QUOTE(Tisan @ 2008 03 09, 17:28)
Na as rudeni mastau isbandyt Luivac,nes ir taip jau 2 metus is eiles geriam RB

laikas kazka pakeist
Primirsau, o nuo kiek metu rekomenduojamas Luivac? Kuo jis skiriasi nuo RB

?
Tisian, ar duodi sia savaite RB

?
Mes buvom kaime, o RB nepaemiau

Bet siandien jau daviau, manau, nieko baisaus, kad viena diena veliau pradejau duot. Buvau jau nupirkus, tai jau suvartosim.
O del rudens, tai dar labai galvosiu ar aplamai ka duosiu
QUOTE(fishke @ 2008 03 10, 10:19)
O dėl rudens irgi dar nežinau. Dičkei jau greit 5 metai, čia tas amžius, kurio aš taip laukiau, nes sakoma, kad imunitetas susiformuoja iki 5 metų

Na jis arba bus, arba ne
fishke, smagu girdet geras naujenas

O tu RB duodavai tik vyresnelei?
Dabar truputi apie mus

Po ilgos pertraukos ir pas mus kazkokios ligeles beldziasi

Siandien nakti kvietem greitaja del Nedo, gal galejom ir islaukti, bet as negaliu tokiais momentais laukti

... Pradejo keistai kvepuoti, l.daznai, o po tai kazkaip keistai kunelis trukciojo (nezinau kas yra traukuliukai, kaip jie atrodo), issigandau, kad traukuliai (nors gydytoja paaiskino, kad traukuliai kitaip atrodo

).... BBet kazkaip keistei iskvepus (atrode, ar tai vemt nori) apsiramino

...
Atvaziavusi gydytoja, pasake,kad gali buti kokio virusinio laringito pradzia
Nakti pagerem silt.arbatu, padarem inchaliacija, kompresa... ta pati darom ir siandien, tai neblogai, tik temp 37.3 ir truputi pakimes vaikinas, tikiuosi, kad tuo ir pasibaigs.
Seip, mums visiems, apart tevelio kazkas su gerklem

, bet reikalai gereja.
fishke, dar noriu paklaust del laringito, ar jus darot kompresus prie laringitu? Mums patare padaryti degtine praskiest su vandeniu perpus ir 2 valandas toki kompresiuka palaikyti. Dabar galvoju ar tai tik vena kart uztenka, ar dar siandien nakciai padaryti

?
Va dabar mano chebrite miega ir jokiu kosuliu ner, oi, tikiuos, kad tuo viskas ir pasibaigs