Kiek kartų pirkau tai jokio recepto neprašė,va kaip tik mums kitoje savaitėje reikės pirkti,tai pažiūrėsim ar prašys,gal po naujų ir sugalvos paprašyt
na keista mums reikia netgi pirma karta parase gydytoja suklydus ne milteliai o tablet tai vaistinej nepardave sake persirasykit recepta .tai kitoj vaistinej pardave bet recepta sako mes privalom pasilikt .ir kitam kursuj zygiavau pas daktare vel issirasyti.tai nezinau ...
Pas mus be recepto neparduoda. Seniau pirkau be recepto, bet nuo gruodzio men. nebeparduoda. Savo 2 metu dukrytei baigiu suduoti visa kursa. Liko vienas kartas. Taciau nepastebejau jokio pagerejimo. Serga kas menesi. Prasideda nuo slogos, paskui kosulys, ausu uzdegimas. Manau, cia kaltas kolektyvas - vaikas lanko lopseli. Kitais metais nemanau, kad islaidausiu siems vaistams, nes nematau jokio efekto. O vaistukai nepigus
Šį sekmadienį pirkau ir niekas neprašė jokio recepto,norfos vaistinėje neturėjo,bet recepto ir neprašė,o gavau eurovaistinėje ir be recepto
Aš irgi "skiepijau" savo vaiką, manau, kad ribomunil iššaukė miežius ir pūlinius, gaila bet tai supratau kai pradėjom gert paskutinę dozę. Vienu žodžiu pradėjus gert kokią 3 dozę pasipylė miežiai ir už ausytės užaugo pūlinys, na galvoju gal trūksta B grupės vitaminų tai pradėjom juos gert, nepadėjo. Jau gydytoja siuntė nuo cukrinio debeto pasitikrint, kad tie miežiai nepraeina, puoliau į paniką, laimei tyrimai geri. Išsigydom per dvi savaites miežius, vėl išlenda, kai aš pasekiau miežių atsiradimo laiką ir ribomunil kursą viskas sutampa pradedam gert išauga, apsigydom, vieną savaitę švarios akytės, pradedam gert - yra iškrito pusę blakstienų, tikiuosi ataugs. Ribomunilio sudėtyje yra A grupės Streptococcus pyogenes paskaičiau, kad šios bakterijos iššaukia pūlinius, sepsį ir tt., tai manau jos ir iššaukė, o ribomunilio inform. lapelyje pažymėtas tik 1 šalutinis poveikis- seilėtekis.
Pykstu ant savęs, kad per vėlai "suvedžiau galus" prikišau vaiką visokio šlamšto,o rezultatas neigiamas, į darželį 3 dienos ir sergam, dar ir pūliniais nusėtos akys.
Tai tokia mūsų "skiepų" istorija. Prisiekiau sau, kad daugiau jokių skiepų...
Pykstu ant savęs, kad per vėlai "suvedžiau galus" prikišau vaiką visokio šlamšto,o rezultatas neigiamas, į darželį 3 dienos ir sergam, dar ir pūliniais nusėtos akys.
Tai tokia mūsų "skiepų" istorija. Prisiekiau sau, kad daugiau jokių skiepų...
QUOTE(Donma @ 2010 02 02, 20:50)
Šį sekmadienį pirkau ir niekas neprašė jokio recepto,norfos vaistinėje neturėjo,bet recepto ir neprašė,o gavau eurovaistinėje ir be recepto
As pirkau be recepto,bet deja isgerem visa kursa ir ka???? o visos tos mikrobos atsirado nosyje, vaika sloga kas menesi kankino, o tos mikrobos ieina i ribomunylo sudeti Staphylococcus aureus, Streptococcus mitis, Streptococcus
pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Moraxella
(Branhamella) catarrhalis ir Haemophilus influenzae. Tai po to mums teko gydytis antibiotikais.
Ne "mikrobos" ieina i sudeti, o dazniausiu sukeleju lasteliu fragmentai... Juk ir injekc. skiepuose yra ne virusas, o ju t.t. fragmentai. Su receptu, kad reikia pirkti, tai sioks toks nepatogumas. Vaistinej galima susitarti, kad ateisit men. gale pirkti ir tada jos recepta pasideda atskirai. Cia mazesnese vaistinese
parduodu Ribomunyl 7 dežutes (po 4 pakelius). laukiu az
Siandien norejom isigyti Ribomunyl camelijos vaistinej,vaistininke pasake,kad preparatas isimtas is prekybos ...nieko smulkiau nepaaiskino...ka tai galetu reiksti? kad brokuota partija pasitaike?ar aplamai nebeprekiaus?
QUOTE(Edita K. @ 2010 08 14, 16:48)
Siandien norejom isigyti Ribomunyl camelijos vaistinej,vaistininke pasake,kad preparatas isimtas is prekybos ...nieko smulkiau nepaaiskino...ka tai galetu reiksti? kad brokuota partija pasitaike?ar aplamai nebeprekiaus?
kiek girdėjau kažką rado juose
Čia greičiausiai kamelijos vaistinių problema... Pirkau praieta savaite berods Seimos vaistinėje, kiek žinau ir kitu tinklu vaistnes jau turi. kursiuka pradėsim ir mes. Gal ką žinot apie maksipakuotes??
Prieš mėnesį pirkau prie Vilniaus rajono centrinės poliklinikos esančioje vaistinėje. Kaip tik paklausiau, kodėl kitur nebėra ir sako, kad išimti iš prekybos, o pas jus yra. Tai vaistininkė patarė, pirkti kol dar yra Maxi pakuotę, nes kaip tik juos ir surinkinėja iš sandėlių. Sakė nebeliks jų, bus tik vienetais, tad bus brangiau. Su ta mintimi, ir buvo išimti visi likučiai iš sandėlių, kad pasipelnyti.
Na tikiuosi tai tiesa, nes irgi buvau persigandusi, kad kažkas su jais ne taip, o aš vaikui duodu .
Beje, ten greičiausiai vienintelė vaistinė, kurioje aš perku be recepto, t.y., man jį grąžina .
Na tikiuosi tai tiesa, nes irgi buvau persigandusi, kad kažkas su jais ne taip, o aš vaikui duodu .
Beje, ten greičiausiai vienintelė vaistinė, kurioje aš perku be recepto, t.y., man jį grąžina .