Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(Monrutė @ 2009 12 07, 19:07)
jų aprašyme rašo, kad apsaugo nuo virusinių ligų
mums pediatrė aiškino, kad ligų gal ir nebus daug mažiau, bet nuo komplikacijų tikrai apsaugo....

Mūsų atvėjų kai tik sugeriam 4 dienų dozę, tai kai pertrauka mums kyla temperatūra aukšta, nors nei slogos, neik kosulio, nei nieko papildamo. o kraujo tyrimai rodo bakterinį uždegimą. štai ir pamaniau ar tai sutapymas, ar ne
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 12 07, 21:00)
Nu lyg ir nea  schmoll.gif  jis apsaugo nuo peršalimo ligų, o ne nuo virusinių unsure.gif

nuo infekcinių ligų, tai virusinė infekcija ne prie ko?
Papildyta:
QUOTE(Karina123 @ 2009 12 07, 21:48)
Mūsų atvėjų kai tik sugeriam 4 dienų dozę, tai kai pertrauka mums kyla temperatūra aukšta, nors nei slogos, neik kosulio, nei nieko papildamo. o kraujo tyrimai rodo bakterinį uždegimą. štai ir pamaniau ar tai sutapymas, ar ne

tai gal vakcina ir sukelia, taip įgyjamas imunitetas?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 08, 17:38)

randu ir aš anotacijoj, kad nuo infekcinių ligų... Tai taip išeitų, kad saugo ir nuo gripo??? g.gif g.gif Man gydytoja sakė, kad nuo peršalimo ligų... Ot kas protingas paprotintų kaip ten iš tiesų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 12 08, 17:01)
randu ir aš anotacijoj, kad nuo infekcinių ligų... Tai taip išeitų, kad saugo ir nuo gripo??? g.gif  g.gif  Man gydytoja sakė, kad nuo peršalimo ligų... Ot kas protingas paprotintų kaip ten iš tiesų unsure.gif

man kaip ne medikei tie visi: virusinė, infekcinė, peršalimo ir t.t. tokia painiava....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 08, 16:38)
Papildyta:

tai gal vakcina ir sukelia, taip įgyjamas imunitetas?

na kad ta temperatūra 39,1, ir jau gėrėm antibus nuo jos, nes kitaip nepraeina
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 12 08, 19:10)
na kad ta temperatūra 39,1, ir jau gėrėm antibus nuo jos, nes kitaip nepraeina
doh.gif

o jetus...
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2009 11 24, 21:36)
zinau tik tiek , kad sergant ribomunil negalima gerti , rekia praleisti , kol pasveiksite smile.gif

tikrai ne,mum gyditoja sake kad ir sergant reikia gert ir nepraleidinet.
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 12 06, 22:28)
Paskaitykit gal kam idomu, pati kai paskaiciau tai teko susimastyti  unsure.gif
http://www.supermama...;#entry32727375

unsure.gif Nu ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 12 06, 21:28)
Paskaitykit gal kam idomu, pati kai paskaiciau tai teko susimastyti  unsure.gif
http://www.supermama...;#entry32727375

Sakyciau baisu ir vercia susimastyt unsure.gif . Mes geriam ribomunyl, bet dabar tikrai nebezinau ar verta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kraniste @ 2009 12 15, 13:07)
Sakyciau baisu ir vercia susimastyt  unsure.gif . Mes geriam ribomunyl, bet dabar tikrai  nebezinau ar verta... doh.gif

mes geriam antrus metus jokių šalutinių poveikių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraniste @ 2009 12 15, 14:07)
Sakyciau baisu ir vercia susimastyt  unsure.gif . Mes geriam ribomunyl, bet dabar tikrai  nebezinau ar verta... doh.gif

kiekvieno organizmas inidividualus
vis tiek kišamės į vaiko imunitetą doh.gif
Atsakyti
Geriam, gal penkta sezona. Esam labai patenkinti, mums RIBOMUNYL labai pasiteisina, pradejom vartot dar budami Prancuzijoj. Na, o jei yra alergija, tai gydytoju darbas TIKSLIAI nustatyti kam. O speliojimai ir lieka speliojimais .
Atsakyti