QUOTE(LOONA_ @ 2010 11 22, 21:17)
na si preparata naudojom 2 kartus . nejom i darzeli net kelis menesius kad sustipretume bet deja deja kelios dienos ir vel pasaka nuo pradzios . temperatura kosulys, sloga .... taip kad neverta naudoti...
Kiekvienam vaikui atskiras poveikis...
Mano asmeniška patirtis sako, kad Ribomunyl veiksmingas.
Jis jokiu būdu nėra panacėja nuo visų ligų, ypač tokių kaip sloga ar kosulys
Mūsų vaikis pirmais darželio metais gėrė net 6 kursus antibuotikų (dvi anginos, du plaučių uždegimai, ūmus faringitas ir dar galiausiai adeno virusas)
Žodžiu, sezonas buvo žiaurus...
Kitąmet gėrėm Ribomunyl. Per vartojimo laikotarpį (rugsėjis-sausis) tik vienąkart buvo prilipusi sloga ir vieną kartą buvo laringito požymiai. Tačiau po paros vaikas kosėjo jau šlapiai, o dar po kelių buvo sveikas kaip ridikas. Nei temperatūros, nei jokio ilgo kosėjimo laikotarpio.. Sakoma, kad Ribomunyl poveikis baigiasi praėjus mėnesiui po paskutinio pokiuko sugėrimo.
Ir išties- sausį baigėm gerti, o kovą jau įsisirgom- kosulys perėjo į bronchitą, bronchitas į plaučių uždegimą.. Ir vėl antibiotikai
Šiemet vėl geriam.. Ir vėl galiu drąsiai teigti, jog poveikis yra..
Mat su bendraamžiu draugu (nevartojančiu Ribomunyl) jis dabar kasdien lanko privačias pamokėles. Abu tą pačią dieną pasigavo kažkokį virusą- abiems užkilo temperatūros, pradėjo kosėti... Mūsų sūnui kitądien tempos jau nebebuvo, kosėjo šlapiai. Pagėręs kelias dienas nuo kosulio vaistukų vėl buvo sveikutėlis.. O draugui tempa nekrito, o tik aukštėjo, atsirado sloga.. Gydytoja diagnozavo anginą, dabar geria jau antrą antibiotikų kursą ir dar nebaigia kosėti...
Esu įsitikinusi, kad jei mūsų bernužėlis nebūtų gėręs imunostimuliatoriaus, tikrai peršalimo ligelė būtų komplikavusi kaip ir draugui..
Taigi, mano nuomonė tokia- Ribomunyl saugo ne nuo peršalimo ligų, bet nuo jų komplikacijų