Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(astulkinas @ 2009 02 20, 16:30)
Hmm...niu sunku pasakyt , manau iki balandžio galo dar pakankina tos ligelės , o vėliau kaip ir baigiasi  rolleyes.gif
Gal pratempkit iki rudens  rolleyes.gif

QUOTE(Avocetė @ 2009 02 20, 16:41)
Jis geriamas kartą per metus. Sergamumas manyčiau būna daugiau rudenį  g.gif  Gal su gydytoja pasitark ar apsimoka dabar gert  g.gif

pasimetus visai.pirmadieni konsultuosiuos su gydytoja. rolleyes.gif

p.s. aciu visom uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 21 vasario 2009 - 09:29
As Ribomunili duodavau liepos men (pradedavau) ir taip kokius 3-4 men. Bet efektyviausiai veike pirmus metus, antrus jau nieko negelbejo. Tada daviau LUIVAC, nieko, padejo, patiko. Ir siuo metu girdau, nes sausi tyrimus padare, gydytojas liepe suvartoti pora doziu... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Ribomunilio? Mums liko , turiu 3 dėžutes po 4 vnt. Parduosiu pigiau nei vaistinėj ( po 16 lt dėžutę).Vilnius, rašyti AŽ. Galioja iki 2011m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 22 vasario 2009 - 10:44
O mes Ribomunyl visa kursa isgereme po prasirgto meningito.Cia buvo pries 2 metus,net nzn ar koki poveiki tuejome. O gal kad komplikaciju isvengeme ir nauju kazkokiu uzkratu g.gif
Atsakyti
Geriam Ribomunyl, bet nepasakyciau, kad jis stebuklus daro. Pazistama gydytoja patare verciau pabandyti Oscillococcina. Manau, kad kitais metais taip ir padarysim.
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 02 22, 23:46)
Geriam Ribomunyl, bet nepasakyciau, kad jis stebuklus daro. Pazistama gydytoja patare verciau pabandyti Oscillococcina. Manau, kad kitais metais taip ir padarysim.

Oscillococcinas, jei gerai pamenu yra homeopatinis preparatas nuo gripo g.gif tokie zirniukai?

o as vistik pradejau mergaitei duot Ribomunyl ax.gif ziuresim kaip tos ligos, begs is musu namu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 02 23, 11:10)
Oscillococcinas, jei gerai pamenu yra homeopatinis preparatas nuo gripo g.gif tokie zirniukai?

o as vistik pradejau mergaitei duot Ribomunyl ax.gif ziuresim kaip tos ligos, begs is musu namu ar ne g.gif

Ir man pažįstama gydytoja rekomendavo duoti vaikui Oscillococciną...
Ir mes nusprendėm jį pirkti kito sezono metu...
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 23, 14:49)

o kaip jį reikia girdyti? Kartą per savaitę ,ar kitaip rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(EvelinaM @ 2009 02 22, 22:46)

QUOTE(Aune @ 2009 02 23, 13:49)

Tai kad jie nuo gripo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 26, 15:10)
Tai kad jie nuo gripo wink.gif

Kaip man pažįstama gydytoja aiškino, Oscillococcinas skirtas ne tik gydymui, bet ir profilaktikai...
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 26, 15:26)
Kaip man pažįstama gydytoja aiškino, Oscillococcinas skirtas ne tik gydymui, bet ir profilaktikai...

GRIPO PROFILAKTIKAI, BET NE IMUNITETUI STIPRINT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 26, 17:16)
GRIPO PROFILAKTIKAI, BET NE IMUNITETUI STIPRINT 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti