Niu mamkos, kas čia dab darosi
Lavaza, RB tik dičkei daviau. O jums tikrai laringitas? Ar lojantis kosulys yra? Žinai, degtinės kompresas nėr blogai, dėk keletą kartų O kitokį šildomąjį esan temperatūrai dėt negalima. Vajei, žinai dar ką, aš dabar kai mergikės sirgo girdžiau gysločio lapų arbatike, ji nuima spazmus. Pamėgink. O taip tai drėkint balso stygas ir viskas, aišku šilti skysčiai, mums tai padeda Nuo užkimino homeovox čiulpiame, irgi neblogas . laikykis mamytuk, sveikatėlės vaikiukams
Tisan, vargšiukė O dėl akių tai ne juokas Maniškis prieš 7 metus turėjo rimtų bėdų, iki šiol yra gydytojų stebimas iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad tik traumikė. Bet aš jį tuoj į Klp miesto ligoninęs, nes kažko širdis skaudėjo, matyt nuojauta. Jis paskaė, kad tipo kažkas į akį įkrito, darbe kažką su metalais darė. Tai pasirodo metalo šukė prie pat nervo, giliai giliai akyje. Dar tą pačią naktį išlėkėm į kauno klinikas, nes čia nepasiėmė. Na va, o toliau sekė operacija, o dar viena laukia-lęšio keitimas.
o taviškiui tikrai tik paviršinis įbrėžimas ???? man taip visi prisiminimai iškilo kai papasakojai apie savo bėdas. laikykis ir tu mamuk
QUOTE(fishke @ 2008 03 11, 16:43)
Tisan, vargšiukė O dėl akių tai ne juokas Maniškis prieš 7 metus turėjo rimtų bėdų, iki šiol yra gydytojų stebimas iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad tik traumikė. Bet aš jį tuoj į Klp miesto ligoninęs, nes kažko širdis skaudėjo, matyt nuojauta. Jis paskaė, kad tipo kažkas į akį įkrito, darbe kažką su metalais darė. Tai pasirodo metalo šukė prie pat nervo, giliai giliai akyje. Dar tą pačią naktį išlėkėm į kauno klinikas, nes čia nepasiėmė. Na va, o toliau sekė operacija, o dar viena laukia-lęšio keitimas.
o taviškiui tikrai tik paviršinis įbrėžimas ???? man taip visi prisiminimai iškilo kai papasakojai apie savo bėdas. laikykis ir tu mamuk
niu isgasdinai
manajam pries keleta metu irgi yra buve metalo skeveldros dvi i aki ismigusios,per pati centra takart ligoninej istrauke,vaistu prirase,tuom ir pasibaige,sugijo,o daba vel ta pati akis niu nezinau,apziurejo siandien,sake svetimkunio nera,tik gilus ibrezimas ir uzsineses nesvarumais,tai isvale ir tokio tepalo i aki parase.Niu dabar lyg ir geriau jau,tepam tepam,lasinam tobrex lasu,jau ir raudonumas praejo,niu tikiuosi,kad viskas gerai baigsis,o tai ryt isvaziuoja visai savaitei,jei bus prastai nezinau nezinau tada kas bus pfu pfu pfu,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai o jus laikykites,tikiuosi baigsis tos bedos,linkiu sveikatos ir stiprybes
sveikos
Tisan, gąsdint nenorėjau tikrai, tiesiog juk visko būna O su aparatais akytę žiūrėjo turbūt Jei nieko nematė, tai turbūt nieko ir nėr, turiu galvoj svetimkūnį Manajam tai buvo vos vos matoma, bet visgi pamatė Klaipėdos daktarai Na tikiuos, kad viskas bus gerai
Niu mūsų Inga-mama kažkur dingo
QUOTE(Tisan @ 2008 03 11, 19:41)
niu isgasdinai
manajam pries keleta metu irgi yra buve metalo skeveldros dvi i aki ismigusios,per pati centra takart ligoninej istrauke,vaistu prirase,tuom ir pasibaige,sugijo,o daba vel ta pati akis niu nezinau,apziurejo siandien,sake svetimkunio nera,tik gilus ibrezimas ir uzsineses nesvarumais,tai isvale ir tokio tepalo i aki parase.Niu dabar lyg ir geriau jau,tepam tepam,lasinam tobrex lasu,jau ir raudonumas praejo,niu tikiuosi,kad viskas gerai baigsis,o tai ryt isvaziuoja visai savaitei,jei bus prastai nezinau nezinau tada kas bus pfu pfu pfu,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai o jus laikykites,tikiuosi baigsis tos bedos,linkiu sveikatos ir stiprybes
Tisan, gąsdint nenorėjau tikrai, tiesiog juk visko būna O su aparatais akytę žiūrėjo turbūt Jei nieko nematė, tai turbūt nieko ir nėr, turiu galvoj svetimkūnį Manajam tai buvo vos vos matoma, bet visgi pamatė Klaipėdos daktarai Na tikiuos, kad viskas bus gerai
Labas rytas,
jo, visos mamos kazkur dingo Ko gero, pabaige RB kursa ir dingo
jo, visos mamos kazkur dingo Ko gero, pabaige RB kursa ir dingo
QUOTE(fishke @ 2008 03 07, 12:57)
yra paruoštas...visoms į až permesiu duomenys ir galėsit pažiet
QUOTE(lavaza @ 2008 03 07, 20:27)
Inga-mama, laukiam, laukiam Kaip dukryte?
Siandien savo suneli jau nuvedziau i darzeli, nes buvo spektaklis. Dar prisiprasiau, tai ir pati su maze nuejau spektaklio paziuret, tai dukrai labai patiko ir seip darzelyje neblogai jauciasi
Dar prie darzeliu temos .O mums, pasirodo, kazkokios pretenzijos
nu mes gerai, šian išleidau vaiką daržan...tai po 2mėn pertraukos buvo pana lūpa patempus ir verkšlent pradėjo tai auklėtoja užkalbėjo ir ėjo kartu "kačiukus" į vazeles merkt
dėl lankomumo: nu mums jokių pretendzijų, nors paskaičiavus kad nuo rudens lankėm gal 1,5-2mėn
QUOTE(lavaza @ 2008 03 11, 14:14)
nu siaubazzz, sveikatėlės
QUOTE(Tisan @ 2008 03 11, 15:27)
vo parašei ir aš pradėjau mėtytis , nežinau, ar beduot Balandį RB ar nebeduot.....nes tikrai, pumpuojam ir pumpuojam tais vaistais/papildais , reiks ir man su gyd pašnekėt......
QUOTE(fishke @ 2008 03 12, 08:55)
škia darbo iki kalko
Nu laba diena
Inga-mama, niu SUPER
Ačiū Viskas labai gražu
Ačiū Viskas labai gražu
Inga-mama, geros nuotraukos
Krikstinos man tokios italiskos
O kur tas krioklis, auksciausias Europoje ?
Ka reiskia velyvosios? Moteriskas smalsumas
Krikstinos man tokios italiskos
QUOTE(lavaza @ 2008 03 12, 15:16)
krioklys Terni mieste, jis nuo Romos 100km, tam Ternyje mano sesuo gyvena
o velyvosios, tai yra tema, kaip ir rybumonil3
QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 12, 13:14)
Dėl nuotraukų: jų ten nedaug....nes jei dėčiau maždaug visas, susidarytu apie 400
Niu Inga-mama labai grazios fotkes uzpavydejau baltu pavydu Aciu
Laba ryta mamai
nu kaip gyvenat? kaip sveikatėlės vaikų ir pačių?
mes: tfu tfu tfu einam daržan.....bet laaaaabai jau nenoriai, nu su ašarom....nu niekad nebuvo taip, turbūt čia davė tas 2mėn nebuvimas ...bet nuvedi, auklėtoja užkalbina ir viskas gerai jai......nu blyn....vos ne kaip nauja adaptacija....
į temą: dėl RB mums daba gerti būtų Balandžio pirmą sav. jei iki to laiko nesirgsim tai nebeduosiu......ir pašnekėsiu su gyd dėl to ar duot kokį Rugpjūčio mėn naujam kursui ar keist vaistus
ir ne į temą: per visur šneka kad erkės jau "atsigavo" gal žadat mažius skiepyt? aš tai galvoju.......manau reiktų ir patiems reiktų pasiskiepyt tip pat, o savo vyrui tai būtinai nes jis susijęs su miškais ir pan.....
nu kaip gyvenat? kaip sveikatėlės vaikų ir pačių?
mes: tfu tfu tfu einam daržan.....bet laaaaabai jau nenoriai, nu su ašarom....nu niekad nebuvo taip, turbūt čia davė tas 2mėn nebuvimas ...bet nuvedi, auklėtoja užkalbina ir viskas gerai jai......nu blyn....vos ne kaip nauja adaptacija....
į temą: dėl RB mums daba gerti būtų Balandžio pirmą sav. jei iki to laiko nesirgsim tai nebeduosiu......ir pašnekėsiu su gyd dėl to ar duot kokį Rugpjūčio mėn naujam kursui ar keist vaistus
ir ne į temą: per visur šneka kad erkės jau "atsigavo" gal žadat mažius skiepyt? aš tai galvoju.......manau reiktų ir patiems reiktų pasiskiepyt tip pat, o savo vyrui tai būtinai nes jis susijęs su miškais ir pan.....