Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(Aune @ 2009 01 30, 10:35)
Sveikutes, patyrusios mamytės,

Esu giliam pasimetime..

Sveiki,

mano merginos labai sirguliavo rudeni, tai as irgi uzklausiau savo pediatres ar nevertetu mums pradeti gerti ribomunilio? buvo jau gruodzio pradzia. Tai ji mums pasake, kad ji gerti verta nesvarbu kokiu metu, bet patare, kad labiau apsimoka gerti bronchomunali. Va jau 2 menesiukus geriam, bet poveikio nematau kol kas. Kazkaip buvau labiau linkusi link ribomunyl, bet paklausiau pediatres. Planuoju nuo rugpjucio duoti si preparata, nes rugseji bandysim eiti i darzeli, o su tokiu musu sergamumu labai nerimauju doh.gif
Atsakyti
[quote=Aune,2009 01 30, 09:35]

Esu giliam pasimetime..
Sveika ,aš manau ,kad verta pradėt gerti ,kadangi kitą metą būsit atsparesni ligoms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 30 sausio 2009 - 17:46
[quote=Jurgutėlė,2009 01 30, 18:46]
[quote=Aune,2009 01 30, 09:35]

Esu giliam pasimetime..
Sveika ,aš manau ,kad verta pradėt gerti ,kadangi kitą metą būsit atsparesni ligoms ax.gif
[/quote]

Aciu visoms uz nuomonę 4u.gif - visadien masciau ir galiausiai nusprendziau nupirkti Ribomunyl. Nuo pirmadienio pradesim gerti biggrin.gif
Atsakyti
Aune, tikrai pradėkit gerti , nesvarbu , kad vasaris ant nosies, juk ir pavasaris ant nosies, o tai irgi ligų metas . Mes pradėjom gerti lapkričio gale ir dabar tik penkias dieneles sirgo mažoji , bo visa daržo grupė buvo iškritus nuo kokio tais viruso , gaila nuo virusų RB negali apsaugoti.
O pas jus kaip matau ligos labiau bakterinio pobūdžio , tai tikrai turėtų palengvėt nuo RB.
Aišku tai ne panacėja ( kaip reklamoj kokioj tais sako biggrin.gif ) , bet turėtų pagelbėt .
Bet kokiu atveju jei taip išsiderinęs imunitetas, tai imunostimuliatoriai tikrai nepakenks smile.gif

Būkit sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 31, 11:12)
Aune, tikrai pradėkit gerti , nesvarbu , kad vasaris ant nosies, juk ir pavasaris ant nosies, o tai irgi ligų metas . Mes pradėjom gerti lapkričio gale ir dabar tik penkias dieneles sirgo mažoji , bo visa daržo grupė buvo iškritus nuo kokio tais viruso , gaila nuo virusų RB negali apsaugoti.
O pas jus kaip matau ligos labiau bakterinio pobūdžio , tai tikrai turėtų palengvėt nuo RB.
Aišku tai ne panacėja ( kaip reklamoj kokioj tais sako  biggrin.gif  ) , bet turėtų pagelbėt .
Bet kokiu atveju jei taip išsiderinęs imunitetas, tai imunostimuliatoriai tikrai nepakenks  smile.gif

Būkit sveiki  mirksiukas.gif

Aciu, astulkinai, už palaikymą 4u.gif
O kad tai ne panacėja, matau iš mamyčių atsliepimų- vienoms Ribomunyl itin veiksmingas, kitos geru žodžiu jo nemini biggrin.gif
O gal kas žinot, kiek laiko efektyvus Ribomunyl? T.y., kada sugėrus kursą vėl jį kartoti?
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 01 31, 14:04)
Aciu, astulkinai, už palaikymą  4u.gif
O kad tai ne panacėja, matau iš mamyčių atsliepimų- vienoms Ribomunyl itin veiksmingas, kitos geru žodžiu jo nemini  biggrin.gif
O gal kas žinot, kiek laiko efektyvus Ribomunyl? T.y., kada sugėrus kursą vėl jį kartoti?

Na kursas trunka apie pusę metų , o va kokia pertrauką daryt reiktų pasidomėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 01 30, 23:02)
Aciu visoms uz nuomonę  4u.gif  - visadien masciau ir galiausiai nusprendziau nupirkti Ribomunyl. Nuo pirmadienio pradesim gerti  biggrin.gif

bent jau mums gydytoja patarė puse metų gert ,paskui puse ne ,ir taip kelis metus ,tai gal ir jūs taip darykit g.gif
Atsakyti
Bent jau is cia esancio aprasymo http://www.pasveik.l.../ribomunyl/8697 , supratau, kad po 5 menesiu pertrauka priklausytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 02 02, 14:39)
Bent jau is cia esancio aprasymo http://www.pasveik.l.../ribomunyl/8697 , supratau, kad po 5 menesiu pertrauka priklausytu smile.gif

tai gal ir išeina 5 mėn ,nes tą vaistą gerti reikia ne kartą per mėnesį ,o kartą į 4 savaites ,tai maždaug 5 mėnesukai ir išeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 02, 13:22)
bent jau mums gydytoja patarė puse metų gert ,paskui puse ne ,ir taip kelis metus ,tai gal ir jūs taip darykit g.gif

nu va, visai susibalamutijau smile.gif
Bandziau vaiko pediatrei aiskint, kad kokia nauda ant vasaros baigti gerti Ribomunyl, nes po pusmecio ateis ziema, ir kai labiausiai reiks, Ribomunyl efekto nebebus likę.. Tai ji man užginčijo, kad poveikis lieka 2-3 metus, atseit, nereikia jo kasmet gerti.. Taigi, patikėjau tuo ir neseniai pradejom sunui RB duotii.
Sakykit, o ką jums pediatres šiuo klausimu sako- rekomenduoja gerti kasmet ar tik karta i 2-3 metus????
Atsakyti
Mano abu vyresni vaikai sugere po pilna kursa. Gavosi kaip anekdotas: tik sugeriam ir po poros dienu abu suserga blink.gif Taip ir likau nesupratus ar cia siaip sutapimas 4 kartus is eiles buvo ar kazkas manishkiams netiko g.gif
o siaip tai ir labai geru atsiliepimu apie si preparata teko girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 02 03, 20:51)
nu va, visai susibalamutijau smile.gif
Bandziau vaiko pediatrei aiskint, kad kokia nauda ant vasaros baigti gerti Ribomunyl, nes po pusmecio ateis ziema, ir kai labiausiai reiks, Ribomunyl efekto nebebus likę.. Tai ji man užginčijo, kad poveikis lieka 2-3 metus, atseit, nereikia jo kasmet gerti.. Taigi, patikėjau tuo ir neseniai pradejom sunui RB duotii.
Sakykit, o ką jums pediatres šiuo klausimu sako- rekomenduoja gerti kasmet ar tik karta i 2-3 metus????

mums tai rekomendavo gerti kokius 2-3 metus iš eilės ,po 6 mėnesius į metus ,poveikis ,kaip suprantu ,išlieka visą laiką . Aplamai gydytojai sako ,kad tikrasis veikimas Rybomunyl pasireiškia po 2 metų,nors kai čia tai parašiau buvo mamų ,kurios manė ,kad tai netiesa ,bet man 2 labai geri pediatrai pasakė tą patį g.gif
Atsakyti