lavaza ale sugluminai mane su tuo klasimu : kaip tavo papai? berods nesiskundziau,kad kazkas su jais papais blogai
Aisku mes jau senokai cia plepam,kaip sakant,ne i tema butu gaila issiskirt gal sukuriam kokia atskira temele tik mums pvz plepalu skyrelyje
Inga-mama jop-tararai ... sveikit
simona24 na as jusu vietoj jau nebepradeciau gert RB,vistik kol pasijus poveikis praeis maziausiai menuo,o jau ir pavasaris ant nosies,vasara ir taip maziau tu ligu buna,o vasaros pabaigoje gali ir pradet RB gert,ruosiantis ziemai niu cia tik mano nuomone,jei ka..
tiesa apie medu,as kazkaip isviso gal blogai isivaizduoju,bet manau,kad jei jau vaikas alergiskas kazkam,tai alergija ir pasireiskia iskart suvalgius kazkokio produkto,na gali ir po savaites aisku islysti,bet jei anksciau niekada nekildavo itarimu del alergijos medui ar gali ji imt ir atsirast veliau
pas mano maziu kartais ant veido atsiranda tokios raudonos demeles,suprantu,kad tai alergijos pozymis,bet dar nepagavau nuo ko konkreciai,bet to jos praeina savaime,dazniausiai po keliu valandu
Smagu,kad Lavaza dar viena puslapi memuaru i musu temele parase jau seniai pastebejau,kad nesirodo kuri laika,paskui kad priskels tai tik spek skaityt
tai va,kas del tos alergijos,tai geriam AERIUS toki sirupeli,tris vakarus padaviau ir baigesi visi kosuliai siandien jau nedaviau (nes pamirsau ) kazkaip kol kas nesureiksminu as viso sito reikalo,netgi nemanau,kad tai alergija,tiesiog gal per sausas musu namie oras vat ir dirgina vaikui gerkle,gal siaip kas,niu ziuresim tiesiog,jei matysiu,kad ims daznai kartotis,tai eisim tirtis,o kol kas manau nieko cia baisaus
Oj Lavaza ale sugluminai mane su tuo klasimu : kaip tavo papai? berods nesiskundziau,kad kazkas su jais papais blogai
Aisku mes jau senokai cia plepam,kaip sakant,ne i tema butu gaila issiskirt gal sukuriam kokia atskira temele tik mums pvz plepalu skyrelyje
Inga-mama jop-tararai ... sveikit
simona24 na as jusu vietoj jau nebepradeciau gert RB,vistik kol pasijus poveikis praeis maziausiai menuo,o jau ir pavasaris ant nosies,vasara ir taip maziau tu ligu buna,o vasaros pabaigoje gali ir pradet RB gert,ruosiantis ziemai niu cia tik mano nuomone,jei ka..
tiesa apie medu,as kazkaip isviso gal blogai isivaizduoju,bet manau,kad jei jau vaikas alergiskas kazkam,tai alergija ir pasireiskia iskart suvalgius kazkokio produkto,na gali ir po savaites aisku islysti,bet jei anksciau niekada nekildavo itarimu del alergijos medui ar gali ji imt ir atsirast veliau
pas mano maziu kartais ant veido atsiranda tokios raudonos demeles,suprantu,kad tai alergijos pozymis,bet dar nepagavau nuo ko konkreciai,bet to jos praeina savaime,dazniausiai po keliu valandu
QUOTE(lavaza @ 2008 03 17, 17:02)
nea kazkokie kiti, pavadinimo nepamenu (bilobilo reik ), gyd sakė, kad jie čia yra kažkur tik 40metų, bet geri, gerai įsisavinami ir bla bla bla....bet tik vaikui sutrinu tą tabletę, įpilu sulčių, bet vistiek vos nežiaukčiodama ..bais smirdi, nu o niek negali padaryt....vakar vakare jau tempos nebuvo ir merga jau davės po troba...vienžo išgysim
dėl tų skiepų, tai šian, neužilgo varau pas gyd, vežu maės sysiu tai paklausiu kas kai....
dėl vėjaraupiu, manau reik naturaliai prasirgti...aš sirgau 5metų, mb 12klasėj
aš ir savaitgalį rb lapelį nuvaliau TIK su valiklių ....parašyta, kad lengvai nusilupa, bože daugiau jokių patikėjumų.......kad grandžiau, kad mirkiau.....jau maniau subraižysiu šaldytuvo "fasadą"...
aš manau eik sukurpti naują temelę, kaip pasiūlė Tisan "PLEPALŲ SKYTELIS"
prašnekot apie alergiją..tai manoji alergiška grietinėlei , žandai "išmušami" raudonais taškiukais, plemais, bet po kokių tai poros valandų viskas dingsta
Laba ryta
QUOTE(Tisan @ 2008 03 18, 00:04)
1. Smagu,kad Lavaza dar viena puslapi memuaru i musu temele parase jau seniai pastebejau,kad nesirodo kuri laika,paskui kad priskels tai tik spek skaityt
2. tai va,kas del tos alergijos,tai geriam AERIUS
3. Oj Lavaza ale sugluminai mane su tuo klasimu : kaip tavo papai? berods nesiskundziau,kad kazkas su jais papais blogai
4. Aisku mes jau senokai cia plepam,kaip sakant,ne i tema butu gaila issiskirt gal sukuriam kokia atskira temele tik mums pvz plepalu skyrelyje
5. simona24 na as jusu vietoj jau nebepradeciau gert RB,
2. tai va,kas del tos alergijos,tai geriam AERIUS
3. Oj Lavaza ale sugluminai mane su tuo klasimu : kaip tavo papai? berods nesiskundziau,kad kazkas su jais papais blogai
4. Aisku mes jau senokai cia plepam,kaip sakant,ne i tema butu gaila issiskirt gal sukuriam kokia atskira temele tik mums pvz plepalu skyrelyje
5. simona24 na as jusu vietoj jau nebepradeciau gert RB,
1.
Bet jei nesirodau, dazniausiai turiu priezasti , ar tai vaikai serga (tada tikrai uzmetu kompa, nes ir taip galvoju, kad daugoka prie jo laiko praledziu, geriau su vaikais uzsiimti ), arba i kaima isvaziuojam, kur kompo ner gal dar kas
Pasistengsiu daugiau taip daug nerasyti
2. Kazkada ir mums viena daktare gire sita sirupeli, bet taip mes jo ir negerem
3. gal ka supainiojau, bet lyg tai tau ant kruties pulinukai kazkoie buvo atsirade , ta turejau omeny
4.
5. , taip pat mano gryn asmenine nuomone
Inga-mama, gerai, kad mazei jau gerai. Pranesk koks tyrimo rezultatas.
Tai va kokios mes su tavim patiklios , del to lipduko ant saldytuvo, as taip pat jauciausi "isdurta", krapstydama ta lipduka, galvoj skambejo zodziai: "labai lengvai nuimamas nuo bent kokio pavirsiaus" , na tikrai kazkur taip buvo parasyta, pati nesugalvociau niekur klijoti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 18, 10:30)
1.
Bet jei nesirodau, dazniausiai turiu priezasti , ar tai vaikai serga (tada tikrai uzmetu kompa, nes ir taip galvoju, kad daugoka prie jo laiko praledziu, geriau su vaikais uzsiimti ), arba i kaima isvaziuojam, kur kompo ner gal dar kas
3. gal ka supainiojau, bet lyg tai tau ant kruties pulinukai kazkoie buvo atsirade , ta turejau omeny
Tai va kokios mes su tavim patiklios , del to lipduko ant saldytuvo, as taip pat jauciausi "isdurta", krapstydama ta lipduka, galvoj skambejo zodziai: "labai lengvai nuimamas nuo bent kokio pavirsiaus" , na tikrai kazkur taip buvo parasyta, pati nesugalvociau niekur klijoti
Jetau,visai nenorejau pasakyt,kad jei daug parasai,tai cia kazkas blogo rasyk rasyk ir kuo daugiau
Nea,pas mane ne ant kruties,o pazasty buvo pulinys
Ir zinot ka,niu man tai visai lengvai tas popiergalis nuo saldytuvo nusiplese,nereikejo anei grandyt anei sveist
Mano vaikis taip nenoriai eina i darza kiekvienas rytas-issiskyrimo asaros , mazokai mes su juo matomes mano darbas pamaininis,tai sia savaite vaika matau tik rytais pries darza,tai gal delto taip sunkiai ir issiskiriam jau emiau regzti minti iseit is darbo,uzkniso
Vat ir issiliejau truputuka,nepykit
QUOTE(lavaza @ 2008 03 18, 09:30)
Inga-mama, gerai, kad mazei jau gerai. Pranesk koks tyrimo rezultatas.
nu va, jau po tyr. jie geri 10000000000000 kartų nei vakar , vastai vadinas Zinar ar kažkaip panašiai...nu vėl užkrito , šian vakare užsirašysiu namie ir ryt parašysiu.....(juk aš tipo dirbu )
o kad nusiima "lengvai" buvo parašyta ant to paties lipduko, ant krašto, mažom raudonom radėm
QUOTE(Tisan @ 2008 03 18, 10:21)
manoji po 2mėn pertraukos ir su ašarom ėjo, vos nekaip adaptacija....bet kadangi vėl namie ir jaučiu eisim po 1,5 tik tai kaži kaip čia bus mums
oj mamutės, nebspėju su jūsų tempais
Lavaza, mes tik džiaugiamės, kad rašai ir tiek daug Čia jokiu budu nepriekaištaujam Faina paskaitinėt
Čia apie daržus šnekat, tai aš kažkaip kol kas ausų nejudinu, sėdim namie ir gerai Nors daugiau pinigėlių nepamaišytų
O RB aš papirkau be jokio lipduko, tai dabar nei vargo neturiu
Inga-mama, gal zinnat? Liuks, kad geryn
Tisan, tai kokie planai dėl išėjimo iš darbo
Lavaza, mes tik džiaugiamės, kad rašai ir tiek daug Čia jokiu budu nepriekaištaujam Faina paskaitinėt
Čia apie daržus šnekat, tai aš kažkaip kol kas ausų nejudinu, sėdim namie ir gerai Nors daugiau pinigėlių nepamaišytų
O RB aš papirkau be jokio lipduko, tai dabar nei vargo neturiu
QUOTE(fishke @ 2008 03 18, 11:45)
nu lygtais kad zinnat...ryt parašysiu...o kad geryn tai joooooo, net pačiai "šviesiau"
aga, kokie ...ir kažkaip norėjau užklausti ,bet kažkaip ištryniau citatą
QUOTE(fishke @ 2008 03 18, 12:45)
Neeeaaaa ne tokie planai,vyras noretu bet as dar neee
Siaip tiesiog galvoju pakeist darba,kad galeciau daugiau laiko su vaiku praleist,ta prasme dirbt ne pamainomis o pvz 8-17 val tada visi vakarai butu laisvi ir su mazium galeciau daugiau pabendraut,beto kadangi vyras nuolat vazineja i komandiruotes,tai turiu prasyt kazkieno pagalbos,kad nuvestu ar paimtu Justa is darzo,tai irgi uzknisa,noreciau viska daryt pati
mano vyrui tai geriausia iseitis ir keleri metai namie su vaikais,jam atrodo,kad geriau ir but negaletu
mamukai, kas tema atidarys???
kur tie plepalai? gal, prie bendraminciu?
kur tie plepalai? gal, prie bendraminciu?