Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Sveikos mamos. Noriu ir as pabandyti duoti Rybomunil savo vaikui. Visada maniau ,kad tai nereceptinis vaistas,bet uzklausiau vieno gydytojo apie si vaista ir jis man pasake,kad jis yra receptinis blink.gif . Kaip ten yra is tikruju, gal tik nesenai ji padare receptiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deluxe: 26 liepos 2009 - 08:42
QUOTE(deluxe @ 2009 07 26, 09:42)
Sveikos mamos. Noriu ir as pabandyti duoti Rybomunil savo vaikui. Visada maniau ,kad tai nereceptinis vaistas,bet uzklausiau vieno gydytojo apie si vaista ir jis man pasake,kad jis yra receptinis  blink.gif . Kaip ten yra is tikruju, gal tik nesenai ji padare receptiniu?

taip, visai neseniai ji padare receptiniu
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2009 07 26, 20:26)
taip, visai neseniai ji padare receptiniu

Tai kad jis visada buvo receptinis, bet man ir be recepto parduoda irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 26, 21:15)
Tai kad jis visada buvo receptinis, bet man ir be recepto parduoda irnesakyk.gif

Camelios vaistinej sake,kad jis buvo nereceptinis ir tik dabar pasikeite jo pardavimo tvarka. Bet tai nereiskia,kad neparduoda be recepto. Juk ne paslaptis,kad tikrai ne vienintelis receptinis vaistas,kuri gali nusipirkti ir be recepto irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutka: 26 liepos 2009 - 20:23
QUOTE(cutka @ 2009 07 26, 21:21)
Camelios vaistinej sake,kad jis buvo nereceptinis ir tik dabar pasikeite jo pardavimo tvarka. Bet tai nereiskia,kad neparduoda be recepto. Juk ne paslaptis,kad tikrai ne vienintelis receptinis vaistas,kuri gali nusipirkti ir be recepto irnesakyk.gif

Ai nori įvest apskaitą tipo, kaip su kontraceptikais
Atsakyti
Labuka,nu va apejau 5vaistines ir ne vienoj nepardave be recepto verysad.gif Is anksciau turiu pakuote 4 dienom,bet teks ismesti lauk.Giminaitis buvo lt ir prasiau kad nupirktu,o kai pamaciau informaciniam lapelyje kad nemazai ten jo reikia, tai dabar gryzus galvojau dasipirkti ir se tau verysad.gif
Tai vietoj to pasiule kazkoki BRONCHUMUNAL gal kuri naudojote si preparata? kazi kaip jo veiksmingumas?
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 07 27, 17:10)
Labuka,nu va apejau 5vaistines ir ne vienoj nepardave be recepto verysad.gif Is anksciau turiu pakuote 4 dienom,bet teks ismesti lauk.Giminaitis buvo lt ir prasiau kad nupirktu,o kai pamaciau informaciniam lapelyje kad nemazai ten jo reikia, tai dabar gryzus galvojau dasipirkti ir se tau verysad.gif
Tai vietoj to pasiule kazkoki BRONCHUMUNAL gal kuri naudojote si preparata? kazi kaip jo veiksmingumas?

kad jo reikia tik pirmas tris savaites o paskui tik kartą per mėn g.gif aš 08 06 eisiu pas gydytoją jei nori galiu paprašyt g.gif
Mes kažkada LUIVAC gėrėm jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 27, 19:26)
kad jo reikia tik pirmas tris savaites o paskui tik kartą per mėn  g.gif aš 08 06 eisiu pas gydytoją jei nori galiu paprašyt  g.gif
Mes kažkada LUIVAC gėrėm jokios naudos  schmoll.gif

Tai jo,bet as turiu tik tuos keturis pakucius,tai net neverta pradet naudot.
Na matysiu gal per pazystamus kaip nors gausiu.Dekui uz pasiulima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 07 27, 18:10)

Mes gerem pernai BRONCHOMUNAL, tai tikrai padejo. Iki nauju metu istisai sirgom, bet nuo sausio pradejom naudoti ir buvo vos pora kartu uzpuolusi sloga. Mano gydytoja teigia, kad cia tas pats kas ribomunyl, tik atseit vienas belgu, kitas prancuzu... As irgi mastau ar gerti ta pati pernyksti merginoms ar bandyti ribomunili g.gif
Atsakyti
Pernai mano pupa uoga kaip pradejo spalio menesi sirgt, tai tas maratonas tesesi iki vasario men, kol galiausiai jau truko man kantrybe, skambinau lietuvei daktarei ir tariausi ka cia daryt ( gyvenu S. Airijoj) ,nes jau atsibode buvo isvien tuos antibjotikus su paracetamoliu jai kist. Tai ji man pasiule pagirdyt Ribomunyl,tai po menesiuko baigesi visos ligos, nei kosuliuko nei slogytes iki siol neturim. Va kaip jis mums gerai. Dabar net nezinau ka daryt, gal rudeni vel pradet is anksto sugert kursa Ribomunylio. Ypac kaip cia tie kiauliu gripai siauteja. Vis imunitetas bus stipresnis. Cia pas mus prognozuoja, kad ziema isvis kas 3 sergantis tuo kliauliu gripu bus, tai baisu kazkaip net blink.gif
Atsakyti
QUOTE(asmeryte @ 2009 08 05, 17:53)
Pernai mano pupa uoga kaip pradejo spalio menesi sirgt, tai tas maratonas tesesi iki vasario men, kol galiausiai jau truko man kantrybe, skambinau lietuvei daktarei ir tariausi ka cia daryt ( gyvenu S. Airijoj) ,nes jau atsibode buvo isvien tuos antibjotikus su paracetamoliu jai kist. Tai ji man pasiule pagirdyt Ribomunyl,tai po menesiuko baigesi visos ligos, nei kosuliuko nei slogytes iki siol neturim. Va kaip jis mums gerai. Dabar net nezinau ka daryt, gal rudeni vel pradet is anksto sugert kursa Ribomunylio. Ypac kaip cia tie kiauliu gripai siauteja. Vis imunitetas bus stipresnis. Cia pas mus prognozuoja, kad ziema isvis kas 3 sergantis tuo kliauliu gripu bus, tai baisu kazkaip net  blink.gif

metai laiko turi praeit mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukra R geria jau kokias 3 ziemas, mums jis padeda, is tikro jau 2 metus ji visai nesirgo, paskutine ziema net slogos neturejo, nors kontaktu su kitais vaikais turi labai daug. Sia ziema gere ir vyras, jam irgi padejo, mums padeda, bet tai yra tik musu nuomone, jei jau ja dalijames.
Atsakyti