Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

LABA LABA 4u.gif
Inga-mama, na ar apsiprato mažoji su daržu iš naujo g.gif
O aš RB jau tikrai nebeduosiu, šiom dienom turėjom gerti . O dėl rekių pilnai su tavim sutinku, nes net į kiemą išėjus jų galima parsinešti, nebūtina kažkur į miškus važiuot. Mano vyras jau antrus metus darys tą kažkokį dar pakartotiną. O va su mergikėm reik irgi prisiruošt tam reikalui. Ti kad mažei ir taip tie privalomi skiepai vėluoja, nes vis tai sloga, tai dar kaži kas.
Ištuštėjo mūsų "namučiai " visai mastau.gif
Tisan, Lavaza kokie pas jumi reikalai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 17 kovo 2008 - 08:35
QUOTE(fishke @ 2008 03 17, 09:34)
LABA LABA  4u.gif
Inga-mama, na ar apsiprato mažoji su daržu iš naujo  g.gif
O aš RB jau tikrai nebeduosiu, šiom dienom turėjom gerti . O dėl rekių pilnai su tavim sutinku, nes net į kiemą išėjus jų galima parsinešti, nebūtina kažkur į miškus važiuot. Mano vyras jau antrus metus darys tą kažkokį dar pakartotiną. O va su mergikėm reik irgi prisiruošt tam reikalui. Ti kad mažei ir taip tie privalomi skiepai vėluoja, nes vis tai sloga, tai dar kaži kas.
Ištuštėjo mūsų "namučiai " visai  mastau.gif
Tisan, Lavaza kokie pas jumi reikalai?  ax.gif

Labutis hi.gif
Na pas mumi reikalai kol kas neblogi smile.gif Vat penktadieni biski buvau apakus nuo musu gyd sprendimo blink.gif bet ji teisi buvo blush2.gif
o buvo tai vat kas,Justas jau koki menesi kazkaip vis pakosedavo,dazniausiai nakti ir ryte,tai vis girdziau ACC paskui Prospana,nu ne velnio nepadejo,tas kosulys nebuvo baisus,bet vistiek uzknisdavo doh.gif tai penktadieni nuvarem pas gydytoja po darzo,niu ir ka,ji paklause - sako nieko ner schmoll.gif viskas jam gerai blink.gif ir parase vaistu nuo alergijos blink.gif ispradziu galvojau kad jau visai musu daktarytei negerai pasidare,nes siaip mes nesam alergiski,bet ka jus manot,vistik surizikavau duot tuos vaistus smile.gif ir padejo rolleyes.gif jau pirma vakara pasijuto,ne karto nesukosejo rolleyes.gif o as ir nebuciau susiprotejus,kad gali but ir alerginis kosulys blink.gif doh.gif
Niu ir kol kas ramu musu fronte smile.gif del erkiu net nezinau g.gif siaip niekada nesiskiepijom g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 03 17, 08:34)

Inga-mama, na ar apsiprato mažoji su daržu iš naujo 
Ištuštėjo mūsų "namučiai " visai 

kažkaip nelabai tas jai daras šiuo metu unsure.gif ir mes jul VĖL SERGAM doh.gif verysad.gif , pasikartojo šlap takų uždegimas...kurmi kurmi...tai vakar sukilo tepma, šian vaiks atsikėlė padarė sysiu ir ką: uždegimas....vaistai, namie, biuliotenis.....
o RB nu nežinau.....dar su gyd nešnekėjau nei dėl RB, nei dėl erkių....manau kai pagysim tadu ir paklausiu....

aga ištuštėjo "namai", kaži kaip Lavazai sekas? unsure.gif

QUOTE(Tisan @ 2008 03 17, 10:46)

Na pas mumi reikalai kol kas neblogi  smile.gif Vat penktadieni biski buvau apakus nuo musu gyd sprendimo  blink.gif  bet ji teisi buvo  blush2.gif

nu blyn, alerginis kosulys unsure.gif , niek negirdėjau...bet džiaugiuos kad vaikui geriau jau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės norėjau pasiteirauti jusu, mes šiandiena pradedame gerti Ribomunyl'į o kuriuo paros metu duodate ir prieš valgį ar po..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simona24: 17 kovo 2008 - 14:20
QUOTE(simona24 @ 2008 03 17, 14:19)
Sveikutės norėjau pasiteirauti jusu, mes šiandiena pradedame gerti Ribomunyl'į o kuriuo paros metu duodate ir prieš valgį ar po..

RB duodamas ryte, pusvalandžiui prieš pusryčius....kai eidavom daržan tai duodavau prieš išeinant į jį....
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 03 17, 11:46)
Labutis  hi.gif
Na pas mumi reikalai kol kas neblogi  smile.gif Vat penktadieni biski buvau apakus nuo musu gyd sprendimo  blink.gif  bet ji teisi buvo  blush2.gif
o buvo tai vat kas.......

niu matai kaip būna g.gif o ką geriat? gal Zyrtecą? Mano dičkė irgi kelias naktis be perstojo kosėjo, net iki vėmimo, o dieną nieko. Tai pati pamislinau, kad gal medus laergizuot galėjo. Nes kaip tik einant miegot su sūrio riekele suvalgė. vakar bandžiau neduot ir naktį buvo ramu. Tai ir nežinau, nors anksčiau medus nieko nedarydavo g.gif

QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 17, 13:05)
kažkaip nelabai tas jai daras šiuo metu unsure.gif  ir mes jul VĖL SERGAM doh.gif  verysad.gif

nujoptararai doh.gif o tai ką, vėl su antibais?
Atsakyti
niu panos, skelsit jau lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 03 17, 16:05)

nujoptararai  doh.gif  o tai ką, vėl su antibais?

aga vėl doh.gif , nu bet reik, niekaip be jų......
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 17, 17:23)
aga vėl doh.gif , nu bet reik, niekaip be jų......

ech, nu jo, nepapūsi unsure.gif aš pati antrą antibų kursą per mėnesį geriu doh.gif
Atsakyti
Sveiki (kas sveikas doh.gif ),

taip malonu, kad prisimenet ax.gif Truputi buvau kompa uzmetus, ai, pabodo, ko gero, pries kelias dienas keliu dienu norma prirasiau lotuliukas.gif

Musu reikalai neblogi, kaip jau ir minejau, sako, kad greiciausiai virusas, jau priktiskai be jokiu ciulpinuku ir sirupeliu, tik gydytoja patare Sinupreta pavartot, bet kazkaip nenupirkom penkt., tai net nzn ar verta cia ji dabar pirkti, nes vaikams zymiai geriau, tik gerklytes dar paraudusios (ypac pas Rugile) ir kazkiek pakosti, prie vaiku ir as su tom paciom problemom . Gal kas vartojo Sinupreta?

Mano pana jau nebenori jokiu Sebidinu, Islu ir pan. ciulpti, taip gerai visada ciulpdavo, nezinau, kas cia jai dabar pasidare doh.gif

Inga-mama, jo-ma-jo, vel uzdegimas. Ko gero, koki Biseptoli israse ax.gif ? Ai kaip nefaina, gal ta kart iki galo nepraejo ? O dar tas stresas darzelyje.
Del skiepu, tai specialiai uzklausiau penktadieni gydytojos. Tai ji tik peciais guztelejo, nes seip tai jau patys turim apsisprest. Jei nuo erkiu, tai jau dabar reik daryti. Nes maniskiai ir vejaraupiais nesirgo, tai ir del to uzklausiau. Neblogai mes su ja bendraujam, pakalbejom, tai ji man po to sako, as savo anuko tai neskiepijau, tik tie privalomi skiepai. Ta va ir kombinokim pacios doh.gif Tiesa, dar pasake, kad gal vietoj RB gal geriau Luivaca (gal neteisingai parasiau ) vartokit, ir pigiau, ir daug kam veiksmingiau. Bet iki rudens dar daug laiko

Tisian, ir jums jo-ma-jo, alerginis kosulys doh.gif
Man, ko gero, po tokios diagnozes neramiau, o atvirksciai butu doh.gif O tai planuojat issityrti kas, nuo ko? Kaip tavo papai?

Fishke, mums Zirteca nuo itariamo alerginio rinito skire, bet vis pamirsdavau duot. O po to Singulaira vartojom, tai taip jo ir nedaviau blush2.gif

Ai, dar del alergiju. Mano sunui, kazkas pasidare su rankytem, ypac rytais, sako, kad niezti. O delnukai tokiais mazais taskiukais nuseti, bet tik paraudonave tie taskiukai, neiskyle. Diena nesiskundzia (ko gero, uzsizaidzes nekreipia demesio), o rytais ir pries miega, sako, kad niezti
Pasakiau daktarei, tai pasake, alergija, gal ka suvalge. Lyg tai nieko nesuvalge, bet buvom gimtadieni ir prisiminiau, kad vaikinas gerai pavalge guminuku ir cipsu, nes tokio maisto dabar visiskai neperkam, net pasmaguriauti, kitu skanestu turim. Tai gal nuo to, bet jau vos ne savaite tesesi. Paklausiau, ka daryt, sako nieko nepadarysi blink.gif Kazkokia nesamone, man atrodo bigsmile.gif
balandzio pradzioj einam pas alergologe, tai bandysiu ten viska pasakot, tikiuos, kad apsiramins vaikui.

Merginos, tai ka, visos uzbaigem RB sezona.
As jau nuo saldytuvo ta RB lipnu grafikeli iskrapsciua, galvojau, kad dureles sugadinau doh.gif lotuliukas.gif Parasyta gi, lengvai nuimamas nuo bent kokio pavirsiaus, pvz, saldytuvo, patikejau lotuliukas.gif , jis per puse metu jau priaugo prie to saldytuvo doh.gif lotuliukas.gif Vos su visom chemijom nuemiau lotuliukas.gif

Tai kur daba plepesim ax.gif ? Kazkaip ne i tema mes cia RB ax.gif A? Ar jau atsisveikinam verysad.gif ?

P.S. Panos, tikiuosi, kad perskaitysit mano keliu dienu memuarus?!
Papildyta:
Oi, dar kiek neparasiau doh.gif

Tai va, fishke, ir as del delnuku pagalvojau,o gal cia nuo medaus, nes kai dabar apsirgom, visada darau arbatas nuo kosulio ir po gera sauksta medaus idedu ir taip kiekviena diena. Nors anksciau taip pat i medu nereagavo, net kompresus dariau anksciau.

Ir dar tie skiepai nuo vejaraupiu, pasirodo, kas 5 metus reikia kartoti, palaikyti kursa. Nuo vejaraupiu, tai tikrai, ko gero neskiepysiu. Galvoju, kol mazi gal geriau perserga, vis vien i darza eis. Nuo erkiu, nzn, niekada neskiepijau.

Mes taip pat dabar namie tupim, i darzeli neeinam, bet jau su pazyma doh.gif
Atsakyti
lavaza, niugi perskaičiau thumbup.gif lotuliukas.gif niu būtų liūdna taip išsiskirt, ką kitos manot g.gif blush2.gif kur besusibėksim bigsmile.gif
aš kažkaip mėgstu dažniau užbėkt ir parašyt, o tu tikrai savaitės ar net daugiau normą į vieną postą sudedi bigsmile.gif lotuliukas.gif
o dėl medaus, tai šiek tiek manau privenkit jo ir bus matyt . Aš irgi iki gali dar nežinau ar čia tikrai mums medus buvo kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 03 17, 17:07)
1. lavaza, niugi perskaičiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif niu būtų liūdna taip išsiskirt, ką kitos manot  g.gif  blush2.gif  kur besusibėksim  bigsmile.gif

2. aš kažkaip mėgstu dažniau užbėkt ir parašyt, o tu tikrai savaitės ar net daugiau normą į vieną postą sudedi  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

3. o dėl medaus, tai šiek tiek manau privenkit jo ir bus matyt . Aš irgi iki gali dar nežinau ar čia tikrai mums medus buvo kaltas  g.gif

1. Na ir as nenoreciau issiskirt ax.gif Gal Inga-mama geriau zino, kur mums papletkavot kartais biggrin.gif ?

2. blush2.gif Sorry, kad uzkroviau toki teksta skaityti blush2.gif Bet as, seip megeja, kaip sakoma, "is duses" kartais parasyti apie daug ka, ypac kai vaikai miega:), kazko ilgai miega siandien smile.gif
O per tas dienas, net kompo kartais nejungiau. Tai i poliklinika, tai sveciu turejom, tai vyras velai grizdavo, tai paciai su dviem yr ka veikt, pati zinai mirksiukas.gif Kazkaip labai su vaikais norejosi uzsiimti wub.gif , gal del to kad apsirgo, kad i lauka neina, kad kazkiek kompensuoti tai, namie visokiu pramogu ir uzsiemimu prigalvodavom: kirpom, klijavom, dainavom, 2 naujus eilerascius ismokem, skaitem, "tingyni" desertui darem ir t.t ir pan.. Nezinau, taip man faina su savo kleckais biggrin.gif

3. Jo, medu ir as nuo siandien isbrauksiu is valgiarascio drinks_cheers.gif Stebesiu
Atsakyti