Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(wikonda @ 2008 10 27, 17:16)
Tikrai dar ne per vėlu juk ligų ir šaltasis sezonas dar tik prasideda, o gerti geriausia iki pavasario sveikatytės mirksiukas.gif  4u.gif Mes pradėjome pernai lyg spalio vidurį ar prieš galą veikė  drinks_cheers.gif

Sveikos, 4u.gif Mes taip pat jau pradejom gerti siuos vaistukus, bet siryt uzmirsau suduoti pries darzely doh.gif Kazin ar galiu duoti vakare?? Ar butinai reikia ant tuscio skranduko g.gif ? Parasykit jei ka zinote....aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 10 29, 15:22)
Sveikos, 4u.gif  Mes taip pat jau pradejom gerti siuos vaistukus, bet siryt uzmirsau suduoti pries darzely doh.gif  Kazin ar galiu duoti vakare??  Ar butinai reikia ant tuscio skranduko g.gif ?  Parasykit jei ka zinote....aciu thumbup.gif

Niekaip neiseidavo duoti ant tuscio skranduko schmoll.gif nes rytais mano piena gerdavo nu ta prasme papuliu dar maitinau ax.gif O d4l pamir6imo, tai jau b8davo ir pas mus, bet ir dabar neamenu k1 darydavau doh.gif biggrin.gif Ai daviau jo vakare nieko tokio svarbiausia sugerti ta pa2ia diena blush2.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 29, 14:19)
Niekaip neiseidavo duoti ant tuscio skranduko schmoll.gif nes rytais mano piena gerdavo nu ta prasme papuliu dar maitinau ax.gif O d4l pamir6imo, tai jau b8davo ir pas mus, bet ir dabar neamenu k1 darydavau doh.gif  biggrin.gif Ai daviau jo vakare nieko tokio svarbiausia sugerti ta pa2ia diena  blush2.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aij as taip pat sudaviau vakare blush2.gif tikrai man atrodo geriau negu neduoti..labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Dar norejau paklausti....knyguteje raso kad tas granules reikia istirpinti stiklineje vandens, bet mano vaikas tikrai visos stiklines vandens neisgers, tai as i labai maza puoduka vandens istirpinu ir duodu, kazin ar gerai....biski toks kvailas klausimas, bet bijau kadd ka nors ne taip nepadaryciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 29 spalio 2008 - 20:22
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 10 29, 20:20)
Aij as taip pat sudaviau vakare blush2.gif  tikrai man atrodo geriau negu neduoti..labai aciu uz atsakyma 4u.gif

Dar norejau paklausti....knyguteje raso kad tas granules reikia istirpinti stiklineje vandens, bet mano vaikas tikrai visos stiklines vandens neisgers, tai as i labai maza puoduka vandens istirpinu ir duodu, kazin ar gerai....biski toks kvailas klausimas, bet bijau kadd ka nors ne taip nepadaryciau doh.gif  blush2.gif

blink.gif as i saukstuka priciurksdavau savo pieno blush2.gif ir tada miltukus supildavau blush2.gif mano kleckas net puses stiklines tuo metu nebutu isgeres doh.gif tikrai veike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 10 29, 18:33)
blink.gif as i saukstuka priciurksdavau savo pieno blush2.gif ir tada miltukus supildavau blush2.gif mano kleckas net puses stiklines tuo metu nebutu isgeres doh.gif tikrai veike thumbup.gif

thumbup.gif aciu
Atsakyti
Gal ta straipsniuka jau ir skaitet, bet vis tiek neblogas mirksiukas.gif
Apie Ribomunyl 4u.gif

Mes irgi geriam. Maniskiui temperatura pakilo siek tiek, po savaites kurso, bet taip gali buti.
Atsakyti
Buvom užsidegę šia idėja pradėt vartot, kadangi pradėjom lankyti darželį, bet gydytojas nuginklavo - geriau jau suleidžiamas skiepas, ir žymiai pigiau (geriamą vakciną vartojant nuolat susidaro ohoho sumelė), ir veikia porą metų.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

norejau paklausti kiek mazdaug kainuoja pirmam menesiui ir paskiau ? mazdaug?

aciu.
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2008 11 04, 17:07)
Sveikos mamytes,

norejau paklausti kiek mazdaug kainuoja pirmam menesiui ir paskiau ? mazdaug?

aciu.

Jei perki iš karto didelę pakuotę ,tai 3 mėn be nuolaidos kainuoja 128 Lt,taip išeina pigiau nei pirkt tik 1 mėnesiukui 4u.gif
Atsakyti
duodu ir as savo vaikui ribumonyl, pradejo eit vasara i darzeli ir sirgo kad antra savaite doh.gif tai pradeju tada dometis ka cia daryt. nuo rugsejo pradejau duoti rybumonyl ir per 3-4men sirgo viena karta ir tai 2 dienas, labai lengva forma thumbup.gif negaliu atsidziaugti. tik dabar galvoju, kai baigsim sita kursa 6men kada vel pradeti duoti? tik pabaigus? ar reikalinga paskui kazkokia pertrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 11 06, 12:27)
duodu ir as savo vaikui ribumonyl, pradejo eit vasara i darzeli ir sirgo kad antra savaite doh.gif tai pradeju tada dometis ka cia daryt. nuo rugsejo pradejau duoti rybumonyl ir per 3-4men sirgo viena karta ir tai 2 dienas, labai lengva forma  thumbup.gif negaliu atsidziaugti. tik dabar galvoju, kai baigsim sita kursa 6men kada vel pradeti duoti? tik pabaigus? ar reikalinga paskui kazkokia pertrauka? g.gif

4u.gif nustojom gerti kovo gale ax.gif nuo to laiko prabuvom sveiki thumbup.gif iki rugsejo tik oras atsalo pradejo kibti bacilos jau visą mėn., neišsikapstom iš ligų doh.gif Super dalykas tas rybomunil rolleyes.gif tik, kad brangus velnias. Bet jaučiu vėl teks pirkti nes nu siaubas tos ligos doh.gif Bet va š,, blush2.gif kad jis nuo virusų neapsaugo schmoll.gif o mes trečia kart uzsikrečiam doh.gif siaubas kažkokstai imunitetas taip nusilpo, kad jau bijom iš namų išeiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 11 06, 11:29)
4u.gif nustojom gerti kovo gale ax.gif nuo to laiko prabuvom sveiki thumbup.gif iki rugsejo tik oras atsalo pradejo kibti bacilos jau visą mėn., neišsikapstom iš ligų doh.gif Super dalykas tas rybomunil  rolleyes.gif tik, kad brangus velnias. Bet jaučiu vėl teks pirkti nes nu siaubas tos ligos doh.gif Bet va š,, blush2.gif kad jis nuo virusų neapsaugo schmoll.gif o mes trečia kart uzsikrečiam doh.gif siaubas kažkokstai imunitetas taip nusilpo, kad jau bijom iš namų išeiti verysad.gif

Na brangus velnias tai tikrai doh.gif Bet ko nepadarysi del vaiko sveikateles... wub.gif Ir man atrodo kai suserga, tai ant vaistu tiek pat isleidziam doh.gif
Atsakyti