Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(liene @ 2008 09 12, 09:03)
......Dabar vartojam jos paskirtas priemones imunitetui palaikyti ir stiprinti. Kol kas man tai rimciau atrodo.

O gal butu galima suzinoti ka jus vartojate? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 09 12, 16:09)
O gal butu galima suzinoti ka jus vartojate? blush2.gif  ax.gif

Aš irgi norėčiau sužinoti blush2.gif tik gal į AŽ nes čia juk Rybomunyl tema biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Mano sunui 2,4 m. Pirma savaite pradejom vartoti Ribomunyli. Nu bet neramus jis tapo. Skau, ar cia sutapimas ar kas???? Sia nakti tai visa nemiegojo, blaskesi, verke. Ar gali buti, kad tai nuo RB naudojimo? Kokia salutiniai pozymiai dar gali buti, nes informaciniame lapelyje parasyta tik apie seileteki.
Atsakyti
QUOTE(lota* @ 2008 09 16, 09:55)
Labas merginos,

Mano sunui 2,4 m. Pirma savaite pradejom vartoti Ribomunyli. Nu bet neramus jis tapo. Skau, ar cia sutapimas ar kas???? Sia nakti tai visa nemiegojo, blaskesi, verke. Ar gali buti, kad tai nuo RB naudojimo? Kokia salutiniai pozymiai dar gali buti, nes informaciniame lapelyje parasyta tik apie seileteki.

Tikrai ne nuoto nurimk schmoll.gif gal paduko pries miegeli, nes aš ir kai pradėjau girdyti vis laukiau kokio šalutinio poveikio blush2.gif bet mum tik sloga tokia lyg lindo, bet stebūklingai ir baigėsi ax.gif Sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Pirma savaite pradejom vartoti Ribomunyli. Nu bet neramus jis tapo.

ir as manau kad ne nuo RB schmoll.gif bus kazkokios kitos priezastys ir tik taip sutapo su RB gerimu 4u.gif
Atsakyti
, nuejom pas homeopate. Dabar vartojam jos paskirtas priemones imunitetui palaikyti ir stiprinti. Kol kas man tai rimciau atrodo.

QUOTE(Rykliuke @ 2008 09 12, 17:09)

QUOTE(wikonda @ 2008 09 12, 21:29)
Aš irgi norėčiau sužinoti blush2.gif tik gal į AŽ nes čia juk Rybomunyl tema biggrin.gif

liene, manau, visom butu idomu suzinot ka vartojat ax.gif
Gal tai ir ne RB, bet tikslas vienas, kad vaikai kuo maziau sirgtu mirksiukas.gif Gal galima ir viesai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lota* @ 2008 09 16, 10:55)
Labas merginos,

mums irgi nebuvo tokio šalutinio poveikio ,vienintelis buvo toks ,kad lyg panosytė paraudo ,bet gali būti ,kad tai atsitiko nuo atvėsusio oro ,o ne nuo RB g.gif Bet neatmetu galimybės ,kad ir RB galėjo taip suveikti .Mes jau geriam 3-čia savaitė ,tai ryt paskutinė dienelė ,o paskui savaitės pertrauka thumbup.gif
apie pamiršimą sugirdyti nebuvo net minčių ,nes kiekvieną rytą išverdu arbatytės ,ir tik pabudusiam vaikiukui sugirdau tą šlakelį arbatėlės su RB.O pradžioj ,kai albėjau su kai kuriom mamoms ,prigąsdino ,kad tai labai užmirštamas reikalas g.gif
Atsakyti
Mes ir geriam, nes ruošiamės į darželį, tai žiūrėsim ar bus poveikis ax.gif
Atsakyti
Nusipirkom šiandien ir mes Ribomunyl, gersim smile.gif
Atsakyti
maniskiai, pradeje eiti idarzeli labai sirgdavo. Prisiskaiciau cia , o ir gydytoja patare pavartoti Rybomunila.saziningai gerem tuos miltukus, bet trecia kursa bevartojant, vienas susirgo pulingu ausu uzdegimu, kitas angina, o po keliu savaiciu  - vel tie patys sirgimai, vel antibiotikai... Gydytoja sake  nenutraukt, bet mes nevartojam. Nera tai stebuklas.  kai siek tiek apsigydem, nuejom pas homeopate. Dabar vartojam jos paskirtas priemones imunitetui palaikyti ir stiprinti. Kol kas man tai rimciau atrodo.

Tai gal galit pasakyt ka jus vartojat? ar kur ta homeopate rast?
Nes nervai jau nelaiko su tais sirgimais doh.gif Kaip tik i darzeli, taip ir ligos siemet jau antra kart serga nuo rugsejo 1mos verysad.gif savaite paejo, dvi sirgo, 4 dienas nuejo ir vel serga unsure.gif >pernai tas pats buvo ir i drusku kambarius veziojau ir ribomunili girdziau ir zuvu taukus.....
Jau nezinau ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 09 12, 16:09)

QUOTE(wikonda @ 2008 09 12, 20:29)

aha idomu

as pirkau vienam vaikui Luivac kitam RB, ziuresim kas bus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu 1 pakuotę Ribomunilio Vilniuje ( galiojimas iki 2010.01), tiesiog liko nesuvartotas 4u.gif

Kreiptis per Az smile.gif
Atsakyti