Merginos, noriu pasiklausti dėl pakuotės. Radau lenkų vaistinėj tokią ribomunilio pakuotę:
Ribomunyl, granulat, 0,75 mg + 1,125 mg, 12 saszetek Cena w doz.pl: 55.99pln
12 pakelių, 0,75 mg. Bet ką reiškia +1,125 mg
Pažiūrėjau,kad Lietuvoje, jei pirkčiau ribomunilį po 500 mg, 24 pak (Maxi pakuotė) kainuotų apie 146 lt. Kai paskaičiuoji, lenkuose pirkti žymiai pigiau. O reikės viso kurso, nes sūnus tik pradės gerti. Gal kas galėtų atsakyti, kaip suprasti tą raudonai pažymėtą skaičių.
praitais metais sunus sugere kursa,labai pasiteisino,likau patenkinta,per visa saltaji sezona viena karta tik slogavo.nuo sio rugsejo vidurio vel geriam,tik nustebau kad recepto paprase.paskambinau gyditojai kad israsytu,ji irgi nustebo kad recepto reikia.man vaistinei pasake kad nuo birzelio sugriestino.
aha, reikia recepto nusipirkau tik pirmam mėnesiui, nes receptą išrašė dvylikai miltukų, paskui teks vėl recepto prašyt mes šiandien pradėjom gert, tikiuosi padės, nes praėję metai buvo kažkoks košmaras ir Pneumo vakcina pasiskiepijom. gydytoja sakė, kad tai visiškai skirtingi dalykai sėkmės visiems geriantiems ir nesirkit
Girdžiau ir aš savo sūnui, labai padėjo, visai nebesirgo (kol negėrėm, kas tris savaites sirgdavo), tai naudojom tris žiemas.... kol... o Jezau, nepradėjo skaudėt rankų pirštukų, vėliau...kojų... Kad galėčiau sugrąžint laiką, jauna ir neapsiskaičiusi buvau. Dabar jau dveji metai gyvenam su diagnoze "nepatvirtinta artropatija". Nebetikiu skiepais apskritai, gavom tokią pamoką, kurios niekam nelinkčiau, pasimokykit bent iš mūsų
Girdžiau ir aš savo sūnui, labai padėjo, visai nebesirgo (kol negėrėm, kas tris savaites sirgdavo), tai naudojom tris žiemas.... kol... o Jezau, nepradėjo skaudėt rankų pirštukų, vėliau...kojų... Kad galėčiau sugrąžint laiką, jauna ir neapsiskaičiusi buvau. Dabar jau dveji metai gyvenam su diagnoze "nepatvirtinta artropatija". Nebetikiu skiepais apskritai, gavom tokią pamoką, kurios niekam nelinkčiau, pasimokykit bent iš mūsų
Mane tai ir neramina, kad susilauki kazko po daug daugiau laiko, o ne is kart. Ta trumpalaike reakcija iskart po skiepo manes negasdina, jei tik tiek butu. Praeina. Bet va ka is leto padaro skiepai vaikams turim per mazai informacijos.
Kai pradeda po metu listi neaiskios ligos vieni paneigia , kad tai su skiepais susije, kiti gydytojai meta kaip ligos pradzia .
Dauguma supranta kaip trumpalaike reakcija, deja, deja....
Galbūt. Nes pradėjo skaudėti geriant trečią kursą. To niekas nepatvirtins, bet ir gydytojai neatmeta galimybės, kad kaltas skiepas. O intuicija sako, kad tik nuo to Vaikai, be abejo, skirtingi. Bet jei tada kas būtų pasakę, jog "Ribomunyl" gali išprovokuot autoimuninę ligą, nė už ką nebūčiau rizikavusi. Nekalbant apie tai, ką dabar tenka išgyventi vaikui, pati žiauriai save kaltinu dėl per didelio savo rūpestingumo ir stropumo siekiant turėti sveiką vaiką, nenualintą antibiotikų... Kad būčiau žinojusi, jog dėl to teks išgyventi nežinią, kaltę, skausmą...
Galbūt. Nes pradėjo skaudėti geriant trečią kursą. To niekas nepatvirtins, bet ir gydytojai neatmeta galimybės, kad kaltas skiepas. O intuicija sako, kad tik nuo to
Vaikai, be abejo, skirtingi. Bet jei tada kas būtų pasakę, jog "Ribomunyl" gali išprovokuot autoimuninę ligą, nė už ką nebūčiau rizikavusi. Nekalbant apie tai, ką dabar tenka išgyventi vaikui, pati žiauriai save kaltinu dėl per didelio savo rūpestingumo ir stropumo siekiant turėti sveiką vaiką, nenualintą antibiotikų... Kad būčiau žinojusi, jog dėl to teks išgyventi nežinią, kaltę, skausmą...
pradėjau sūnui girdyti spalio pradžioj, išgėrėm trijų savaičių kursą. per tas tris savaites jau antrą kartą serga pradėjo skųstis rankyčių pirštukų ir kojyčių skausmais, manau toliau jau ir nebegersim, kai pasiskaičiau jūsų pasisakymus informaciniame lapelyje parašyta, kad negalima gerti sergant autoimunine liga, tai matyt ir išprovokuot ją gali