Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

Mano dukra irgi pradėjo kosėti, nosis irgi pilna. Bet temperatūra nekilo. Sugėrėm tą Ribomunyl 3 savaites. Lyg ir praeina ir kosulys, ir sloga. Dabar laukia antras etapas. Nuo kosulio duodavau Hedelix, nosį tvarkiau su Sterimar ir Rinopanteina.
Labai tikiuosi, kad išgyvensim žiemą be anginų, bronchitų ir tuo pačiu be antibiotikų.
Kainuoja tai kainuoja doh.gif
Tiesa dar tuo pačiu gėrėm ir imunitetui stimuliuoti Imunotropiną.
Atsakyti
Mūsų patirtis su ribomunyliu tokia : vartoti pradėjome spalio mėnesio pradžioje, suvartojome visą kursą ir lyginant su ankstesniu sergamumu jis žymiai sumažėjo, ir forma buvo lengvesnė. Tačiau čia jau klausimas gali būti kitaip statomas, gal ne šis vaistas,o dar vienų metukų paūgėjimas ??? O blogumas buvo tas, jog sugėrus visą kursą, kai jau susirgo, tai jau ujujuj, labai sunkiai doh.gif

Tad kaip sakoma, jei kas išrastų preparatą imunitetui apsaugoti ..... doh.gif

O šiaip vaikučių imunitetas formuojasi eilę metų, tad apsišarvuokime kantrybę ir slaugykime savo ligoniukus su didžiule ir begaline meile 4u.gif
Atsakyti
mes irgi jos nusipirkom, bet dar nepradejome gert, nes sergam. verysad.gif
Atsakyti
Mes ir nusipirkom , nes labai jau nekaip šis sezonas prasidėjo , bet kiek paskaičiau čia tai naudos kolkas nematau unsure.gif
Atsakyti
ir mes naudos nesulaukem....... o kaunuot tai kainavo ne viena simtine doh.gif bet ieskai kas geriasio vaikuciui, po to dar luivac gerem, galiausiai skiepijomes Pneumo 23.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyte: 23 lapkričio 2008 - 15:21
Sveiki,

o mes tik ryt pradėsim kursą , bo maniškė tik prasidėjus šaltajam sezonui visas kvėpavimo takų ligas darže pasigauna unsure.gif
Kažkaip buvau susibalamutijus , kad per vėlu gal jau , ale jei jau nupirkau tai vadinas reik duot, ania ? rolleyes.gif

Tikiuosi ir mums pagelbės pražiemot bent jau be antibų ir sunkesnių ligų rolleyes.gif

Gal yra kas dar dabar pradėjo gert ? Draugautume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lolla @ 2008 11 14, 14:29)
Mano sunus irgi siemet pradejo gerti nes pradejo lankyti darzeli, neikada taip nesirgo kaip dabar, sita men antra karta bronchitas su rinosinusitu, ir isgydit negalim. Tai kokia is jo nauda? Pernais kai negerem paslogoja tris dienas ir po ligos g.gif .

Pirmais darželio lankymo metais mums irgi nieks nepadėjo. Gėrėm Luivac. Jokio efekto. Matyt vaikui dar reikia imunitetą susidaryt ir prieš darželio "bacilas" mirksiukas.gif

QUOTE(astulkinas @ 2008 11 23, 21:33)
Sveiki,

o mes tik ryt pradėsim kursą , bo maniškė tik prasidėjus šaltajam sezonui visas kvėpavimo takų ligas darže pasigauna  unsure.gif
Kažkaip buvau susibalamutijus , kad per vėlu gal jau , ale jei jau nupirkau tai vadinas reik duot, ania ?  rolleyes.gif

Tikiuosi ir mums pagelbės pražiemot bent jau be antibų ir sunkesnių ligų rolleyes.gif

Gal yra kas dar dabar pradėjo gert ? Draugautume  biggrin.gif

Sakyčiau vėlokai pradėjot ax.gif mes geriam nuo liepos biggrin.gif pfu pfu pfu per tą laiką antibų negėrėm schmoll.gif gerai nepamenu gal tik gerklė buvo užraudus g.gif bet matyt buvo lengva forma kad net neužstrigo bigsmile.gif
Išvada: man jis didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 23 lapkričio 2008 - 23:05
QUOTE(Avocetė @ 2008 11 24, 00:05)
Pirmais darželio lankymo metais mums irgi nieks nepadėjo. Gėrėm Luivac. Jokio efekto. Matyt vaikui dar reikia imunitetą susidaryt ir prieš darželio "bacilas" mirksiukas.gif
Sakyčiau vėlokai pradėjot  ax.gif mes geriam nuo liepos  biggrin.gif  pfu pfu pfu per tą laiką antibų negėrėm  schmoll.gif  gerai nepamenu gal tik gerklė buvo užraudus  g.gif  bet matyt buvo lengva forma kad net neužstrigo  bigsmile.gif
Išvada: man jis didis.gif

Kad mes dar nepradėjom biggrin.gif
Kad kažkaip nupirkau , o tik tadu prisiskaičiau , kad dauguma geria nuo ankstyvo rudens.
Nei gydytoja nei vaistininkė neminėjo , kad vėlu rolleyes.gif
Tik tiek , kad imuninė toms kvėpavimo ligoms kiek vėliau susiformuos.
Na bet dar žiemos ir pavasario ( kas ir ligų maišas ) pradžia , tai sakau jei jau turim tai negi kitiems metams atidėt ax.gif
Atsakyti
manau vistiek gerkite, nes vien pavasarėjant kiek ligų būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 11 06, 14:29)
4u.gif nustojom gerti kovo gale ax.gif nuo to laiko prabuvom sveiki thumbup.gif iki rugsejo tik oras atsalo pradejo kibti bacilos jau visą mėn., neišsikapstom iš ligų doh.gif Super dalykas tas rybomunil  rolleyes.gif tik, kad brangus velnias. Bet jaučiu vėl teks pirkti nes nu siaubas tos ligos doh.gif Bet va š,, blush2.gif kad jis nuo virusų neapsaugo schmoll.gif o mes trečia kart uzsikrečiam doh.gif siaubas kažkokstai imunitetas taip nusilpo, kad jau bijom iš namų išeiti verysad.gif

wikonda, labas, praeitais metais RB temoj truput bendravom smile.gif gal ir neprisimeni, bet kazkaip pamenu tavo nika smile.gif

Tai jus si sezona nutaret be RB apseit? Ar dar galvojat?

O kad ligeles/virusai kabinasi, tai gal i darzeli jau keliaujat?

Mes si sezona bandom be jokiu RB ir Luivacu apseit, zesim kaip bus. Nes praeitais metais, nors ir vartojom RB, sirgom kaip reikia doh.gif
Atsakyti
Čia pas mus prie darbo yra labai faina vaistinė su labai faina ir matos pasikausčiusia toj srityje vaistininke , tai aš šiandien ėjau pro šalį ir nutariau jos nuomonės taip pat paklausti , tai ji labai nustebo , kodėl aš galvoju , kad per vėlu smile.gif
Atseit ligų sezonas dar tik prasideda , tai kaip gali būt vėlu , nes organizmas iškart pradeda gamint tuos antikūnius, tik aišku kiekvienam matyt skirtingai reaguoja , todėl vieniem labai padeda , kitiem nieko....

O dar tokią info turiu iš draugės , kuri gyvena Prancūzijoje. Kadangi perskaičiau jog šis vaistas FR gamybos , tai užklausiau jos ką ji žino apie tą vaistą.
Tai ji nulėkė į vaistinę Paryžiuj ir išsiklausinėjo rolleyes.gif
Tai va , RIBOMUNYL prieš kelis metus FR buvo 100 % kompensuojamas , vėliau valdžia nusprendė nebekompesuot , tai žmonės buvo baisiai pasipiktinę.
O dabar jį aplamai išėmė iš prekybos ir mažai kur galima jį gauti.
Jį pakeitė kitas vaistas IMMUNOSTIM , sudėtis panaši , tik jį reikia sugerti per tris mėnesius po 10 pakelių.

Ai o kaina RB buvo 5 eurai už vieną tą mažutę dėžutę.
Na čia šiaip jei kam įdomu.
Atsakyti
Ačiū už smulkensę info, mes irgi kaip tik pradėjom vartoti šį vaistuką 4u.gif galvojom apseisim, bet visgi baisoka doh.gif
Atsakyti