Įkraunama...
Įkraunama...

keksai, keksiukai

QUOTE(Muske @ 2008 11 21, 19:13)
tai kad sitame recepte matuojama  g.gif galvoju yra skirtumas kur ideciau 250 gr miltu, ir kur kieki, kuris telpa 250 ml stiklineje. Sitas santykis manau skiriasi..
Autore butent dave kad stikline yra 250 ml, ir reikia vienos stiklines miltu smile.gif reikes pasieskot tos Jusu minetos graduoto indelio wink.gif

Aciu mergaites uz pagalba, abiem po 4u.gif ziuresim kas cia man gausis  ax.gif

Toj stiklinej, jei neklystu, 150-160 gr miltu telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaa supratau , ji miltus supyle i stikline kurioje telpa 250ml. skyscio , tai tokios stiklines ir reikia ieskoti , nes svoris skirsis , tai sena rusiska stikline , storo stiklo , su ranteliu virsuje .
Atsakyti
As kepiau sita keksa, tai dejau mazdaug po 150 g miltu (stikline).
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 21, 20:18)
Toj stiklinej, jei neklystu, 150-160 gr miltu telpa mirksiukas.gif

AAAciu smile.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 20:20)
Aaaaaaaaaaaaa supratau , ji miltus supyle i stikline kurioje telpa 250ml. skyscio , tai tokios stiklines ir reikia ieskoti , nes svoris skirsis , tai sena rusiska stikline , storo stiklo , su ranteliu virsuje .

A kur jos ieskot tongue.gif neturiu tokios, kad ir kaip ieskociau wink.gif kuisiuos dabar parduotuvej, to graduoto indelio smile.gif o tai jau vargo vakariene man su tom stiklinem kelinta karta blush2.gif

Kepa jau keksas, ir nuo riesutu viduriukas ilinko smile.gif bet bele skanu bus tongue.gif ir nusipirkau kazkokiu silikoniniu 'blekuciu' IKI pardej, kadangi tada senukuose buvau radus metalines bet netinkamas elektrinem nei dujinem orkaitem lotuliukas.gif tai kaip pigu, taip ir sh biggrin.gif issiskete forma visa lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tu indeliu rasi visur , net galesi pasirinkti kuris tau labiau prie dusios , o stiklines senovines pas mama , anuta ar tetule paklaus , jos gali tureti .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 21:15)
Na tu indeliu rasi visur , net galesi pasirinkti kuris tau labiau prie dusios , o stiklines senovines pas mama , anuta ar tetule paklaus , jos gali tureti .

Aciu Cipsiuk, kur nors gausiu kuri nors wink.gif Keksas kaip kvepia.. tik kepa tai geroookai ilgiau nei parasyta smile.gif kankyne tongue.gif
Atsakyti
As nezinau , kaip kitoms mergaitems , bet pas mane visada viskas kepa ilgiau , buna net dvigubai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 20:21)
As nezinau , kaip kitoms mergaitems , bet pas mane visada viskas kepa ilgiau , buna net dvigubai doh.gif

Pas mane irgi g.gif
Atsakyti
as bijojau prasiziot, kad dvigubai ilgiau biggrin.gif , galvojau sakysit, ka ji ten didzioji kepeja daro, angliuka ne keksiuka lotuliukas.gif Forma tai gavos juokinga biggrin.gif itruko, bet viduryje duobe, o krastai iskilo smile.gif ir issiskete toje formoje smile.gif tai suglaudziau dabar dar esanti formoje tarp bambaliu Neptuno biggrin.gif gal atves biski 'formingesnis' bus tongue.gif
Atsakyti
Laukiam foto bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 21 lapkričio 2008 - 20:46
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 21:44)
Laukiam foto bigsmile.gif

Baikit taip juokaut, jis visiskai nefotogeniskas biggrin.gif duobe baisi, issisketes smile.gif Kai grazaus kazkas gausis - pazadu parodysiu tongue.gif
Atsakyti
O as ir norejau paziureti , kaip issisketes atrodo bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti