Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(astulkinas @ 2009 04 20, 13:53)
Na mes jį geriam nuo lapkričio mėnėsio , paskutinę dozę šiam sezonui geriam  smile.gif
O rudenį vėl pradėsim , dar reiks pasitart su daktaryte dėl pertraukos.

aa tada viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
as dukrai pradedavau girdyt kazkur nuo spalio men ir balandi baigdavom gert.vienzo-visa salta sezona gerdavom.gydytoja mums taip patare smile.gif
Atsakyti
Gėrė ir mano mažylė Ribomunilą. Mums padėjo, esu patenkinta. Iki tol sirgo kiekvieną mėnesį. Dabar skaičiuojam mėnesius kai nesergam.
Kažkuri mamytė rašė apie dusimą. Pas mus irgi tas dusimas ir kosulys atsiranda po miego. Tai net nežinau ar čia R kaltas, ar baseinas ir chloras?... Reikės pasidomėti daugiau.
Būkite sveiki! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mes irgi gerem siuos vaistukus, isgerem 5 pakuotes, veliau vel nusipirkau Max pakeli, kuriame yra 5 pakuciai, 2 isgerem ir nutraukem, tai turiu 3 pakelius, galiu pigiai parduoti, jei kam reikia 4u.gif

per AZ
Atsakyti
labuka,
Paskaiciau temuke bet ir nesupratau kiek laiko ir kaip ji naudot?
Ar taip kaip parasyta instrukcijoj kad pirma mensi po 4 pakuote kas savaite o paskui 5 menesius po 4 pakelius kas menesi? g.gif
Ir nuo kokio amziaus vaikams jis tinka g.gif Kazi ar vasara apsimoka ji vartot,nors pasergam karts nuo karto ir plauciu uzdegimu sirgom du sykius ir taip vis visokie kosuliai,gal blogiau nebus jei pagersim ir vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 04 20, 13:53)
Na mes jį geriam nuo lapkričio mėnėsio , paskutinę dozę šiam sezonui geriam  smile.gif
O rudenį vėl pradėsim , dar reiks pasitart su daktaryte dėl pertraukos.

O kodel taip daznai geriate? Man gydytoja sake, kad imunitetas turetu sustipreti 3 metams. g.gif
Atsakyti
Mes šiemet vėl gersim liepą. Kalbėjau su gyd sakė turi praeit metai kad vėl kitą dozę gertum ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal pasirodysiu visiska tundra, bet koki jus ta Ribomunyl perkat? Granules po 25 lt, ar tabletes po 150 lt? Nes jei tas brangias tabletes, tai kaip suprantu pirmam menesiui reikia 3 pakuociu -tai jau 450 lt, plius dar 4 men po 150, viso kursas virs 1000 lt??? Pas mane dvynukai, tai 2000 lt? Sitoje temoje lyg ir neisksaiciau visko... Aciu.

Ziauriai sergam, anginos, ausu uzdegimai, plauciu uzdegimai, nusilpes imunitetas, nebezinau net ka daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 19 birželio 2009 - 21:21
QUOTE(Muse @ 2009 06 19, 22:07)
Sveikos,

Gal pasirodysiu visiska tundra, bet koki jus ta Ribomunyl perkat? Granules po 25 lt, ar tabletes po 150 lt? Nes jei tas brangias tabletes, tai kaip suprantu pirmam menesiui reikia 3 pakuociu -tai jau 450 lt, plius dar 4 men po 150, viso kursas virs 1000 lt??? Pas mane dvynukai, tai 2000 lt? Sitoje temoje lyg ir neisksaiciau visko... Aciu.

Ziauriai sergam, anginos, ausu uzdegimai, plauciu uzdegimai, nusilpes imunitetas, nebezinau net ka daryt...

Ne

aš turiu du vaikus girdau abiem miltelius. Dabar vėl nuo liepos gersim taip
LIepos mėnuo

trys savaitės po 4 dienas (1dienis- 4dienis)
1 sav = 1 dėž 25lt
25*3 75lt 1 vaikui

Pirmą mėn 2 vaikams kursas kainuos 150lt

Rugpjūtis - gruodis

Gerti tik 1 dėž per mėn
2*25 50lt

Visas kursas iki gruodžio kainuos 400lt mirksiukas.gif

Supratai ką prikeverzojau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 19 birželio 2009 - 21:30
Avocete, aciu labai. O tai jau buvau pamaniusi, kad visos cia tukstanciais metosi... O tada koks skirtumas tarp milteliu ir tu brangiuju tableciu? Cia siaip, retorinis klausimas....

Reiks ir mums ko gero nuo liepos startuoti...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 06 20, 08:59)
Avocete, aciu labai. O tai jau buvau pamaniusi, kad visos cia tukstanciais metosi... O tada koks skirtumas tarp milteliu ir tu brangiuju tableciu? Cia siaip, retorinis klausimas....

Reiks ir mums ko gero nuo liepos startuoti...

Miltelius manau vaikams lengviau gert g.gif tabletės gal daugiau suaugusiems unsure.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta. O tas Ribomunyl tik su receptu? Nes man pediatre sake, kad jei noriu galiu nueit ir nusipirkt, o nete skaitau, kad receptinis vaistinis preparatas.... Vel mazei angina, laukiu nesulaukiu kadam pasveiks...

Sakykit, o jei suserga vartojimo metu, nutraukti? Arba jei serga tais kitais menesiais, kai savaite reikia gerti? Ar cia nera butina tiksliai dienu laikytis?? Nes mes kai kas menesi sergam, tai bijau kad nepavyks cia tvarkingai gerti.

Aciu.
Atsakyti