sunku, tai kad as is panevezio reiks kzk ieskoti. visos raso receptus su kapotais migdolais, ale iskur ju gauti
Pas seserį valgiau labai skanius keksiukus, gavau receptuka, kepsiu ir as, nes labai patiko
Šokoladiniai gardūs keksiukai
375 ml miltu
125 ml smulkaus cukraus
125 ml nesaldintu kakavos milteliu
2 kiausiniai
70 ml tirpinto sviesto
2 a.s. vaniles kvapo
1 a.s. kepimo milteliu
12 sokolado skiltelių
2 saukstai smulkiu sokolado traskuciu
Orkaite ikaitinti iki 180 laipsniu. Ištepti sviestu ir pabarstyti miltais 12 mazu kepimo skardeliu arba įtiesti į jas popierinius ar folijos ideklus.
Miltus, kepimo miltelius, cukru, kakava, kiausinius, sviesta ir vanilės kvapą mikseriu isplakti, kol cukrus visiškai ištirps ir tesla taps vientisa.
Puse jos sukresti į kepimo skardeles, į kiekvieną įdėti po šokolado skiltelę ir užpilti likusia tešla (turi būti po tris ketvirtadalius tūrio) ir kepti 15-20 minuciu. Ataušinti ant grotelių.
Skanaus
Šokoladiniai gardūs keksiukai
375 ml miltu
125 ml smulkaus cukraus
125 ml nesaldintu kakavos milteliu
2 kiausiniai
70 ml tirpinto sviesto
2 a.s. vaniles kvapo
1 a.s. kepimo milteliu
12 sokolado skiltelių
2 saukstai smulkiu sokolado traskuciu
Orkaite ikaitinti iki 180 laipsniu. Ištepti sviestu ir pabarstyti miltais 12 mazu kepimo skardeliu arba įtiesti į jas popierinius ar folijos ideklus.
Miltus, kepimo miltelius, cukru, kakava, kiausinius, sviesta ir vanilės kvapą mikseriu isplakti, kol cukrus visiškai ištirps ir tesla taps vientisa.
Puse jos sukresti į kepimo skardeles, į kiekvieną įdėti po šokolado skiltelę ir užpilti likusia tešla (turi būti po tris ketvirtadalius tūrio) ir kepti 15-20 minuciu. Ataušinti ant grotelių.
Skanaus
QUOTE(Kolekcionierė @ 2007 02 07, 16:43)
250g svietso
150g cukraus
3 kiaušiniai
250g miltų
0,5 stiklinės grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
razinos
sviestą ištirpinu ant viryklės,supilu cukru irišmaisau ,tiksliau paplaku su mikseriu kad kuo baltesnė masė pasidarytų,tada po vieną sumetu trynius masę nuolat maišydama,sudedu grietine su kepimo milteliais,nepamirst nuolat maisyt,po truputi beriu miltus vis maišydama,tada atsargiai supilu išplaktus kaiušinio baltymus ir suberiu razinas,lėtai išmaišau,tešlą pilų i formą kurioje įdėtas kepimo poierius,ir šaunu į orkaitę 30-40min 180laipsnių temperatūroje
labai skanus,kartais darau iš puses produktu
150g cukraus
3 kiaušiniai
250g miltų
0,5 stiklinės grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
razinos
sviestą ištirpinu ant viryklės,supilu cukru irišmaisau ,tiksliau paplaku su mikseriu kad kuo baltesnė masė pasidarytų,tada po vieną sumetu trynius masę nuolat maišydama,sudedu grietine su kepimo milteliais,nepamirst nuolat maisyt,po truputi beriu miltus vis maišydama,tada atsargiai supilu išplaktus kaiušinio baltymus ir suberiu razinas,lėtai išmaišau,tešlą pilų i formą kurioje įdėtas kepimo poierius,ir šaunu į orkaitę 30-40min 180laipsnių temperatūroje
labai skanus,kartais darau iš puses produktu
Pastačiau kept
Truputeli atgaivinu sia tema
atsirado man toks klausimukas.. Gal zinote koki recepta kekso, kuris butu labai trapus, na toks trupantis su razinom, kaip parduotuvese parduodami buna.. na nemoku paaiskint aiskiai apie koki kalbu, bet tikiuosi suprasit.. kartais kai ji pjauni, tai jis luzta.
atsirado man toks klausimukas.. Gal zinote koki recepta kekso, kuris butu labai trapus, na toks trupantis su razinom, kaip parduotuvese parduodami buna.. na nemoku paaiskint aiskiai apie koki kalbu, bet tikiuosi suprasit.. kartais kai ji pjauni, tai jis luzta.
QUOTE(astiti @ 2008 08 10, 22:08)
sunku, tai kad as is panevezio reiks kzk ieskoti. visos raso receptus su kapotais migdolais, ale iskur ju gauti
migdolų yra pirkt urmo bazėje,už geležinkelio.Ten upytės visokie pagardai,riešutai,tai rasi ir migdolų.
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 09:58)
Cia turbut Vilniuje ? nes Kaune bazeje tikrainera kapotu tik ploksteles , kapoti tik arahisiniai .
Ne cipsiuk,čia Panevėžyje o kapotų tai nežinau ar yra,o plokštelių tai yra.Mums darbui veždavo plokšteles
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 08:26)
Jo , as zinau apie ka sneki , mano vyro milimiausias
Kiek esu kepusi , na niekada toks neiseina , i duota paveiksliuka paziuri - lygtai turi toks gautis is isvaizdos , bet iskepi , o jis netrapus
Kiek esu kepusi , na niekada toks neiseina , i duota paveiksliuka paziuri - lygtai turi toks gautis is isvaizdos , bet iskepi , o jis netrapus
Gal galetumet recepta duoti? butu didelis ACIU Gal gautusi kazkas..
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 16:36)
Zebra , parasyk savo adresa man i AZ , nes dukra istryne viska , negaliu issiusti tau ka nupirkau
Labai atsiprasau , kad ne i tema
Labai atsiprasau , kad ne i tema