Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

mes taip pat pradejom gerti ribomunyl 4u.gif nes kai pradejo eit i darzeli tai ir prasidejo ligos unsure.gif pradejom gert nesenai nuo rugsejo pirmos dienos aisku dar jokio efekto nematau, bet tikiuosi kad kazkiek ant ziemos pades rolleyes.gif nes sia ziema mano mazyte vien tik antibijotikus gere schmoll.gif turim obstrukcini bronhita unsure.gif mums 2,5 4u.gif 1,5 metuku pradejau po truputi pratint i darzeli iki tol niekada nesirgom schmoll.gif
Atsakyti
tai va,pasikonsultavau as su pulmonologe,ir ji liepe mums pradet gerti Luivac.Tipo sitas geresnis,sergant bronchine astma.Ir kursas jo trumpesnis nei Ribomunylio.O pradet vartoti reikia,kiek girdejau gydytoju nuomone,pries saltaji sezona.Tai jau manau pats laikas butu,o siaip gal geriau butu pradet nuo kokio rugsejo men.
Atsakyti
QUOTE(popoli @ 2006 11 19, 12:15)
laba diena.norejau paklausti.mus seimos gyd paskyre geremuosius skiepus ju pavadinimas:RIBOMUNYL  MAXI PACX.mes juos jau vartojam 2 savaite,vaikas pradejo koseti, sloguoti. ar gali buti tokiu pozymiu nuo siu geremu skiepu?aplamai ar jam raeis tas kosulys?patarkite busiu dekinga.

kiek suprantu, kad negali taip būti nuo ribomunulio schmoll.gif Knygutėje parašyta, kad pašalinis poveikis g.b. - pakilusi temperatūra blush2.gif Ir patrarčiau ką nors pradėt vartoti nuo kosuliuko, kad nesueitų į bronchus verysad.gif . Mes geriam robomunil, tai abu vaikai serga - vienam bronchitas, kitam - gerklė doh.gif , kad ir kokie kosuliai, bei raudona gerklė, sergam be temperatūros, nors gydytoja pamačiusi sūnaus gerklę pasakė, kad su tokia gerkle turėtų jam būti virš 39 4u.gif
Sveikit 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 07 24, 21:28)
na dėl to ribumonilio kiek girdėjau mažai kam padėjo g.gif Kas pajutot teigiamą jo efektą ? ax.gif

Reiktų pasitikslint anotacijoj, man rodos, akd jis būtent skirtas stiprinti tai imuniteto daliai, kuri atsakinga už kovą su bakterijom. Taip, akd jei vaiaks ištisai sirgdavo virusiniais susirgimais, tai jis gali ir neduoti efekto.
beje, mano dukra, kai pradėjo lankyti daržą nuo 3 metų, tai sažiningai sirgo viskuo, kuo tik galėjo. Ribomunilis po bronchito su angina pūlinga mums padėjo.

Apskritai iki 5 metų kol visiškai nesusiformuoja imunitetas, vaikai serga dažniau. Aš pati ir ant dukters pastebėjau, kaip 6 metais ji beveik nesirgo-nu gal kokiį 1 kartą. Paaugsit sustiprėsit-pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,
atrodo, kad gerėja jūsų mažųjų sveikatėlės. džiaugiuosi thumbup.gif
dėl ribomunilio - as esu savajam visa kursa maximalų sudavus.. nežinau, ar sutapimas, ar praaugo, ar is tikro padejo, bet kiek pamenu (tai buvo prieš keletą metų) tai tikrai mažiau sirgt pradėjo, nes buvom tikri sirgaliai - nuolatos jei ne viena liga, tai kita (angina-bronchitas-tracheitas- ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 08 08, 08:20)
Sveikos mamytes drinks_cheers.gif ,pas mus vėl susirgo mano mažoji verysad.gif ,grižom iš močiutes ir kažko užmigo vaikas pakeliui,kai atsikele jau turejo temp 37,5 blink.gif kažkoks košmaras jau tikrai,dabar tai miega gražuole ,bet temp pastoviai pas ja 37,3,kas jai yra net daktare nenustate,nieko nerado g.gif  verysad.gif ,kaip jūsų vaikučiai laikosi,gal jau baigesi bėdos g.gif

nu to ligos jas visas reikia gun_rifle.gif o mano leliukai tfu tfu tfu po RIBOMUNYLIO akivaizdziai stipresnio imuniteto pasidare,vakar lijo lietus o jie kaime balose taskesi ir nepatikesit-nieko ner nei slogos, o iki tol butu jau guleje pasliki su 38 temp,as uz ribomunyli visom 4 notworthy.gif notworthy.gif good.gif
Atsakyti
Gal zinot kaina sio skiepo.Gydytoja uzsimine ,kad apie 160lt doh.gif Ir ar tai tikrai efektyvu?
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 11 10, 00:33)
Gal zinot kaina sio skiepo.

tai ne vakcina, o imunostimuliatorius mirksiukas.gif
Atsakyti
as abiems savo vaikams duodu RYBOMYNYL,jau du men. kolkas rezultato nematau,nes sirgo abu per ta laika nemazai,na nebent tas rezultatas bus veliau,ir zinok tu cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2007 11 10, 19:07)
tai ne vakcina, o imunostimuliatorius  mirksiukas.gif

Na taip,zinau-ji dar vadina geriamu skiepu mirksiukas.gif Kaina jau zinau,nes pirkau.Viena dezute-savaitei-apie 20-21lt.Euro vaistinej turejau euro litu,tai mokejau maziau.
O del salutinio poveikio,tai dukra siandien buvo labai irzli ir galvyte truputi skaudejo,atrode kaip serganti,bet temperaturos nebuvo.Gal tik sutapimas,bus matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 19 lapkričio 2007 - 23:05
Kai mano vaikai gėrė Ribomunyl(sugėrėm visą dozę,tiksliai),tai visus metus neteko lankytis pas gydytoją,ji net manė,kad mes kur nors išsikraustėme.Mano nuomone,tikrai Ribomunyl padėjo.Šiais metais Imunotrofina vartojame.Kol kas nesergam.
Atsakyti
QUOTE(Greta17 @ 2007 12 04, 12:02)
Kai mano vaikai gėrė Ribomunyl(sugėrėm visą dozę,tiksliai),tai visus metus neteko lankytis pas gydytoją,ji net manė,kad mes kur nors išsikraustėme.Mano nuomone,tikrai Ribomunyl padėjo.Šiais metais Imunotrofina vartojame.Kol kas nesergam.

o kas tai yra doh.gif irgi kokia geriamoji vakcina ? Ir kaip reik vartoti,koks kursas ?
Atsakyti