Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(lavaza @ 2008 11 24, 12:41)
wikonda, labas, praeitais metais RB temoj truput bendravom smile.gif

Nu ne truputi biggrin.gif 4u.gif Kaip tavo leliūzai ar išsikapstėt nors kiek iš tų sirgimų, nes tikrai pamenu sirgot ir sirgot doh.gif blush2.gif
Žinok nutariau be jo, kaip ir minėjau, kai davėm, tai už visą pusmetį doh.gif
Tuo metu jaučiausi siaubingai, išnamų kojos mėn., nekėliau blink.gif verysad.gif nes sirgom nonstopu tik į kokią pardę išlėkdavau. Labai šlykštus kažkoks virusas buvo unsure.gif O gydytoja, kaip visada antibus mum gun_bandana.gif Bet jau nežinojau ko griebtis tiek vaikis išvargęs buvo nuo savaitės tempos doh.gif
Tfu tfu tfu jau viskas gerai, bet RB ar taip ar taip būtų nepadėjęs nuo viruso cool.gif
Į daržiuką dar neinam schmoll.gif tik kitamet rudenį žadu leisti bigsmile.gif
O Jūs gal jau einat bigsmile.gif nes lyg ir buvai nutarus nevesti g.gif 4u.gif
QUOTE(Tiotka @ 2008 11 24, 16:56)
Ačiū už smulkensę info

Tikrai dar nevėlu pradėti schmoll.gif mes spalio gale pradėjom ir veikė super rolleyes.gif Sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Na mums siandien gydytoja patvirtino , kad Ribomunil niekada nevelu gerti ( na gal pries vasara ir ner ko , bet jei vaikiukas serga vasara pilnu tempu , tai ko gi ne , tik tokiu gal vienetai , labiau ant ziemos - pavasario ligos ligeles ) , tuo labiau kai ligu sezonas dar tik ant nosies smile.gif

p.s sorry uz ne lt raides, streikuoja ko tais , tingiu perkraut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 24 lapkričio 2008 - 19:50
Sveikos mamytes. Ivairiu nuomoniu uzmaciau, bet del laiko stokos negaliu visko pakomentuoti. Savo maziui Ribomunilio visa kursa sugirdziau vos tik jam buvo 10 menesiu, begau uz akiu ateinanciai ziemai ir ligoms. Beje, jis apsaugo tik nuo persalimo ligu, pries virusines ligas jis bejegis.
As pati nuo pradiniu klasiu buvau ligu maiselis, per ziema N kartu sirgdavau angina, gerkles uzdegimu ir pan dalykais. Ribomunilio kursa isgeriau gal 5 metus atgal g.gif Netikiu pati, bet per tuos 5 metus, ne karto nesirgau schmoll.gif - tas man visiskai nebudinga. Vaikutis nesirgo ne karto per 1,5 metu (isskyrus tridiene karstine) Ne vienas pazistamas si preparata vartojo ir liko labai patenkinti. Galima sakyti, kad tai sutapimas, bet tuomet visi skiepai, kurie mus saugo nuo vieno ar kito susirgimo ir turetu buti vadinami neveiksmingais.
Bukit visos sveikos, o ypac to linkiu jusu vaikuciams tongue.gif
Atsakyti
Nu labai smagu skaityt tokius gerus atsiliepimus smile.gif
Tikiuosi ir aš , jog neteks nusivilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 11 24, 18:10)
1. Kaip tavo leliūzai ar išsikapstėt nors kiek iš tų sirgimų, nes tikrai pamenu sirgot ir sirgot doh.gif  blush2.gif

2. Žinok nutariau be jo, kaip ir minėjau, kai davėm, tai už visą pusmetį doh.gif

3. Į daržiuką dar neinam schmoll.gif tik kitamet rudenį žadu leisti bigsmile.gif
O Jūs gal jau einat bigsmile.gif nes lyg ir buvai nutarus nevesti g.gif  4u.gif

Labuka smile.gif 4u.gif

1. Joooo, mano kleckiukai praeita rudeni sirgo juodai, net nenoriu prisimint to laikotarpio... Nors iki to beveik nesirgo.... Mums visos ligos prasidejo, pradejus eit i darzeli doh.gif

2. Kaip suprast "uz visa pusmeti " g.gif ???

3. mes einam, jau abu eina: dukra i lopselinuku grupe, sunus i darzelinuku, tam paciam darzelyje wink.gif

O kai buvau nutarus nevest i darzeli, tai taip ir padariau, kad pasaugot vaikus ir nors truput pastiprint po tokio ligu maratono. Nuo sausio iki rugpjucio buvau paemusu vaiko priez.atostogas ir buvau su vaikais, kartais leisdavau i darzeli.

Daba nuo rugsejo as jau dirbu vel, o vaikai keliauja i darzeli, kartais paserga, bet lankant darzeli, manau tai neisvengiama.... Nieko nevartojam, tik prie kokiu pirmu persalimo pozymiu iskart puolu ar Afubina, ar Influcida, ar Umckalora duot, kojites sildom, Eukabaliu pritrinu... va taip bandom saugotis... o vasara labai daug laiko praleidom kaime, grudinomes, vaikai lakste basi, pliuskenosi vandeni, svz vaisiai, uogos... tai manau tas taip pat padejo.... nes per ta laika nei vieno antibo nereikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 26 lapkričio 2008 - 15:26
Šiandien buvom pas LOR klinikose, tai ji taip pat rekomendavo ribumonyli. aišku, visumos nepakeis, bet vistiek 4u.gif
Atsakyti
Mes geriam Rybomunyl nuo rugsėjo ,per tą laiką 3 kartus sirgom sloga ,na aišku pradėjom lankyt darž ą ,bet vistiek manau ,kad pradžioj tas vaistas nieko nepadeda ,nes ir gydytojai sako ,kad jo veikimas anksčiausiai po pusės metų tik prasideda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 26, 17:28)
Mes geriam Rybomunyl nuo rugsėjo ,per tą laiką 3 kartus sirgom sloga ,na aišku pradėjom lankyt darž ą ,bet vistiek manau ,kad pradžioj tas vaistas nieko nepadeda ,nes ir gydytojai sako ,kad jo veikimas anksčiausiai po pusės metų tik prasideda  ax.gif

Nu kas čia per nesąmonė schmoll.gif
Jūs paskaitykit įdėmiau vaisto anotaciją .
Pirmas mėnuo : IMUNITETO LIGOMS FORMAVIMAS.
Toliau : IMUNITETO LIGOMS PALAIKYMAS. ( na palaikymas žinom visi ką reiškia , tai reiškia esamą laiką , o ne būsimajį kažkada )

Tai iš ko jūs sprendžiat , kad po pusės metų ? pas mus LT labai populiaru " viena bobutė pasakė " biggrin.gif
Cituoju : organizmas reaguoja į patekusias ribosomas , aktyvindamas natūralius apsaugos būdus, kurie normalioje būsenoje užtikrina organizmo apsaugą nuo mikroorganizmų.
Ribomunil padeda ausų , nosies , gerklės ir kvėpavimo takų infekcijoms sergančiam žmogui kovoti su liga , todėl saugo nuo infekcijos atkryčių ir komplikacijų.

Tai iš kur jūs traukiat , kad šį vaistą reikia vartoti vasarą ??? Nu niekaip nesuprantu , užmuškit mane biggrin.gif

Vaistas vartojamas būtent ligų sezono metu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 26 lapkričio 2008 - 18:56
Būtent, jau ligų sezono metu, tik idealiausia, kad pirmoji vaistuko vartojimo stadija, t.y I etapas būtų suvartotas dar iki didžiųjų ligų karantinų ten ir pan, t/y/ kada daugiausia vaikutis šiaip serga. todėl ir yra rekomendojama rudenį pradėti 4u.gif
Atsakyti
Na taip , bet jau tikrai ne už pusės metų smile.gif
Mes sakykim pavėlavom kokiu mėnesiu , būtume gal neįpuolę taip į lapkričio ligų maratoną rolleyes.gif
Ale dar tik žiemos pradžia , o ir pavasaris geras ligų maišiukas ...
Atsakyti
Pilnai pritariu jum, nes turim patirties,nes vartojom šį vaistą likau patenkinta. Mano mažiuks nesirgo beveik puse metų, virusinių ligų neskaitau, kurios buvo dvi ax.gif Šiemet mąstau apsieiti be jų žiūrėsim, kaip bus. O kitamet, kai eisim į daržiuką vėl duosiu ax.gif Mum, kai pradėjom tik ką vartoti atsirado lyg slogiukė, bet kaip stebūklingai atsirado taip ir dingo smile.gif Neįsismarkuodavo ligos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu , Ribomunyl nebūtinai visapusiškai apsaugo nuo ligų , bet gerokai pamažina riziką pasigauti bakterijas arba sumažina infekcijos trukmę smile.gif
Ksakant palengvina ir pačią ligą...
Atsakyti