Valpurgija, na labai jau aptetitnai atrodo
o aš kepiau su graikiškais riešutais, tai man kažkaip nelabai, lyg kartu buvo
o MB kolegoms (vyrams) tai laaaaaaabai patiko, sako skaniai tie riešutukai krimst krimst
pagal kuri cia recepta, jei nepaslaptis?
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 24, 18:23)
Valpurgija, na labai jau aptetitnai atrodo
o aš kepiau su graikiškais riešutais, tai man kažkaip nelabai, lyg kartu buvo
o MB kolegoms (vyrams) tai laaaaaaabai patiko, sako skaniai tie riešutukai krimst krimst
o aš kepiau su graikiškais riešutais, tai man kažkaip nelabai, lyg kartu buvo
o MB kolegoms (vyrams) tai laaaaaaabai patiko, sako skaniai tie riešutukai krimst krimst
aciu, tikrai minkstas, purus, skanus.geras receptukas.
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 24, 19:52)
pagal kuri cia recepta, jei nepaslaptis?
paga "Marmurinio kekso"
čia kelis psl atgal paversk ir rasi
norejau paklausti ar nieko tokio jeigu sudejus i kelias popierines keksiukus ir i paprasta bletute juos sustacius ar iakeps ir neisbegs man jie
QUOTE(ingauk @ 2009 05 26, 17:04)
norejau paklausti ar nieko tokio jeigu sudejus i kelias popierines keksiukus ir i paprasta bletute juos sustacius ar iakeps ir neisbegs man jie
na aš pati nesu kepusi popierinėse formelėse bet buvo lyg kuri mamytė kalbėjusi kad sudėjus į 3 formeles keksiukai neišbėga
po to tas likusias dvi vėl gali panaudoti
Dregni sokoladiniai keksiukai...
12 keksiuku
200 g sokolado
200 g minksto sviesto
100 g cukraus
truputi druskos
5 kiausiniai(M dydzio)
210 g miltu
1 a.s.nubrauktas kepimo milteliu
3 v.s.kakavos
>sokolada istirpinti ant karsto vandens garu
>Sviesta issukti su cukrumi ir druska iki purios mases.
>I sviesta po viena imusti kiausinius ir po kiekvieno gerai isplakti.
>Miltus sumaisyti su kepimo milteliais bei kakava ir viska persijoti i sviesto mase.Ismaisyti mase sluotele, kad nepersimaisytu.
>I mase imaisyti sokolada .
>Kepti ikaitintoj orkaitej 175° ~20 min.
Skanaus!! gaunas labai dregni ir sokoladiniai keksiukai
12 keksiuku
200 g sokolado
200 g minksto sviesto
100 g cukraus
truputi druskos
5 kiausiniai(M dydzio)
210 g miltu
1 a.s.nubrauktas kepimo milteliu
3 v.s.kakavos
>sokolada istirpinti ant karsto vandens garu
>Sviesta issukti su cukrumi ir druska iki purios mases.
>I sviesta po viena imusti kiausinius ir po kiekvieno gerai isplakti.
>Miltus sumaisyti su kepimo milteliais bei kakava ir viska persijoti i sviesto mase.Ismaisyti mase sluotele, kad nepersimaisytu.
>I mase imaisyti sokolada .
>Kepti ikaitintoj orkaitej 175° ~20 min.
Skanaus!! gaunas labai dregni ir sokoladiniai keksiukai
QUOTE(aguonele @ 2009 05 28, 20:48)
Dregni sokoladiniai keksiukai...
Skanaus!! gaunas labai dregni ir sokoladiniai keksiukai
Skanaus!! gaunas labai dregni ir sokoladiniai keksiukai
atrodo
gal per iseigines reiks isbandyt..
Aguonele - tikra keksiuku spece jau daznai kepi as vis noriu isbandyti iskepti keksiukus is Negriuko teslos.. ale ju ten daug turetu gautis.. nusibos kept o gal vistik pabandyt pamenu is studiju laiku tuos mazus negriukus.. niam.. cia tikrai tokia pat tesla..
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 28, 21:59)
Aguonele - tikra keksiuku spece jau daznai kepi as vis noriu isbandyti iskepti keksiukus is Negriuko teslos.. ale ju ten daug turetu gautis.. nusibos kept o gal vistik pabandyt pamenu is studiju laiku tuos mazus negriukus.. niam.. cia tikrai tokia pat tesla..
tai vadinas isbandysiu ir tuos negriukus mes be keksiuku negalim pradeti ryto, delto ju turi visada rytais buti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 28, 22:04)
tai vadinas isbandysiu ir tuos negriukus mes be keksiuku negalim pradeti ryto, delto ju turi visada rytais buti
Man ypac to Negriuko, kai kepu dideli, tai skanus tas pagruzdejimas, na virsus, kai kepa...o maziukai tai is vis jauciu...
aš šiandien keksiukus kepiau tai šeimyną lb patenkinta