QUOTE(giedred @ 2010 11 26, 11:52)
sveikos mamytes,
sakykit mamytes, ar visos jus maitinote pacios vaikucius?
nes mano gydytoja vakar man issireiske, kad tik du menesius maitinau ir taip pasake , kad as ir kalta , kad mano mergyte taip serga .Dabar jai du su puse metuku iki dvieju metuku ir triju menesiu visai nesirgo, o dabar nuo rugsejo tris kartus jau gere antibijotikus.
Na, nereikia savęs kaltinti.. ir gydytoja neetiškai elgiasi - ne kiekvienai skirta ilgai maitinti. Aš saviškį maitinau 9mėn, bet einant antriems metams sėkmingai sirgdavom 2k./mėn.
Šiemet sugėrėme Ribomunyl (ir dabar kas mėn. sugeriame po dėžutę, t.y 4 maišiukus), ir sirgome tik kartą ir tai nepalyginamai lengviau. Anksčiau sirgimas užtrukdavo 2 sav, o dabar - 2 dienos slogos bėgimo, bet be aukštos temperatūros. Kiek pakosėjo, bet iš karto pradėjo gražiai drėgnai atsikosėti ir pasveikome be antibiotikų. Manau, kad jei ne Ribomunyl, be antibiotikų nebūtumėm apsiėję. Taip atrodo, kad Ribomunyl iš tikrųjų sustiprina organizmo imunitetą pačiam kovoti su virusais ir bakterijomis (gydytoja sakė, kad Ribomunyl stiprina ir taip vadinamą nespecifinį imunitetą - tą, kuris kovoja su virusais; ir specifinį - kuris kovoja su bakterijomis). Manau, kad 100lt, i6leist7 Ribomunyliui, tikrai atsiperka - jei nors vienu kartu mžiau antibiotikų reikia, jau yra geras pasiekimas.
Papildyta:
QUOTE(me2tis @ 2010 10 14, 15:23)
ta prasme- geriate ir Jūs, ne tik vaikai?
Oj, me2tis, tik dabar pamačiau žinutę - taip, ir mes, tėveliai, sugėrėme Ribomunyl, nes sirgti labai nemėgstam
Aš vis nuo mazgio užsikrėsdavau ir daug dažniau sirgau, nei iki vaikučio. O vyras labai sirgti negali, taigi, visi sugėrėme Ribomunyl ir šiemet vyras visai nesirgo, o aš vieną kartą su mazgiu sloga persirgau ir tiek.