tortas nepavyko,tai paguodai bus pyragas -keksas truputi irgi nepavyko ..apterlinau tik... geriau buciau nepuosusi
pagal Cipiuko receptuka (tik neturejau zaliuku )
http://www.supermama...;#entry20270597
pagal Cipiuko receptuka (tik neturejau zaliuku )
http://www.supermama...;#entry20270597
as gi visada kazko nebaigiu skatyti tai tirpti viskas pradejo,kai ant karsto teplinau
Cipciuk,bet labai labai skanu.... toks slapokas ...mmmmm ,skanu buvo
Aciukas cipciukui uz receptuka
P.S. neturiu kepimo formos teko kepti dubenelyje
Cipciuk,bet labai labai skanu.... toks slapokas ...mmmmm ,skanu buvo
Aciukas cipciukui uz receptuka
P.S. neturiu kepimo formos teko kepti dubenelyje
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 19:57)
Ikristute , tai tešlos daugoka , ar forma nedidelė ? ...aš jį noriu kepti , tik nežinau kaip su kiekiu .... ...nes tau dar ir mažiukams keksiukams liko .
tešlos nebuvo perdaug, pats tas ant kekso, tik tiesiog tokia gera nuotaika ta diena buvo, kad užsiminkiau dar viena norma ir mažu išsikepiau
kemppinele O kas čia jums blogai , labai jau skaniai atrodo , tokie apterlioti gražiausi ir buna, kai galvoji, kad nesigavo , o dar tas išradingumas dėl bliudelio , niekad pati bučiau nesugalvojus
Kibir Vibir
sutinku,dėl skonio nesiginčinsiu,kiek yra žmonių,tiek yra skonių,bet man tas skonis veža.
Aš,dar mėgstu tokius mišinius{kardamonas+imbieras+cinamonas},
Antras,{kvepentys pipirai+gvaizdikeliai+kardamonas+cinamonas}
sutinku,dėl skonio nesiginčinsiu,kiek yra žmonių,tiek yra skonių,bet man tas skonis veža.
Aš,dar mėgstu tokius mišinius{kardamonas+imbieras+cinamonas},
Antras,{kvepentys pipirai+gvaizdikeliai+kardamonas+cinamonas}
Sveikos merginos
gi prisikaiciau, prisiziurejau tiek skanumynu ir pati vakar kepiau pagal BEGIKES receptuka ( Teslai reikes: 50g sviesto, 100g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 kiausinio, 250g miltu, 2 arbatiniu sauksteliu sodos arba kepimo milteliu, 125ml pieno. ) tik + dar sokolado gabaliuku imaisiau
skanu buvo
gi prisikaiciau, prisiziurejau tiek skanumynu ir pati vakar kepiau pagal BEGIKES receptuka ( Teslai reikes: 50g sviesto, 100g cukraus, 1 pakelio vanilinio cukraus, 1 kiausinio, 250g miltu, 2 arbatiniu sauksteliu sodos arba kepimo milteliu, 125ml pieno. ) tik + dar sokolado gabaliuku imaisiau
skanu buvo
QUOTE(ugne23 @ 2009 03 12, 11:46)
gi prisikaiciau, prisiziurejau tiek skanumynu ir pati vakar kepiau pagal BEGIKES receptuka
Saunus keksiukai. O dar ir su sokoladu
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 12:52)
Saunus keksiukai. O dar ir su sokoladu
aciu
tik nezinau, kaip reitku juos tokius puresnius labaiu padaryt ? daugaiu kepimo milteliu idet ?
QUOTE(ugne23 @ 2009 03 12, 11:53)
aciu
tik nezinau, kaip reitku juos tokius puresnius labaiu padaryt ? daugaiu kepimo milteliu idet ?
Pagal produktu kieki kaip ir nereiketu daugiau kepimo milteliu Gal tiesiog tokia tesla sunkesne iseina.
issikepiau ir as kavos keksa... super skanus