Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Niu mamkos, kas čia dab darosi blink.gif
Lavaza, RB tik dičkei daviau. O jums tikrai laringitas? Ar lojantis kosulys yra? Žinai, degtinės kompresas nėr blogai, dėk keletą kartų g.gif O kitokį šildomąjį esan temperatūrai dėt negalima. Vajei, žinai dar ką, aš dabar kai mergikės sirgo girdžiau gysločio lapų arbatike, ji nuima spazmus. Pamėgink. O taip tai drėkint balso stygas ir viskas, aišku šilti skysčiai, mums tai padeda mirksiukas.gif Nuo užkimino homeovox čiulpiame, irgi neblogas . laikykis mamytuk, sveikatėlės vaikiukams 4u.gif
Tisan, vargšiukė unsure.gif O dėl akių tai ne juokas blink.gif Maniškis prieš 7 metus turėjo rimtų bėdų, iki šiol yra gydytojų stebimas blink.gif iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad tik traumikė. Bet aš jį tuoj į Klp miesto ligoninęs, nes kažko širdis skaudėjo, matyt nuojauta. Jis paskaė, kad tipo kažkas į akį įkrito, darbe kažką su metalais darė. Tai pasirodo metalo šukė prie pat nervo, giliai giliai akyje. Dar tą pačią naktį išlėkėm į kauno klinikas, nes čia nepasiėmė. Na va, o toliau sekė operacija, o dar viena laukia-lęšio keitimas.
o taviškiui tikrai tik paviršinis įbrėžimas g.gif ???? man taip visi prisiminimai iškilo kai papasakojai apie savo bėdas. laikykis ir tu mamuk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 11 kovo 2008 - 15:43
QUOTE(fishke @ 2008 03 11, 16:43)
Tisan, vargšiukė  unsure.gif O dėl akių tai ne juokas  blink.gif  Maniškis prieš 7 metus turėjo rimtų bėdų, iki šiol yra gydytojų stebimas  blink.gif iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad tik traumikė. Bet aš jį tuoj į Klp miesto ligoninęs, nes kažko širdis skaudėjo, matyt nuojauta. Jis paskaė, kad tipo kažkas į akį įkrito, darbe kažką su metalais darė. Tai pasirodo metalo šukė prie pat nervo, giliai giliai akyje. Dar tą pačią naktį išlėkėm į kauno klinikas, nes čia nepasiėmė. Na va, o toliau sekė operacija, o dar viena laukia-lęšio keitimas.
o taviškiui tikrai tik paviršinis įbrėžimas  g.gif ???? man taip visi prisiminimai iškilo kai papasakojai apie savo bėdas. laikykis ir tu mamuk  mirksiukas.gif

niu isgasdinai blink.gif
manajam pries keleta metu irgi yra buve metalo skeveldros dvi i aki ismigusios,per pati centra unsure.gif takart ligoninej istrauke,vaistu prirase,tuom ir pasibaige,sugijo,o daba vel ta pati akis blink.gif niu nezinau,apziurejo siandien,sake svetimkunio nera,tik gilus ibrezimas ir uzsineses nesvarumais,tai isvale ir tokio tepalo i aki parase.Niu dabar lyg ir geriau jau,tepam tepam,lasinam tobrex lasu,jau ir raudonumas praejo,niu tikiuosi,kad viskas gerai baigsis,o tai ryt isvaziuoja visai savaitei,jei bus prastai nezinau nezinau tada kas bus pfu pfu pfu,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai unsure.gif o jus laikykites,tikiuosi baigsis tos bedos,linkiu sveikatos ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Tisan @ 2008 03 11, 19:41)
niu isgasdinai  blink.gif
manajam pries keleta metu irgi yra buve metalo skeveldros dvi i aki ismigusios,per pati centra  unsure.gif  takart ligoninej istrauke,vaistu prirase,tuom ir pasibaige,sugijo,o daba vel ta pati akis  blink.gif  niu nezinau,apziurejo siandien,sake svetimkunio nera,tik gilus ibrezimas ir uzsineses nesvarumais,tai isvale ir tokio tepalo i aki parase.Niu dabar lyg ir geriau jau,tepam tepam,lasinam tobrex lasu,jau ir raudonumas praejo,niu tikiuosi,kad viskas gerai baigsis,o tai ryt isvaziuoja visai savaitei,jei bus prastai nezinau nezinau tada kas bus pfu pfu pfu,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai  unsure.gif  o jus laikykites,tikiuosi baigsis tos bedos,linkiu sveikatos ir stiprybes  4u.gif

Tisan, gąsdint nenorėjau tikrai, tiesiog juk visko būna g.gif O su aparatais akytę žiūrėjo turbūt g.gif Jei nieko nematė, tai turbūt nieko ir nėr, turiu galvoj svetimkūnį g.gif Manajam tai buvo vos vos matoma, bet visgi pamatė Klaipėdos daktarai 4u.gif Na tikiuos, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Niu mūsų Inga-mama kažkur dingo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 kovo 2008 - 08:56
Labas rytas,

jo, visos mamos kazkur dingo g.gif Ko gero, pabaige RB kursa ir dingo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 03 07, 12:57)
O kaž kaip su tuo fotoreportažu  blush2.gif  g.gif

yra paruoštas...visoms į až permesiu duomenys ir galėsit pažiet mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(lavaza @ 2008 03 07, 20:27)

Inga-mama, laukiam, laukiam  ax.gif  Kaip dukryte?

Siandien savo suneli jau nuvedziau i darzeli, nes buvo spektaklis. Dar prisiprasiau, tai ir pati su maze nuejau spektaklio paziuret, tai dukrai labai patiko ir seip darzelyje neblogai jauciasi  bigsmile.gif  thumbup.gif

Dar prie darzeliu temos  .O mums, pasirodo, kazkokios pretenzijos

nu mes gerai, šian išleidau vaiką daržan...tai po 2mėn pertraukos buvo pana lūpa patempus ir verkšlent pradėjo unsure.gif tai auklėtoja užkalbėjo ir ėjo kartu "kačiukus" į vazeles merkt cool.gif
dėl lankomumo: nu mums jokių pretendzijų, nors paskaičiavus kad nuo rudens lankėm gal 1,5-2mėn doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lavaza @ 2008 03 11, 14:14)
  Siandien nakti kvietem greitaja del Nedo

nu siaubazzz, sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(Tisan @ 2008 03 11, 15:27)

Del kitu metu gal dar irgi reiks gerai pamastyti

vo parašei ir aš pradėjau mėtytis doh.gif lotuliukas.gif , nežinau, ar beduot Balandį RB ar nebeduot.....nes tikrai, pumpuojam ir pumpuojam tais vaistais/papildais doh.gif , reiks ir man su gyd pašnekėt......

QUOTE(fishke @ 2008 03 12, 08:55)
Niu mūsų Inga-mama kažkur dingo

škia darbo iki kalko doh.gif cool.gif

Nu laba diena 4u.gif
Atsakyti
Dėl nuotraukų: jų ten nedaug....nes jei dėčiau maždaug visas, susidarytu apie 400 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Inga-mama, niu SUPER
Ačiū 4u.gif Viskas labai gražu wub.gif
Atsakyti
Inga-mama, geros nuotraukos thumbup.gif
Krikstinos man tokios italiskos thumbup.gif
O kur tas krioklis, auksciausias Europoje blush2.gif ax.gif ?

Ka reiskia velyvosios? Moteriskas smalsumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 12, 15:16)

O kur tas krioklis, auksciausias Europoje  blush2.gif  ax.gif ?

Ka reiskia velyvosios? Moteriskas smalsumas  ax.gif 

krioklys Terni mieste, jis nuo Romos 100km, tam Ternyje mano sesuo gyvena ax.gif

o velyvosios, tai yra tema, kaip ir rybumonil3
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 12, 16:16)
Ka reiskia velyvosios? Moteriskas smalsumas  ax.gif 

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 12 kovo 2008 - 16:10
QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 12, 13:14)
Dėl nuotraukų: jų ten nedaug....nes jei dėčiau maždaug visas, susidarytu apie 400 doh.gif  lotuliukas.gif

Niu Inga-mama labai grazios fotkes thumbup.gif uzpavydejau baltu pavydu blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta mamai 4u.gif
nu kaip gyvenat? kaip sveikatėlės vaikų ir pačių? mirksiukas.gif

mes: tfu tfu tfu einam daržan.....bet laaaaabai jau nenoriai, nu su ašarom....nu niekad nebuvo taip, turbūt čia davė tas 2mėn nebuvimas doh.gif ...bet nuvedi, auklėtoja užkalbina ir viskas gerai jai......nu blyn....vos ne kaip nauja adaptacija....

į temą: dėl RB mums daba gerti būtų Balandžio pirmą sav. jei iki to laiko nesirgsim tai nebeduosiu......ir pašnekėsiu su gyd dėl to ar duot kokį Rugpjūčio mėn naujam kursui ar keist vaistus
ir ne į temą: per visur šneka kad erkės jau "atsigavo" gal žadat mažius skiepyt? aš tai galvoju.......manau reiktų ir patiems reiktų pasiskiepyt tip pat, o savo vyrui tai būtinai nes jis susijęs su miškais ir pan.....
Atsakyti