Sveiki (kas sveikas

),
taip malonu, kad prisimenet

Truputi buvau kompa uzmetus, ai, pabodo, ko gero, pries kelias dienas keliu dienu norma prirasiau
Musu reikalai neblogi, kaip jau ir minejau, sako, kad greiciausiai virusas, jau priktiskai be jokiu ciulpinuku ir sirupeliu, tik gydytoja patare Sinupreta pavartot, bet kazkaip nenupirkom penkt., tai net nzn ar verta cia ji dabar pirkti, nes vaikams zymiai geriau, tik gerklytes dar paraudusios (ypac pas Rugile) ir kazkiek pakosti, prie vaiku ir as su tom paciom problemom . Gal kas vartojo Sinupreta?
Mano pana jau nebenori jokiu Sebidinu, Islu ir pan. ciulpti, taip gerai visada ciulpdavo, nezinau, kas cia jai dabar pasidare
Inga-mama, jo-ma-jo, vel uzdegimas. Ko gero, koki Biseptoli israse

? Ai kaip nefaina, gal ta kart iki galo nepraejo ? O dar tas stresas darzelyje.
Del skiepu, tai specialiai uzklausiau penktadieni gydytojos. Tai ji tik peciais guztelejo, nes seip tai jau patys turim apsisprest. Jei nuo erkiu, tai jau dabar reik daryti. Nes maniskiai ir vejaraupiais nesirgo, tai ir del to uzklausiau. Neblogai mes su ja bendraujam, pakalbejom, tai ji man po to sako, as savo anuko tai neskiepijau, tik tie privalomi skiepai. Ta va ir kombinokim pacios

Tiesa, dar pasake, kad gal vietoj RB gal geriau Luivaca (gal neteisingai parasiau ) vartokit, ir pigiau, ir daug kam veiksmingiau. Bet iki rudens dar daug laiko
Tisian, ir jums jo-ma-jo, alerginis kosulys
Man, ko gero, po tokios diagnozes neramiau, o atvirksciai butu

O tai planuojat issityrti kas, nuo ko?
Kaip tavo papai?Fishke, mums Zirteca nuo itariamo alerginio rinito skire, bet vis pamirsdavau duot. O po to Singulaira vartojom, tai taip jo ir nedaviau
Ai, dar del alergiju. Mano sunui, kazkas pasidare su rankytem, ypac rytais, sako, kad niezti. O delnukai tokiais mazais taskiukais nuseti, bet tik paraudonave tie taskiukai, neiskyle. Diena nesiskundzia (ko gero, uzsizaidzes nekreipia demesio), o rytais ir pries miega, sako, kad niezti
Pasakiau daktarei, tai pasake, alergija, gal ka suvalge. Lyg tai nieko nesuvalge, bet buvom gimtadieni ir prisiminiau, kad vaikinas gerai pavalge guminuku ir cipsu, nes tokio maisto dabar visiskai neperkam, net pasmaguriauti, kitu skanestu turim. Tai gal nuo to, bet jau vos ne savaite tesesi. Paklausiau, ka daryt, sako nieko nepadarysi

Kazkokia nesamone, man atrodo
balandzio pradzioj einam pas alergologe, tai bandysiu ten viska pasakot, tikiuos, kad apsiramins vaikui.
Merginos, tai ka, visos uzbaigem RB sezona.
As jau nuo saldytuvo ta RB lipnu grafikeli iskrapsciua, galvojau, kad dureles sugadinau

Parasyta gi, lengvai nuimamas nuo bent kokio pavirsiaus, pvz, saldytuvo, patikejau

, jis per puse metu jau priaugo prie to saldytuvo

Vos su visom chemijom nuemiau
Tai kur daba plepesim

? Kazkaip ne i tema mes cia RB

A? Ar jau atsisveikinam

?
P.S. Panos, tikiuosi, kad perskaitysit mano keliu dienu memuarus?!
Papildyta:Oi, dar kiek neparasiau
Tai va, fishke, ir as del delnuku pagalvojau,o gal cia nuo medaus, nes kai dabar apsirgom, visada darau arbatas nuo kosulio ir po gera sauksta medaus idedu ir taip kiekviena diena. Nors anksciau taip pat i medu nereagavo, net kompresus dariau anksciau.
Ir dar tie skiepai nuo vejaraupiu, pasirodo, kas 5 metus reikia kartoti, palaikyti kursa. Nuo vejaraupiu, tai tikrai, ko gero neskiepysiu. Galvoju, kol mazi gal geriau perserga, vis vien i darza eis. Nuo erkiu, nzn, niekada neskiepijau.
Mes taip pat dabar namie tupim, i darzeli neeinam, bet jau su pazyma