Keksiukai su kiviais3 stiklines miltu
1 arb. s. kepimo milteliu
0.5 arb. s. sodos
0.5 arb. s. druskos
340 g. sviesto (kambario temp.)
230 g. varskes surio "Philadelphia"
2 st. smulkaus cukraus
6 kiausiniai
1 arb. s. vaniles ekstrakto
4 kiviai
Miltus persijoti, sumaisyti su kep. milteliais, soda, druska.
Su mikseriu suplakti sviesta ir varskes suri. Per tris kartus suberti cukru, po viena imusti kiausiniu, gerai isplakti po kiekvieno kiausinio.Supilti vanile ir isplakti.Suberti miltus ir su saukstu atsargiai ismaisyti(nepermaisyti). Kivius supjaustyti gabaliukais ir sudeti i tesla,ismaisyti.Orkaite ikaitinti iki 180 c., keksiukus kepti kol ikistas medinis pagaliukas islenda sausas(apie 30- 40 min). Galima vietoj keksiuku kepti dideli keksa. Tada jis keps ilgiau (apie 1 h.)