Ne , nereikia , sukamas mikseriu , bet galima ir dideliu šaukštu ir su rankutėm
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Čia šito " geltonuko " aprašymas Receptas.....
pasigirti atėjau, nusipirkau silikoninę keksiukų formą, tai dabar į mano virtuvę įžengė nauja era labai seniai jau norėjau, tai jau iškart šiandien kepsiu naujus skanumynus
tik va čia aš dėl jų porą klausimėlių turiu
1. Jeigu noriu kepti keksiukus tarkim su šokoladiniu įdaru, kaip man jį reikia patalpinti i keksiukus? Prieš kepant ar iškepus? Ką daryti, kad tas šokoladas nenuslystų į keksiukų dugnelius? Ir kokios konsistensijos jis turėtų būti?
2. Ketinu kepti "Kavos-Kavos keksą". Ar galima vietoj jogurto pilti tiesiog pieno? Arba jogurto su skoniu? Nes jo labai labai noriu, o kaip tik namie neturiu dabar paprasto jogurto
Ačiū, būsiu dėkinga už pasisakymus
tik va čia aš dėl jų porą klausimėlių turiu
1. Jeigu noriu kepti keksiukus tarkim su šokoladiniu įdaru, kaip man jį reikia patalpinti i keksiukus? Prieš kepant ar iškepus? Ką daryti, kad tas šokoladas nenuslystų į keksiukų dugnelius? Ir kokios konsistensijos jis turėtų būti?
2. Ketinu kepti "Kavos-Kavos keksą". Ar galima vietoj jogurto pilti tiesiog pieno? Arba jogurto su skoniu? Nes jo labai labai noriu, o kaip tik namie neturiu dabar paprasto jogurto
Ačiū, būsiu dėkinga už pasisakymus
QUOTE(liusijana @ 2009 03 24, 15:56)
as tai sokolada susmulkinu ir sudedu i jau paruosta tesla, atsargiai ismaisau ir tada jau kraunu i formeles ir iskart i ikaintinta orkaite. dar nebuvo taip, kad tie sokolado gabaliukai "nuskestu" tik kol keksiukai neatauso, sokoladas buna issilydes ir karstas, o paskui sukieteja vel
QUOTE(mama_Greta @ 2009 03 24, 16:39)
as tai sokolada susmulkinu ir sudedu i jau paruosta tesla, atsargiai ismaisau ir tada jau kraunu i formeles ir iskart i ikaintinta orkaite. dar nebuvo taip, kad tie sokolado gabaliukai "nuskestu" tik kol keksiukai neatauso, sokoladas buna issilydes ir karstas, o paskui sukieteja vel
štai taip ir aš darau, bet norečiau tokio... grįnai įdaro, kad prakandi keksiuką ir ten viduje šokoladas mm
Keksiukai su likeriu.....
175 g minksto sviesto
150 g rudo cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
4 kiausiniai
250 g miltu
75 g krakmolo
1 pak.kepimo milteliu (15g)
5 v.s. kavos likerio
75 g sokolado gabaliuku
truputi druskos
Sviesta kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir trupuciu druskos isplakti iki purumo.
Viena po kito iplakti kiausinius.
Isijoti miltus maisytus kartu su kepimo milteliais ir krakmolu. Viska is leto sujungti su tesla,bet nepermaisyti.
Tada imaisyti likeri ir sokolado gabaliukus.
kepti ikaitintoj orkaitej 175° ~25 min.
P.S. as naudojau machiatto likeri.Labai geras kvapas ir skonis Man gavos 14 labai puriu ir skaniu keksiuku
175 g minksto sviesto
150 g rudo cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
4 kiausiniai
250 g miltu
75 g krakmolo
1 pak.kepimo milteliu (15g)
5 v.s. kavos likerio
75 g sokolado gabaliuku
truputi druskos
Sviesta kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir trupuciu druskos isplakti iki purumo.
Viena po kito iplakti kiausinius.
Isijoti miltus maisytus kartu su kepimo milteliais ir krakmolu. Viska is leto sujungti su tesla,bet nepermaisyti.
Tada imaisyti likeri ir sokolado gabaliukus.
kepti ikaitintoj orkaitej 175° ~25 min.
P.S. as naudojau machiatto likeri.Labai geras kvapas ir skonis Man gavos 14 labai puriu ir skaniu keksiuku
QUOTE(aguonele @ 2009 03 25, 19:51)
O-ho kokie faini įtariu kad labai skanūs turėtų būt Ačiū už receptą nusikopinau
Tikrai labai gražūs ir labai viliojantys keksiukai Būtinai išmėginsiu ir aš
Tobuli keksiukai.....
QUOTE(aguonele @ 2009 03 25, 20:51)
nuostabiai atrodo butinai isbandysiu.
_ _ _
o stai as kepiau Kavos-kavos keksiuku superiniai gavosi. dejau kava 3 in 1, o jogurta emiau su persikais, bet skonio nesugadino, o dar geriau buvo iskilo puikiai o jau skonis, tai liezuvi nusikast galima butinai kartosiu
ACIU uz visus nuostabius receptukus
Aciu uz ivertinima