Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl 3

QUOTE(wikonda @ 2008 08 30, 20:22)
Šaunu, kad ne mes vieni nenusivylėme blush2.gif sveikatytės Jums 4u.gif

Aciu. Ir jums sveikatytes 4u.gif Po keliu savaiciu parasysiu kaip mum seksis RB gert ir darzeli lankyt. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums reikia ,kad pagrinde nuo slogos apsaugotų ,tai juk sloga būna ir virusą pasigavus ,ir peršalus gali būt g.gif
Na ,kadangi yra prieštaringų nuomonių ,tai mes išbandysim bent jau šį sezoną ,nes į daržiuką pradėsim eit tongue.gif Jau nuo ryt pradėsim gerti ,labai bijau ,kad tik nepamirščiau ryte paduot ,juk tik ant tuščio skranduko tegalima ax.gif
O mes slogą lygtai jau išsigydėm[tfu tfu tfu] per 1 dieną Palangoje prie jūros ,atsidarė nosis ir ištraukiau iš abiejų skylučių po ilgą ,žalią ,tąsų smurgą ,ir viskas baigėsi ,o čia namie išbandėm šimtus būdų ,bet nieks tos nosies 'neprakiurdė',buvo užgulusi ,pilna ,užsikimšusi doh.gif
Atsakyti
Išgėrėm 4 pakelius Ribomunyl šią savaitę ,ir pastebėjau ,kad vaikui paraudo panosiukas .išsigandau ,kad jau prasideda sloga ,na bet lyg daugiau jokių simptomų nėra .Ar gali tai būti Ribomyl šalutinis poveikis? Šiaip tai jam prieš slogą parausta vienos nosytės landa ,o dabar taip lyg dar ir vos vos paberta po nosyte,nesuprantu ...
Kaip gaila ,kad tema tokia nepopuliari ,negi daugiau niekas negirdote savo vaikams Ribomunyl? Pasidalinkite ar jūsų vaikučiai kaip nors sureagavo ,ar nieko nepastebėjote?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 07, 16:18)
Išgėrėm 4 pakelius Ribomunyl šią savaitę ,ir pastebėjau ,kad vaikui paraudo panosiukas .išsigandau ,kad jau prasideda sloga ,na bet lyg daugiau  jokių simptomų nėra .Ar gali tai būti Ribomyl šalutinis poveikis? Šiaip tai jam prieš slogą parausta vienos nosytės landa ,o dabar taip lyg dar ir vos vos paberta po nosyte,nesuprantu ...
Kaip gaila ,kad tema tokia nepopuliari ,negi daugiau  niekas negirdote savo vaikams Ribomunyl? Pasidalinkite ar jūsų vaikučiai kaip nors sureagavo ,ar nieko nepastebėjote?

Sveikutė Jurgutėlę tfu tfu tfu mes sveikučiai, kaip ridikai bigsmile.gif manau ši\į sezoną negirdysu žiūrėsiu, kaip bus tūrėsiu su kuo palyginti, kai kitamet leisiu į daržiuką bigsmile.gif tai tada žinosiu ar verta juos vėl gerti prieš darželį ax.gif tikrai gali būti šalutinis poveikis lyg lystu slogytė mum taip buvo ir nesyki drinks_cheers.gif tuom ir įpatingi šie vaistai biggrin.gif kad neleidžia ligai įsismarkuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 07, 18:01)
Sveikutė Jurgutėlę tfu tfu tfu mes sveikučiai, kaip ridikai bigsmile.gif manau ši\į sezoną negirdysu žiūrėsiu, kaip bus tūrėsiu su kuo palyginti, kai kitamet leisiu į daržiuką bigsmile.gif tai tada žinosiu ar verta juos vėl gerti prieš darželį ax.gif tikrai gali būti šalutinis poveikis lyg lystu slogytė mum taip buvo ir nesyki drinks_cheers.gif tuom ir įpatingi šie vaistai biggrin.gif kad neleidžia ligai įsismarkuoti thumbup.gif

dėkui už info ir būkite sveiki 4u.gif O šian mūsų nosytė jau lyg nebeparaudus ,tik toks labai smulkus ,vos įžiūrimas bėrimukas panosytej,dar niekada nėra taip buvę g.gif
Atsakyti
Sveikos, mum taip pat gydytoja rekomendavo si preparata nuo kvepavimo taku infekciju, nes jomis daznai sirgdavo maze. Tik va man klausimas iskilo ar juos su receptuku pirkot ar be, nes visur informacijose raso, kad tai receptinis vaistas.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 08, 13:50)
Sveikos, mum taip pat gydytoja rekomendavo si preparata nuo kvepavimo taku infekciju, nes jomis daznai sirgdavo maze. Tik va man klausimas iskilo ar juos su receptuku pirkot ar be, nes visur informacijose raso, kad tai receptinis vaistas.

Tikrai nereceptinis schmoll.gif nu nebent šymet g.gif nes mes pirkome tiktai pernai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 08, 14:50)

pirkau nesenai ,tikrai nereceptinis.Pigiausia pirkt Norfa vaistinėj praktiškomis valandomis ,pirkau didelę pakuotę ,kur vienai savaitei paketėlis nemokamas thumbup.gif Sumokėjau apie 104 Lt ,o be nuolaidos jo kaina buvo 128 .Tik reikia turėt Norfa kortelę ir pirkt ryte nuo 8 iki 9 arba per pietus nuo 14 iki 15 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 08, 18:56)
pirkau nesenai ,tikrai nereceptinis.Pigiausia pirkt Norfa vaistinėj praktiškomis valandomis ,pirkau didelę pakuotę ,kur vienai savaitei paketėlis nemokamas  thumbup.gif Sumokėjau apie 104 Lt ,o be nuolaidos jo kaina buvo 128 .Tik reikia turėt Norfa kortelę ir pirkt ryte nuo 8 iki 9 arba per pietus nuo 14 iki 15 val biggrin.gif

Sveikutė Jurgutėle šaunu pigiai gavote, nes aš pernai su Camelijos nuolaidu kortele 110lt sumokėjau ax.gif bet būčiau ir 130lt mokėjus, kad tik mačytų, nes taip mažiuks buvo nusilpęs nuo antibų doh.gif Šiandienai gerokai šaltai žiemužei pasikaustę, bet vistiek labai bijau. Nes tik atšalus orams jau ir menkutę slogytę aptūrėjom, bet žinau, kad per šiltai apvilkau ir perkaito blush2.gif Ir dar niekaip neatpranta basutis lakstyti biggrin.gif per visą vasara basa pralakstė lotuliukas.gif tai ir dabar nusimauna basutes kojnes pats ir varinėja basas doh.gif Kol įkalbinu apsiauti biggrin.gif Užsukit pasigirti pasiekimais kokie sveikučiai augat mirksiukas.gif to ir linkiu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 09, 06:44)
Sveikutė Jurgutėle šaunu pigiai gavote, nes aš pernai su Camelijos nuolaidu kortele 110lt sumokėjau ax.gif bet būčiau ir 130lt mokėjus, kad tik mačytų, nes taip mažiuks buvo nusilpęs nuo antibų doh.gif Šiandienai gerokai šaltai žiemužei pasikaustę, bet vistiek labai bijau. Nes tik atšalus orams jau ir menkutę slogytę aptūrėjom, bet žinau, kad per šiltai apvilkau ir perkaito blush2.gif Ir dar niekaip neatpranta basutis lakstyti biggrin.gif per visą vasara basa pralakstė lotuliukas.gif tai ir dabar nusimauna basutes kojnes pats ir varinėja basas doh.gif Kol įkalbinu apsiauti biggrin.gif Užsukit pasigirti pasiekimais kokie sveikučiai augat mirksiukas.gif to ir linkiu labai wub.gif

ačiū labai už linkėjimus,wikonda 4u.gif
drinks_cheers.gif mano taipogi nieko neklausęs staigiai basutes nusimauna ant smėlio ,nors smėliukas jau visai nešiltas ,ypač po lietaus ax.gif Bet yra pripratęs basomis ant smėliuko ,todėl pamiršta ,kad jau ne vaasra doh.gif
O kaip jūs pasiruošėte šiai žiemai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes.Na net nezinau kaip teisingai pasielgus g.gif .Mes lankome derzeli nuo praitu metu,tai slogyte mums nesvetima,bet ir gerklyte musu jautrioji vietele.Vakar su gydytoja persnekejome,kad gal ir neblogai butu pagerti kazkuri is siu preaparatu,kvepavimo taku vakcina per burna: BRONCHOMUNAL RIBOMUNYL ar LUIVAC. Stai cia ir kyla dilema,kuri siu produktu pasirinkti??? g.gif Gydytoja sako,kad ju sudetis praktiskai nesiskiria,bet siandiena nuejusi i vaistine is viso sumisau.Kainos ju taip pat panasios.Dar jie skiriasi tuo,kad BRONCHOMUNAL'is yra kapsuliu pagrindu,RIBOMUNYL'is-milteliai,na,o LUIVAC'as-tabletes.LUIVAC'as pagal gaminima yra naujausias,bet ar jis geriausias?Net nebezinau,visu kainele ne kukli,tad nesinori prasauti.Ir suki sau galva,o jai tiek sumokesi ir vis viena peliuke sirgs.Na vienu zodziu.Problemele dar pas mus tokia,kad musu maziuke nei vienos tableteles nenori ryti,tai tektu trinti ja,o jai skonis ne malonus,tai sekancios tikrai nebegers.Va tada jau is tiesu nuostolis.
Norejau paklausti,kas girdote savo vaikiukams RIBOMUNYL'io miltelius:
koks jus konis?
kaip vartojama?
Buciau labai dekinga jai kuri atsakytu aciuks.gif
Papildyta:
O gal kuriai teko vartoti LUIVAC'a?Kaip jis vartojamas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 09 10, 15:37)
Sveikutes mamytes 
  koks jus konis?
  kaip vatojama?                                                                           
Buciau labai dekinga jai kuri atsakytu aciuks.gif
Papildyta:
O gal kuriai teko vartoti LUIVAC'a?Kaip jis vartojamas? ax.gif

Sveikutė aš visą praitą sezoniuką bendravau su mamytėm šioj temukėj ir jį vartojome visą šaltajį sezoną iki kovo mėn., bigsmile.gif Tai esu be galo patenkinta mano spirgiukui buvo lygiai pusantrų metukų, kai pradėjom spalio mėn., vartoti, tai sirgo tik šeip slogyte, bet čia daugiau aš jį peršiltai aprengdavau ir perkaitindavau. Ir gerklytė tik raustelėjusi buvo mum JIS užkirto kelią ligelėm tom nuo, kurių jis apsaugo ax.gif Bet turiu paminėti, kad mes nedarželinukai unsure.gif va tada, tai nuo ligų nežinau ar jis apsaugo, rizika tikrai didelė unsure.gif Gaila, kad neateina pasisakyti kitos mamytės, kurios taipogi vartojo blush2.gif
Aš, kai ieškojau vaistukų, kurie mus pastiprintu per žiemukę, tai apie tuos du nebuvau girdėjusi blush2.gif tai man ir pasirinkimas nebuvo sunkus lotuliukas.gif
Skonis labai geras saldu saldu, aš tuo metu dar savo pienu maitinau, tai suberdavau į šaukštuką miltelius ir pričiukšdavau savo pieno į šaukštuką blush2.gif tongue.gif suduodavau net apsilaižydavo tik oi, kaip sunku nepamiršti jų suduoti doh.gif Vartojimas, tai aiškus ten turi būti kalendoriukas mirksiukas.gif
Apie Luivac yra atskira lygtais temukė, tai tiek iš mūsų pusės 4u.gif
Atsakyti