Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 04, 13:58)
mums tai rekomendavo gerti kokius 2-3 metus iš eilės ,po 6 mėnesius į metus  ,poveikis ,kaip suprantu ,išlieka visą laiką . Aplamai gydytojai sako ,kad tikrasis veikimas Rybomunyl pasireiškia po 2 metų,nors kai čia tai parašiau buvo mamų ,kurios manė ,kad tai netiesa ,bet man 2 labai geri pediatrai pasakė tą patį  g.gif

nors girdau Ribomunyl, man moteriška nuojauta kužda, kad vyresniems vaikams(4-6 metų) organizmo imunitetas savaime stipresnis tampa, nežiūrint to, geria jie Ribomunyl ar ne... Taigi, po dviejų metų laikotarpio kas ištirs ir įrodys, jog tai ne savaiminis organizmo sustiprėjimas, o Ribomunyl poveikis?? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 05, 14:09)
nors girdau Ribomunyl, man moteriška nuojauta kužda, kad vyresniems vaikams(4-6 metų) organizmo imunitetas savaime stipresnis tampa, nežiūrint to, geria jie Ribomunyl ar ne... Taigi, po dviejų metų laikotarpio kas ištirs ir įrodys, jog tai ne savaiminis organizmo sustiprėjimas, o Ribomunyl poveikis??  g.gif  blush2.gif

tai gali girdyt tik 3 ir 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 04, 13:58)
mums tai rekomendavo gerti kokius 2-3 metus iš eilės ,po 6 mėnesius į metus  ,poveikis ,kaip suprantu ,išlieka visą laiką . Aplamai gydytojai sako ,kad tikrasis veikimas Rybomunyl pasireiškia po 2 metų,nors kai čia tai parašiau buvo mamų ,kurios manė ,kad tai netiesa ,bet man 2 labai geri pediatrai pasakė tą patį  g.gif

Na bet jei tai būtų tiesa , anotacijoj būtų nurodyta smile.gif

Manau visame kame bus pritariančių ir galvojančių kitaip ir kiekvienas gali pasakyt savo nuomonę tik pabandęs ant savo kailio.
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 02 06, 23:32)
Na bet jei tai būtų tiesa , anotacijoj būtų nurodyta  smile.gif

Manau visame kame bus pritariančių ir galvojančių kitaip ir kiekvienas gali pasakyt savo nuomonę tik pabandęs ant savo kailio.

na ,apie tai jau diskutavom ,minėjau ,kad išsakiau daktarų nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 03, 20:51)
nu va, visai susibalamutijau smile.gif
Bandziau vaiko pediatrei aiskint, kad kokia nauda ant vasaros baigti gerti Ribomunyl, nes po pusmecio ateis ziema, ir kai labiausiai reiks, Ribomunyl efekto nebebus likę.. Tai ji man užginčijo, kad poveikis lieka 2-3 metus, atseit, nereikia jo kasmet gerti.. Taigi, patikėjau tuo ir neseniai pradejom sunui RB duotii.
Sakykit, o ką jums pediatres šiuo klausimu sako- rekomenduoja gerti kasmet ar tik karta i 2-3 metus????

Geras smile.gif Pirma kart girdziu. Gal cia mano pediatres tokios neapsisviete g.gif Beje, jei ne paslaptis, kokiam mieste cia apie tuos 2-3 metus sneka smile.gif PIrma karta girdziu. Ant Vilniaus tokiu kalbu negirdet schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geikutux: 11 vasario 2009 - 08:49
QUOTE(Geikutux @ 2009 02 11, 09:49)
Geras smile.gif Pirma kart girdziu. Gal cia mano pediatres tokios neapsisviete g.gif Beje, jei ne paslaptis, kokiam mieste cia apie tuos 2-3 metus sneka smile.gif PIrma karta girdziu. Ant Vilniaus tokiu kalbu negirdet schmoll.gif

Tai gi va, ir man pačiai tokios pediatrės kalbos neskamba įtikinamai g.gif
Tačiau kur beskaityčiau (turiu omenyje oficialiaas anotacijas) , niekur neradau info, kiek laiko šis imunostimuliatorius efektyvus, kas kiek laiko jį reikia vartoti..

Na, o mano pediatrė tokias žinias skleidžia Utenos zonoje.. Iki Vilniaus tolokai, tad tokie gandai sostinės ir nepasiekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 05, 14:09)
nors girdau Ribomunyl, man moteriška nuojauta kužda, kad vyresniems vaikams(4-6 metų) organizmo imunitetas savaime stipresnis tampa, nežiūrint to, geria jie Ribomunyl ar ne... Taigi, po dviejų metų laikotarpio kas ištirs ir įrodys, jog tai ne savaiminis organizmo sustiprėjimas, o Ribomunyl poveikis??  g.gif  blush2.gif

Gėrėm RB dvejus metus, per tą laiką ir penkeri suėjo, bet pagerėjimo nieks nesuteikė - nei RB, nei amžius- kaip sirgom, taip sergam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 02 03, 23:21)
Mano abu vyresni vaikai sugere po pilna kursa. Gavosi kaip anekdotas: tik sugeriam ir po poros dienu abu suserga blink.gif  Taip ir likau nesupratus ar cia siaip sutapimas 4 kartus is eiles buvo ar kazkas manishkiams netiko  g.gif

Visiškai analogiškai ir mums buvo. Kurso nebaigėm
Atsakyti
Tiesa, mano nuomone, Ribomunyl nepadeda. Mes kelis kursus sugerem, kaip sirgom, taip sergam
Atsakyti
Mums Ribomunyl pasiteisino 100%. Anot mano vilnietiskos pediatres, ir mano nuomone tai logiska, imunitetas lieka apie 1 men. po paskutinio miltelio smile.gif Mes paprastai baigiam gerti balandi, pradedam rugseji smile.gif
Atsakyti
Pirkau visiems trims vaikams. nepadėjo. Sirgo plaučių uždegimu, ir kiekvieną mėnesį, geriant R, sukarščiuodavo. Ot trečiasis vaikas negalėjo gert, nes vemdavo blink.gif
Kitais metais nepirksiu. nesigailiu, kad išbandžiau, nes vaikai ligoniukai.
Atsakyti
Kątik sūnus baigė sirgti,o kadangi dažnai serga tai gyd.rekomendavo pradėti gerti Ribomunyl......aš dar dvejoju gerti ar ne g.gif kažkaip ligų sezonas į pabaigą g.gif ar verta?
Atsakyti