niu duodu tokia nuorodele, nes kitaip man neiseina.
cia mano keksiukai http://www.ipix.lt/desc/73922352/.
bet man taip patiko juos kepti, kad jau dabar ieskausi antro receptuko ir eisiu kepti dar
QUOTE(liusijana @ 2009 02 27, 15:01)
niu duodu tokia nuorodele, nes kitaip man neiseina.
cia mano keksiukai http://www.ipix.lt/desc/73922352/.
bet man taip patiko juos kepti, kad jau dabar ieskausi antro receptuko ir eisiu kepti dar
cia mano keksiukai http://www.ipix.lt/desc/73922352/.
bet man taip patiko juos kepti, kad jau dabar ieskausi antro receptuko ir eisiu kepti dar
Mmmm kokie skanučiai keksiukai
Pabandysiu tau pagelbėti, po tavo nuotraukyte yra 3 adresai, nukopijuok 3-ią adresą čia kur žinutes rašom ir tavo nuotraukytes mes matysim
sveikos,
aŠ kaip pradedanti namų šeimininkė pas jus su klausimu kepant keksą tokioj apvalioj formoj su skyle (ne silikoninė), kuo ją ištept ir kaip gražiai išimt? ir jei pvz.recepte rašoma, kad sudėjus tešlą į formą viršų pabarstyt cukraus-cinamono-smulkintų riešutų mišiniu. Čia kalbama apie stačiakampią kekso formą, o tai toj apvalioj kaip tada su tuo pabarstymu? juk išsiverst turi tas keksas
būčiau dėkinga už pamokymus
aŠ kaip pradedanti namų šeimininkė pas jus su klausimu kepant keksą tokioj apvalioj formoj su skyle (ne silikoninė), kuo ją ištept ir kaip gražiai išimt? ir jei pvz.recepte rašoma, kad sudėjus tešlą į formą viršų pabarstyt cukraus-cinamono-smulkintų riešutų mišiniu. Čia kalbama apie stačiakampią kekso formą, o tai toj apvalioj kaip tada su tuo pabarstymu? juk išsiverst turi tas keksas
būčiau dėkinga už pamokymus
QUOTE(estella @ 2009 02 27, 19:19)
sveikos,
aŠ kaip pradedanti namų šeimininkė pas jus su klausimu kepant keksą tokioj apvalioj formoj su skyle (ne silikoninė), kuo ją ištept ir kaip gražiai išimt? ir jei pvz.recepte rašoma, kad sudėjus tešlą į formą viršų pabarstyt cukraus-cinamono-smulkintų riešutų mišiniu. Čia kalbama apie stačiakampią kekso formą, o tai toj apvalioj kaip tada su tuo pabarstymu? juk išsiverst turi tas keksas
būčiau dėkinga už pamokymus
aŠ kaip pradedanti namų šeimininkė pas jus su klausimu kepant keksą tokioj apvalioj formoj su skyle (ne silikoninė), kuo ją ištept ir kaip gražiai išimt? ir jei pvz.recepte rašoma, kad sudėjus tešlą į formą viršų pabarstyt cukraus-cinamono-smulkintų riešutų mišiniu. Čia kalbama apie stačiakampią kekso formą, o tai toj apvalioj kaip tada su tuo pabarstymu? juk išsiverst turi tas keksas
būčiau dėkinga už pamokymus
labute as pavydziui jei kepu metalineje skardoje tepu ja aliejumi arba dar geriau sviestuku tuomet issiima tikrai be problemu na su tuo pabarstymu tai cia jauciu galioja toms skardoms kur atsisega sonas ir atsidaro ji arba maziems keksiukams kuriu kazkaip imantriai isimti nereikia
tai tiek is mano patirties
QUOTE(liusijana @ 2009 02 27, 18:31)
labute as pavydziui jei kepu metalineje skardoje tepu ja aliejumi arba dar geriau sviestuku tuomet issiima tikrai be problemu na su tuo pabarstymu tai cia jauciu galioja toms skardoms kur atsisega sonas ir atsidaro ji arba maziems keksiukams kuriu kazkaip imantriai isimti nereikia
tai tiek is mano patirties
tai tiek is mano patirties
ačiū
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 21:28)
Vel kepiau Negriuka. Buciau nedejus,nes identiska jau rodziau, ale siek tiek paterliojau as ji, tai vistik idesiu RECEPTAS
Rugiagele,bandysiu kepti negriuka. Turiu tik viena klausima - recepte nurodyta,kad soda maisoma su miltais,t.y. negesinama, ar nesijaucia jos skonis?Mat niekad i joki kepini nedejau negesintos sodos,uztat suabejojau
aciu
QUOTE(ugne32 @ 2009 02 28, 18:59)
Rugiagele,bandysiu kepti negriuka. Turiu tik viena klausima - recepte nurodyta,kad soda maisoma su miltais,t.y. negesinama, ar nesijaucia jos skonis?Mat niekad i joki kepini nedejau negesintos sodos,uztat suabejojau
aciu
aciu
I kekso tesla dedama grietine arba kefyras, kurie soda nugesina jau tesloje
gal ir kvailas klausimas, bet paklausiu Kepant keksiukus siuose popieriniuose krepseliuose, tai tiesiog galima ir kept tik juose ar dar reikia plius i formele idet?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 28, 22:33)
Jei dėsi į 1 , nelaikys formos , reikia kokiu 4 ( sudėti vienas kitame ), bet 3 liks geri , panaudodi kitą kartą
mat kaip, atvirai pasakius niekad nebuvau taip pgalvojus
Aciu uz atsakyma.