Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Gavau kalendoriu-lipduka thumbup.gif Dave Panoramos vaistinej. Nepadetu sieninis kalendorius, pamirsciau paziuret doh.gif Priklijuoju ant spinteles, kur kavos puodeliai sudeti, tai kiekviena ryta nori-nenori esi zmogus priverstas zvigtelet biggrin.gif
Atsakyti
HELP 4u.gif gal kas susidurete ka daryt pamiršus išgert rybomunyl. vartojam ta sav. syryt turėjom gert pirma dienele ir pamiršom,tai sugirdžiau popiet,kažin ar teisingai pasielgiau.ar galima ryt ryte sekantį pakutį girdyt. nerandu info nete ,nei informacinaim lapely nieko apie tai neparašyta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2009 01 19, 21:25)
HELP 4u.gif  gal kas susidurete ka daryt pamiršus išgert rybomunyl. vartojam ta sav. syryt turėjom gert pirma dienele ir pamiršom,tai sugirdžiau popiet,kažin ar teisingai pasielgiau.ar galima ryt ryte sekantį pakutį girdyt. nerandu info nete ,nei informacinaim lapely nieko apie tai neparašyta verysad.gif

Niu gal nieko tokio g.gif
Gerkit toliau kaip nurodyta ....bet aišku čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 19, 22:19)
Niu gal nieko tokio  g.gif
Gerkit toliau kaip nurodyta ....bet aišku čia tik mano nuomonė.

as mastau ar nepakenks vaikui..mažokas tarpas gaunas.siaip para maždaug juk turi but tarp gėrimų,o dabar gausis tik apie16h..gal ryte reik skambtelt pediatrei,blogiau nebus pasikonsultavus.aciu už ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2009 01 19, 22:33)
as mastau ar nepakenks vaikui..mažokas tarpas gaunas.siaip para maždaug juk turi but tarp gėrimų,o dabar gausis tik apie16h..gal ryte reik skambtelt pediatrei,blogiau nebus pasikonsultavus.aciu už ats 4u.gif

Jo , geriausia daktarytei pasiskambint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2009 01 19, 20:25)
HELP 4u.gif  gal kas susidurete ka daryt pamiršus išgert rybomunyl. vartojam ta sav. syryt turėjom gert pirma dienele ir pamiršom,tai sugirdžiau popiet,kažin ar teisingai pasielgiau.ar galima ryt ryte sekantį pakutį girdyt. nerandu info nete ,nei informacinaim lapely nieko apie tai neparašyta verysad.gif

Aš būčiau tą dieną praleidus ir sudavus kitos ryte. Dėl vienos dienos tikrai nieko nebūtų atsitikę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 20, 00:35)
Aš būčiau tą dieną praleidus ir sudavus kitos ryte. Dėl vienos dienos tikrai nieko nebūtų atsitikę smile.gif

aš ir taip pagalvojau,bet po laiko ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(popoli @ 2006 11 19, 13:15)
laba diena.norejau paklausti.mus seimos gyd paskyre geremuosius skiepus ju pavadinimas:RIBOMUNYL  MAXI PACX.mes juos jau vartojam 2 savaite,vaikas pradejo koseti, sloguoti. ar gali buti tokiu pozymiu nuo siu geremu skiepu?aplamai ar jam raeis tas kosulys?patarkite busiu dekinga.

manau, kad gali.
Pries pora metu abiem vaikam ribomunil kursa pirkau patarus pediatrei. suvartojus pirma doze- susirgo abu, o po to kaip pagal kalendoriu- po kiekvieno sekancio kurso is karto susirgdavo blink.gif kazkaip tada apie tokius galimus skiepu poveikius girdeti nebuvo teke- tai dar juokavom su pediatre, kad va visiems padeda nuo ligu, o manishkiams atnesha po liga ( o siaip manem, kad cia tik sutapimas.... 4 kartus is eiles...)
Atsakyti
Mes vartojam trylikta savaite. Sirgom du kartus per ta laiką,bet lengva forma,antibu neprireikė.Anksčiau ištisai bronchitai kamuodavo. AŠ manau mums ribomunil padeda ax.gif
Atsakyti
O mes neišvengėm viruso , kone visi vaikai apsirgo grupėj . Tikiuosi tai ne vėjaraupiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 19, 15:32)
O nuo kada galima mažiukams gerti ribomunyl? O suaugusiems yra?

Pagooglink , turėtų būt nemažai info mirksiukas.gif
Atsakyti
Suaugusiems tinka tas pats Ribomunylis 4u.gif
Atsakyti