Įkraunama...
Įkraunama...

keksai, keksiukai

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 22:02)
O as ir norejau paziureti , kaip issisketes atrodo bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tarp Neptuno backuciu pastovejo, ciut ciut ciut susiglaude, kad dar ta duobe taip isspaudus aukstyn biggrin.gif bet skoooonis, nu pirstelius apsilaizyt galima tongue.gif tik ciut per saldu, bet ne beda thumbup.gif Nebezinau atmintinai kurios mamytes receptelis, bet aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 18:12)
Na is tikruju , tai nevisai supratau kas tau neaisku , bet padesiu paaiskinti  : miltai nesimatuoja miligramais - jie matuojami gramais , mlg. matuojami skysciai .

miligramais matuoti galima, bet reiktų specialių svarstyklių ir kažin ką keptumėm iš tokių miniatiūrinių kiekių lotuliukas.gif Miligramas - tai šimtoji gramo dalis mirksiukas.gif Nepainiokit su mililtrais!!! doh.gif
Gali būti ir mikro-, piko- gramai/ litrai, bet ne kulinarijoje lotuliukas.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 19:20)
Aaaaaaaaaaaaa supratau , ji miltus supyle i stikline kurioje telpa 250ml. skyscio , tai tokios stiklines ir reikia ieskoti , nes svoris skirsis , tai sena rusiska stikline , storo stiklo , su ranteliu virsuje .

Tokią turit omeny? user posted image Tokia stiklinė turi 200 ml, o ne 250 schmoll.gif
Atsakyti
Taip , tokia , o as visada skaiciau , kad ji 250 ml. blink.gif dar mociutes uzrasus permeciau , ten ja 250 skaiciuojama unsure.gif , o kazin didesniu ju nebuvo g.gif pas mane tai nera uzsilikusios jokios , taip ir nusikepti galima , su tokiais paskaiciavimais doh.gif

Buvo , buvo !!!!!!....prisiminiau doh.gif , dar dabar stoties turguje diedukas saulegrazas ir aguonas pardavineja ..... dvi skirtingo dydzio , varau ryt i turgu , prasysiu senioko , kad leistu pamatuoti , kiek kur telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 00:10)
Buvo , buvo !!!!!!....prisiminiau  doh.gif , dar dabar stoties turguje diedukas saulegrazas ir aguonas pardavineja ..... dvi skirtingo dydzio , varau ryt i turgu , prasysiu senioko , kad leistu pamatuoti , kiek kur telpa  lotuliukas.gif

Sėkmės 4u.gif Mano tai stilklinė sena, dar anų laikų, tokia kokiose mokyklose kompotą pardavinėdavo, na tokia tikra tarybinė stiklinė ax.gif geras matuoklis lotuliukas.gif

Atsakyti
Na va merginos , kad gauciau pamatuoti , seniokas is mane nulupo 2 litus lotuliukas.gif

Didele stikline : iki pat virsaus 250 iki rantelio 200,
Mazesne stikline : iki virsaus 200 iki rantelio 150. unsure.gif unsure.gif unsure.gif

SENIOKAS SAKE , KAD NAMIE DAR VIENA TURI , DAR MAZESNE !!! mirksiukas.gif

Na nezinau nei ka pasakyti ..... BUTU LABAI GERAI JEI MES VIENA KITAI PARASUTUMEME GRAMUS , NES SU TOKIAIS MATAVIMAIS KAIP STIKLINES , TAI GALIMA TAIP NUSIKEPTI , doh.gif doh.gif doh.gif .....paskui tik siuksliu kibira sociai pamaitiname tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 11:12)
Na nezinau nei ka pasakyti ..... BUTU LABAI GERAI JEI MES VIENA KITAI PARASUTUMEME GRAMUS , NES SU TOKIAIS MATAVIMAIS KAIP STIKLINES , TAI GALIMA TAIP NUSIKEPTI doh.gif  doh.gif  doh.gif .....paskui tik siuksliu kibira sociai pamaitiname  tongue.gif

amerikietiski receptai visada rasomi 'cups', tai puodukais ar stiklinem, kaip jau beisversi. jei gerai pamenu, tai yra 237 ml
Buna pirkti spec saukstu/puoduku rinkiniai, tada viska greitai susemi ir nieko matuoti per daug nereikia smile.gif
Cia angliskai puodukai isversti i gramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 22, 12:12)
Na va merginos , kad gauciau pamatuoti , seniokas is mane nulupo 2 litus lotuliukas.gif

Nu bet senis, tai ne pescias ziuriu doh.gif gaila matai uz dyka papylstyt biggrin.gif
Atsakyti
Tai , kad jis ne nepilste , as pati pilsciau , lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 06 05, 00:50)
sita bandziau  niam niam kaip skanu nestuke.gif

Skanumelis, tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kepant mazus keksiukus popiereliuose susiduriau su tokia problemele. iskepe grazutelaiciai keksiukai, bet neissilupa is to popierinio krepselio, nu nors uzsimusk!!! na, issilupa, bet puse keksiuko sutrupa ir siaip nervas ima, kol iskrapstai. Siaip esu isbandzius daugybe keksiuku receptu, ir taip nutiko jau anta karta. abu kartus keksiukai buvo su baltojo sokolado gabaliukais. kaip manot, ar gali taip buti del baltojo sokolado g.gif ? ir apskritai, ar jums taip buna? nuo ko tai gali priklausyti? gal yra kokios man nezinomos taisykles, jog vienokiu ar kitokiu keksiuku tiesiog negalima kepti popieriniuose krepseliuose g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2008 11 22, 14:18)
Sveikos smile.gif kepant mazus keksiukus popiereliuose susiduriau su tokia problemele. iskepe grazutelaiciai keksiukai, bet neissilupa is to popierinio krepselio, nu nors uzsimusk!!! na, issilupa, bet puse keksiuko sutrupa ir siaip nervas ima, kol iskrapstai. Siaip esu isbandzius daugybe keksiuku receptu, ir taip nutiko jau anta karta. abu kartus keksiukai buvo su baltojo sokolado gabaliukais. kaip manot, ar gali taip buti del baltojo sokolado g.gif ? ir apskritai, ar jums taip buna? nuo ko tai gali priklausyti? gal yra kokios man nezinomos taisykles, jog vienokiu ar kitokiu keksiuku tiesiog negalima kepti popieriniuose krepseliuose g.gif ?

Aš tai kepu silikoninėse keksiukų formose, labai gerai išsiima ir nepridega, nereikia riebalų 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2008 11 22, 16:04)
Aš tai kepu silikoninėse keksiukų formose, labai gerai išsiima ir nepridega, nereikia riebalų 4u.gif  thumbup.gif

Na taip, turiu ir as silikonine forma didesniems keksiukams, tai jokiu problemu thumbup.gif bet va man labiau patinka tokie mini keksiukai, kuriuos kepu skardinej 24 keksiuku formoj. silikonines formos minikeksiukams kazkaip neteko matyti. o ir siaip, su popieriniais krepseliais man gal graziau... ax.gif
Atsakyti