Laba ryta,
tai ir aš manau, kad susilaikysim dabar nuo ribomunilio... žuvų taukus geriam ir Tedis geriam...
sveikatos visiems.
Labuka,
pas mus grupėj vėjaraupiai
Gerai būtų , jei Ribomunilis padėtų
pas mus grupėj vėjaraupiai
Gerai būtų , jei Ribomunilis padėtų
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 15, 12:31)
deja
Mes jau dvylikta savaitę vartojam rybomunyli,tai sirgo mažė dukart,bet nebedaėjo iki bronchitų,čia gal sutapimas,bet imu tikėt,kad padeda
QUOTE(Vi vi @ 2009 01 16, 00:08)
deja
Mes jau dvylikta savaitę vartojam rybomunyli,tai sirgo mažė dukart,bet nebedaėjo iki bronchitų,čia gal sutapimas,bet imu tikėt,kad padeda
Turi padėt
Maniškė vakar pradėjo pakosčiot , žiūrėsim kaip čia bus
Kaip tik pirmadienį palaikomajį mėnesio turim pradėt gert , kiba nedatempė
( bus jai miegot be kaldros )
Gal kas zinot, ar galima gauti papildomai tu lipduku kalendoriu???Labai patogu zymeti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 16, 19:30)
Gal kas zinot, ar galima gauti papildomai tu lipduku kalendoriu???Labai patogu zymeti
Poliklinikoj pas daktarytę
Mums davė nemažai , bet aš jaučiu išmečiau nereikalingus. Ten tokia ale reklaminė knygutė su tais lipdukais būna
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 18, 17:40)
Poliklinikoj pas daktarytę
Mums davė nemažai , bet aš jaučiu išmečiau nereikalingus. Ten tokia ale reklaminė knygutė su tais lipdukais būna
OK. Bandysim pasirupinti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 18, 20:25)
OK. Bandysim pasirupinti
Dar vaistinėj bandykit užklausti
Aš susižymėjus buvau į sieninį kalendorių visą kursą ir niekada nepamiršdavau
Labai geras preparatas Vyresnėlei girdžiau kasmet beveik nuo 2m. amžiaus. Būdavo serga ir serga bronchitu, kol įsitaisėm bronchinę astmą. Girdant šį preparatą imunitetas sustiprėjo ir dabar beveik baigiasi mūsų bėdos su bronchine astma. Į metus vartojamas tik vienas kursas
QUOTE(gyvatėlė @ 2009 01 18, 23:52)
Labai geras preparatas Vyresnėlei girdžiau kasmet beveik nuo 2m. amžiaus. Būdavo serga ir serga bronchitu, kol įsitaisėm bronchinę astmą. Girdant šį preparatą imunitetas sustiprėjo ir dabar beveik baigiasi mūsų bėdos su bronchine astma. Į metus vartojamas tik vienas kursas
Luuuux. Būkit sveikutės ir toliau
O maniškė jau kelias dienas pakosti , ryt palaikomajį turim pradėt gert ,mažu pagelbės greičiau atsikratyti to kosulio
O nuo kada galima mažiukams gerti ribomunyl? O suaugusiems yra?