Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

O reikės ribomunyl jau pradėt duoti smile.gif Mums pasiteisina thumbup.gif , jau ketvirtą sezoną vartojam ( ir aš pati smile.gif
Atsakyti
Mes šiandien pradėjom vartoti Ribomunyl, rytoj keliausim į daržiuką. Tikiuosi būsim prie tų, kam pasiteisino šis preparatas bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų vaikas irgi ištisai serga, skirtingi gyd. rekomenduoja arba Ribomunyl arba Pneumo 23 vakciną....mėtausi, nes ir patys gyd. mėtosi...ką manote?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2009 08 31, 11:22)
Mūsų vaikas irgi ištisai serga, skirtingi gyd. rekomenduoja arba Ribomunyl arba Pneumo 23 vakciną....mėtausi, nes ir patys gyd. mėtosi...ką manote?

Na kiek teko skaityti, tai čia visai skirtingi dalykai g.gif Mūsiškė gydytoja sakė, kad gerti Ribomunyl arba Bronchomunal ir paskui pagal poreikį nuo 2 metų galima skiepytis PNEUMO 23. Aišku čia labiau priklauso nuo to, kuo serga vaikas dažniausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2009 08 31, 10:31)
Na kiek teko skaityti, tai čia visai skirtingi dalykai g.gif Mūsiškė gydytoja sakė, kad gerti Ribomunyl arba Bronchomunal ir paskui pagal poreikį nuo 2 metų galima skiepytis PNEUMO 23. Aišku čia labiau priklauso nuo to, kuo serga vaikas dažniausiai rolleyes.gif

dažniausiai nosis, gerklė, bronchitas...ir antibiotikai doh.gif
Atsakyti
Tai tu i google įsivesk Pneumo 23 ir pasiskaitinek. Aš manau, bandyčiau ribomunyl g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aha, ir mes turejom bedu, kol recepta susiveikem, nes buvo like vos kelios dienos iki tolesnio palaikomosios dozes vartojimo.

Na, bet nezinau kas yra, vakar pradejom savaite, sianakt Emilei temperatura iki 39, dabar apie 37 laikosi, snarglys iki zemes. Ugniui vel nieko. Vel itarineju ribomunili. Arba tikrai jis taip mergaite veikia, arba cia vel sutapimai. Nezinau net ka galvot. Rugsejo 1-oji liudna gavosi, ir dar baisu kad maziukes neuzkrestu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 01 rugsėjo 2009 - 12:37
Sveikutes!
musu maziukas jau nuo 7men.istisai serga iki dabar jau gulejom ligonineje 5kartus 4 su plausiu uzdegimu o kiek dar namuose prasirge schmoll.gif jau nebezinau ir ko imtis.Viena drauge pasiule pagirdyt Liuvac jos mergytei labai padejo as pasikonsultavau su gydytoje tai sake dar mano mazylis truputy permazas sitiem vaistukam ji pasiule ribumunily tai nuo ryt pradesiu girdyti ziuresiu kaip jis mum suveiks ir dar sake kaip sueis 2metukai pasiskiepinti pniaumo-23vakcina.
Atsakyti
Mano sunus praeitus metus istisai sirgo, jam letinis ausu uzdegimas, is pradziu antibai paskiau perejau ant zoliniu priaparatu. Gydytoja pasiule Ribomunili ger, imunitetui sustiprint. Tiesa sakant labai nesigilindama as savo vaikui ji daugiau nei 6 men girdziau. Sirgom, bet ligos laikotarpi lengviau istempdavom, manau kazkiek ribomunilis mum padejo. Dabar ant stalo vel yra jo pakuote, tik si karta paskaiciau sudeti, ir biski baisoka pasidare... cia gi vakcina...o kuo labiau apie jas domiesi tuo baisiau daros.
Va ir sedziu neapsispresdama, ar uzsimekti ir vaikui girdyt visas sias bakterijas...ar ieskot kitu budu kaip ta imuniteta sustiprint, kad darzelis labai nekoreguotu musu sveikateles.
Atsakyti
Mes pernai ilgai vartojome Ribomunyl ir mums jis tikrai padejo.
Siemet norejau vel duoti, bet gydytoja, sake, kad reikia ilgesni tarpa padaryti. Rekomendavo pasiskiepinti siemet. O Rybomunyl Maxi pack as jau nusipirkusi. doh.gif
Gal kam reikia - parduociau pigiau nei pirkau vaistineje. Pakuote nepazeista.
Jei susidomesit, parasykit man i AZ.

Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2009 09 10, 13:08)
Mes pernai ilgai vartojome Ribomunyl ir mums jis tikrai padejo.
Siemet norejau vel duoti, bet gydytoja, sake, kad reikia ilgesni tarpa padaryti. Rekomendavo pasiskiepinti siemet. O Rybomunyl Maxi pack as jau nusipirkusi. doh.gif
Gal kam reikia - parduociau pigiau nei pirkau vaistineje. Pakuote nepazeista.
Jei susidomesit, parasykit man i AZ.

Rašiau až negavau atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 09 13, 08:01)
Rašiau až negavau atsakymo biggrin.gif

Jau susitariau su viena mamyte. 4u.gif
Atsakyti