Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(Muse @ 2009 06 24, 16:30)
Sveikos dar karta. O tas Ribomunyl tik su receptu? Nes man pediatre sake, kad jei noriu galiu nueit ir nusipirkt, o nete  skaitau, kad receptinis vaistinis preparatas.... Vel mazei angina, laukiu nesulaukiu kadam pasveiks...

Sakykit, o jei suserga vartojimo metu, nutraukti? Arba jei serga tais kitais menesiais, kai savaite reikia gerti? Ar cia nera butina tiksliai dienu laikytis?? Nes mes kai kas menesi sergam, tai bijau kad nepavyks cia tvarkingai gerti.

Aciu.

Parduodamas be recepto. Sergant galima juos vartot, kurso praleist nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Kadaise tokio skyrelio kaip "vaiku sveikata" net nepastebedavau, jis toks neidomus atrode, kadangi maniau, mano vaikas stiprus, sveikas, uzsigrudines... bet kai pradejom per antrus savo gyvenimo metus vos ne kas men sirgti slogom, o pastaraji karta angina, net nelankant darzelio.... tai labai intensyviai cia pradejau lankytis... ir stai ka kitoj temoj kita mama parase:

"tik zinau poros gydytoju uzklausiau apie ta ribomunyl(lyg taip vadinas)tai buvo grieztai pries...sake jokiu budu nekist vaistu,sako taip persalimu gal ir nesirgsit,bet gal po kiek metu kraujo vezi sukels..."

nuo pradziu neskaiciau sios temos, gal jau diskutavot apie tai...
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2009 06 25, 09:59)
Sveikos, mamytes,

Kadaise tokio skyrelio kaip "vaiku sveikata" net nepastebedavau, jis toks neidomus atrode, kadangi maniau, mano vaikas stiprus, sveikas, uzsigrudines... bet kai pradejom per antrus savo gyvenimo metus vos ne kas men sirgti slogom, o pastaraji karta angina, net nelankant darzelio.... tai labai intensyviai cia pradejau lankytis... ir stai ka kitoj  temoj kita mama parase:

"tik zinau poros gydytoju uzklausiau apie ta ribomunyl(lyg taip vadinas)tai buvo grieztai pries...sake jokiu budu nekist vaistu,sako taip persalimu gal ir nesirgsit,bet gal po kiek metu kraujo vezi sukels..."

nuo pradziu neskaiciau sios temos, gal jau diskutavot apie tai...

nelabai supratau
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 06 25, 10:11)
nelabai supratau

tai kad ribomunyl nera iki galo istirtas, ir kad ateity gal sukelti sunkesnes ligas... man ir idomu, ar cia gandai, ar tikrai toks galimas dalykas...
Atsakyti
Jei tas vaistas yra registruotas, tai pakankamai atlikta tyrimu, tame tarpe ir su zmonemis, nes kitaip jis butu nelegalus. Tik vat, kad nelabai jis nuo persalimu ligu skirtas, ir tikrai ne slogai gydyti.

Bet kuris vaistas gali sukelti labai bjauriu salutiniu poveikiu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 06 25, 19:09)
Jei tas vaistas yra registruotas, tai pakankamai atlikta tyrimu, tame tarpe ir su zmonemis, nes kitaip jis butu nelegalus. Tik vat, kad nelabai jis nuo persalimu ligu skirtas, ir tikrai ne slogai gydyti.

Bet kuris vaistas gali sukelti labai bjauriu salutiniu poveikiu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2009 06 25, 12:17)
tai kad ribomunyl nera iki galo  istirtas, ir kad ateity gal sukelti sunkesnes ligas... man ir idomu, ar cia gandai, ar tikrai toks galimas dalykas...

ar tai nebus antireklama kitiems vaistams isreklamuoti?
Atsakyti
Mergaitės,gal kurioje vaistinėje šis preparatas pigesnis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamsius @ 2009 07 05, 18:41)
Mergaitės,gal kurioje vaistinėje šis preparatas pigesnis?  ax.gif

Ryt sužinosiu, eisiu per kelias vaistines nes pradėsim jau gert
Atsakyti
Eurovaistinėj kaina be nuolaidos apie 27lt
Camelijij, šeimos vaistinėj be nuolaidos apie 24lt
Atsakyti
Isprotesiu turbut. Pradejom gerti Rybomunili, vat pirma savaite sugerem ir uzkilo mano panelei tempertura. Greiciausiai vel angina, net nebezinau nei kur vesti, nei kaip gydyti. Turbut vel antibiotikai, nors tik pries gera savaite baigem ankstesnius. Tai ka man daryt su rybomuniliu, toliau girdyt kartu su antibiotikais, nutraukti viska velniop?? Informaciniame lapelyje nieko neraso, nezinau ka daryt. Pediatre atostogauja, o ir nebepasitikiu as jos kompetencija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 07 10, 05:41)
Isprotesiu turbut. Pradejom gerti Rybomunili, vat pirma savaite sugerem ir uzkilo mano panelei tempertura. Greiciausiai vel angina, net nebezinau nei kur vesti, nei kaip gydyti. Turbut vel antibiotikai, nors tik pries gera savaite baigem ankstesnius. Tai ka man daryt su rybomuniliu, toliau girdyt kartu su antibiotikais, nutraukti viska velniop?? Informaciniame lapelyje nieko neraso, nezinau ka daryt. Pediatre atostogauja, o ir nebepasitikiu as jos kompetencija sad.gif

Nuraminsiu tave. Tai normalu kad pradėjus gert gali vaikas susirgt mirksiukas.gif Mane gydytoja buvo perspėjus 4u.gif Nesijaudink. Jei reikia gerkit vaistus bet ribomunyl nenutraukit.

Mes irgi pradėjom gert vis lauksiu kada sukarščiuos scare.gif bet tikiuos kad ne 4u.gif
Atsakyti