Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Laba ryta,

tai ir aš manau, kad susilaikysim dabar nuo ribomunilio... žuvų taukus geriam ir Tedis geriam...
sveikatos visiems.
Atsakyti
Labuka,

pas mus grupėj vėjaraupiai doh.gif
Gerai būtų , jei Ribomunilis padėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 15, 12:31)
Labuka,

pas mus grupėj vėjaraupiai  doh.gif
Gerai būtų , jei Ribomunilis padėtų  lotuliukas.gif

deja ax.gif

Mes jau dvylikta savaitę vartojam rybomunyli,tai sirgo mažė dukart,bet nebedaėjo iki bronchitų,čia gal sutapimas,bet imu tikėt,kad padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2009 01 16, 00:08)
deja  ax.gif

Mes jau dvylikta savaitę vartojam rybomunyli,tai sirgo mažė dukart,bet nebedaėjo iki bronchitų,čia gal sutapimas,bet imu tikėt,kad padeda smile.gif

Turi padėt smile.gif

Maniškė vakar pradėjo pakosčiot , žiūrėsim kaip čia bus g.gif
Kaip tik pirmadienį palaikomajį mėnesio turim pradėt gert , kiba nedatempė doh.gif
( bus jai miegot be kaldros tongue.gif )
Atsakyti
Gal kas zinot, ar galima gauti papildomai tu lipduku kalendoriu???Labai patogu zymeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 16, 19:30)
Gal kas zinot, ar galima gauti papildomai tu lipduku kalendoriu???Labai patogu zymeti smile.gif

Poliklinikoj pas daktarytę mirksiukas.gif
Mums davė nemažai , bet aš jaučiu išmečiau nereikalingus. Ten tokia ale reklaminė knygutė su tais lipdukais būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2009 01 18, 17:40)
Poliklinikoj pas daktarytę  mirksiukas.gif
Mums davė nemažai , bet aš jaučiu išmečiau nereikalingus. Ten tokia ale reklaminė knygutė su tais lipdukais būna  smile.gif

OK. Bandysim pasirupinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 01 18, 20:25)
OK. Bandysim pasirupinti smile.gif

Dar vaistinėj bandykit užklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš susižymėjus buvau į sieninį kalendorių visą kursą biggrin.gif ir niekada nepamiršdavau
Atsakyti
Labai geras preparatas thumbup.gif Vyresnėlei girdžiau kasmet beveik nuo 2m. amžiaus. Būdavo serga ir serga bronchitu, kol įsitaisėm bronchinę astmą. Girdant šį preparatą imunitetas sustiprėjo ir dabar beveik baigiasi mūsų bėdos su bronchine astma. Į metus vartojamas tik vienas kursas
Atsakyti
QUOTE(gyvatėlė @ 2009 01 18, 23:52)
Labai geras preparatas  thumbup.gif  Vyresnėlei girdžiau kasmet beveik nuo 2m. amžiaus. Būdavo serga ir serga bronchitu, kol įsitaisėm bronchinę astmą. Girdant šį preparatą imunitetas sustiprėjo ir dabar beveik baigiasi mūsų bėdos su bronchine astma. Į metus vartojamas tik vienas kursas

Luuuux. Būkit sveikutės ir toliau 4u.gif

O maniškė jau kelias dienas pakosti , ryt palaikomajį turim pradėt gert ,mažu pagelbės greičiau atsikratyti to kosulio rolleyes.gif
Atsakyti
O nuo kada galima mažiukams gerti ribomunyl? O suaugusiems yra?
Atsakyti