Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 28, 12:36)
niu tai va ,ir bandom ,o kažin ar yra kokių papildų ,geriamų skiepų ar kito ko kas apsaugo nuo rinoviruso?

Nuo virusų būtent tai abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 12 03, 11:15)
Nuo virusų būtent tai abejoju  g.gif

nusipirkom kažkokius homeopatinius nuo virusų ,tik dar neduodu ,kai bus didieji sirgimai aplink ,tada girdysiu .
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 04, 15:11)
nusipirkom kažkokius homeopatinius nuo virusų ,tik dar neduodu ,kai bus didieji sirgimai aplink ,tada girdysiu .

Na dabar pats tas oras virusams plisti, kai labai atšals mažiau kabins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 12 06, 21:52)
Na dabar pats tas oras virusams plisti, kai labai atšals mažiau kabins  rolleyes.gif

mus paskyrė gert nuo trečiadienio ,tai tada ir gersim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 07, 23:41)
mus paskyrė gert nuo trečiadienio ,tai tada ir gersim  mirksiukas.gif

Na linkiu nesirgti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 12 07, 23:59)
Na linkiu nesirgti  mirksiukas.gif

Dėkui ,šventės ant nosies ,gimtadienis ,nevalia sirgt bigsmile.gif
O Rybomunyl geriat puse metų ,ar ilgiau ?
Atsakyti
girdejau , kad ne toks ir veiksmingas . man vietoj RIBOMUNIL pasiule IMMUNOTROFINA . ar sutapimas , ar tikrai padejo . anksciau mano vaikas i darzeli nueidavo 4-5 d. ir 2 sav. sirgdavo . o dabar per 3,5 men sirgo tik 5d. ir l. lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 10, 00:43)
Dėkui ,šventės ant nosies ,gimtadienis ,nevalia sirgt  bigsmile.gif
O Rybomunyl geriat puse metų ,ar ilgiau ?

Mes tik mėnesį geriam kolkas , o gersim taip - pusę metų smile.gif
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 01:12)
girdejau , kad ne toks ir veiksmingas . man vietoj RIBOMUNIL pasiule IMMUNOTROFINA . ar sutapimas , ar tikrai padejo . anksciau mano vaikas i darzeli nueidavo 4-5 d. ir 2 sav. sirgdavo . o dabar per 3,5 men sirgo tik 5d. ir l. lengvai.

Aš manau kaip kokiam organizmui. Negalima teigti kategoriškai , nes vienas gali medalį duoti vienam preparatui , o kitas kitam smile.gif

Mums kolkas labai gerai veikia - darže visi sloguoti , o mes kolkas be jokių simptomų smile.gif Tik pastebėjau , kad kartais ji ryte kelis kartus pakosti , o po to kaip niekur nieko . Matyt pratinas imuninė ...
Gal tai ir nėra labai sveika, bet nors išvengsim dažnų sirgimų ir antibų . Duok dieve rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 17 gruodžio 2008 - 10:29
Pfu pfu pfu mes geriam nuo liepos. Sveiki ir drūti esam. thumbup.gif
Na nesakau jei prikimba kokia sloga tai greit jos nelieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 01:12)

išgėrėm 2 butelius to Immunotrofina ,nieko gero nepajutau ,saldus sirupas ir tiek ,tai jau geriau kokių Citrosept pagert .
Atsakyti
Va va...sakau...kaip kam smile.gif
Kol pats neišbandysi nežinosi kaip būtent tau suveiks ax.gif
Atsakyti
Na bijau džiaugtis anksčiau laiko, bet jau cielas mėnuo ir savaitė kai jokia kvaraba nekimba, kartais būna lyg pradeda kosėt , bet kitą dieną kaip niekur nieko rolleyes.gif
O darže serga kolegos rolleyes.gif
Atsakyti