Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(astulkinas @ 2008 11 26, 20:44)
Aš kaip suprantu  , Ribomunyl nebūtinai visapusiškai apsaugo nuo ligų , bet gerokai pamažina riziką pasigauti bakterijas arba sumažina infekcijos trukmę  smile.gif
Ksakant palengvina ir pačią ligą...

drinks_cheers.gif
tik pajusdavau, kad kas kimba iš kart Umcaloro mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 26 lapkričio 2008 - 21:21
QUOTE(wikonda @ 2008 11 26, 22:20)
drinks_cheers.gif
tik pajusdavau, kad kas kimba iš kart Umcaloro mirksiukas.gif  thumbup.gif

Aha, skaičiau praeitas dvi temas biggrin.gif
Tai ir aš nusipirkau vakar tongue.gif
Vienu žo , turim visus ginklus tiems parazitams wink.gif
Atsakyti
taip pat naudojant ribumonyli rekomenduojamas ir jūros vanduo. čia jau užsienio forumuose radau 4u.gif ir naudoti jį reguliariai kasdiena po 2 kartus kol eina ribumonylio kursas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 11 26, 22:41)
Aha, skaičiau praeitas dvi temas  biggrin.gif
Tai ir aš nusipirkau vakar  tongue.gif
Vienu žo , turim visus ginklus tiems parazitams  wink.gif

Mum tai jis super padeda, vakare išlindo toks įkyrus čiaudulys, o prieš tai lauke gerai prisiduko doh.gif tai nulėkiau į vaistinę tongue.gif ir porą dienelių pavartojom thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 11 26, 21:09)
Na taip , bet jau tikrai ne už pusės metų  smile.gif
Mes sakykim pavėlavom kokiu mėnesiu , būtume gal neįpuolę taip į lapkričio ligų maratoną  rolleyes.gif
Ale dar tik žiemos pradžia , o ir pavasaris geras ligų maišiukas ...

man gydytoja pulmonologė-alergologė sakė ,kad nė nesitikėčiau rezultatų šiais metais ,Rybomunyl poveikis jaučiamas suvartojus jį bent 1-2 kartus po pusmetį ,t.y. mes kitą metą jau turėtume kažką pajust.Tą patį pakartojo ligoninės vaikų skyriaus vedėjas ,kad Rybomunyl anksčiausiai veikia po pusmečio ,taigi aš tik pakartoju gydytojų mintis ,man aišku būtų geriausia ,kad šis vaistas veiktų iškart ,deja jei jau susloguojam ,tai lygiai taip pat ,kai ir iki Rybomunyl vartojimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 26, 17:28)
Mes geriam Rybomunyl nuo rugsėjo ,per tą laiką 3 kartus sirgom sloga ,na aišku pradėjom lankyt darž ą ,bet vistiek manau ,kad pradžioj tas vaistas nieko nepadeda ,nes ir gydytojai sako ,kad jo veikimas anksčiausiai po pusės metų tik prasideda  ax.gif

Rybomunyl nuo virusu neapsaugo, o sloga sukelia virusai..... Visa tema mamos apie tai sneka, ir vis tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2008 11 27, 15:22)
Rybomunyl nuo virusu neapsaugo, o sloga sukelia virusai..... Visa tema mamos apie tai sneka, ir vis tiek  doh.gif

tai kad kitokim ligom nesergam ,tai kam gydytojai rekomenduoja gert? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 27 lapkričio 2008 - 16:09
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 27, 17:09)
tai kad kitokim ligom nesergam ,tai kam gydytojai rekomenduoja gert? g.gif

Aš tada nesuprantu kam jūs aplamai jį geriat , jei sergat tik sloga g.gif g.gif

Aš kai pati bronhitininkė , tai ir mažoji serga dažnai - gerklės ( angina ) , kvėpavimo takų ligom , slogos praktiškai mažai pas mus būna , nes iškart nusileidžia į kvėpavimo takus .

O jūs tai tik džiaukitės tokiom ligom smile.gif Jums net nereikia to RB , o kam ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 27 lapkričio 2008 - 16:20
QUOTE(astulkinas @ 2008 11 27, 17:18)
Aš tada nesuprantu kam jūs aplamai jį geriat , jei sergat tik sloga  g.gif  g.gif

Aš kai pati bronhitininkė , tai ir mažoji serga dažnai - gerklės ( angina ) , kvėpavimo takų ligom , slogos praktiškai mažai pas mus būna , nes iškart nusileidžia į kvėpavimo takus .
O jūs tai tik džiaukitės tokiom ligom  smile.gif  Jums net nereikia to RB , o kam ??

kadangi pradėjom lankyt daržiuką ,daktarė pasiūlė pagerti ,tai ir geriam ,kitą metą bus matyt ar nors kiek padeda .Kai šiemet pardėjom lankyt daržą ,tai po mėnesio susirgo sloga ,kuri komplikavosi į bronchitą ,tai pirmas kartas kai susirgo ,tai jau tada gėrė RB ,taip išeina ,kad nepadėjo apsisaugoti nuo komplikacijų ,ar ne ?
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 27, 22:39)
kadangi pradėjom lankyt daržiuką ,daktarė pasiūlė pagerti ,tai ir geriam ,kitą metą bus matyt ar nors kiek  padeda .Kai šiemet pardėjom lankyt daržą ,tai po mėnesio susirgo sloga ,kuri komplikavosi į bronchitą ,tai pirmas kartas kai susirgo ,tai jau tada gėrė RB ,taip išeina ,kad nepadėjo apsisaugoti nuo komplikacijų  ,ar ne ?

Jurgutele , jei pasigavot virusą , tai RB tikrai neapsaugo ax.gif
O ir kiek teko skaityt tris temas apie RB , tai visokių atsiliepimų priskaičiau - vieni medalius dalina , kitoms visai nesuveikia. Tai manau labai priklauso nuo pačios ligos , organizmo ir kt. aplinkos veiksnių.
Reikia bandyt ant savo kailio , kad žinot kaip veikia iš tiesų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 28 lapkričio 2008 - 11:10
QUOTE(astulkinas @ 2008 11 28, 12:10)
Jurgutele , jei pasigavot virusą , tai RB tikrai neapsaugo  ax.gif
O ir kiek teko skaityt tris temas apie RB , tai visokių atsiliepimų priskaičiau - vieni medalius dalina , kitoms visai nesuveikia. Tai manau labai priklauso nuo pačios ligos , organizmo ir kt. aplinkos veiksnių.
Reikia bandyt ant savo kailio , kad žinot kaip veikia iš tiesų.

niu tai va ,ir bandom ,o kažin ar yra kokių papildų ,geriamų skiepų ar kito ko kas apsaugo nuo rinoviruso?
Atsakyti